Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Uroš S. »

Naravno, garancija je na telefon i nema veze s vlasnikom, tj prenosiva je. Ali ako je skinut s mreze ili rutovan, to im je dovoljan razlog da ti ne uvaze garanciju.

HUAWEI P6 via TT
Korisnikov avatar
masaivan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 14:32
Garaža: Citröen C4 1.6 BlueHDi 120

Post od masaivan »

AcaKayak napisao:Jel Vip prodaje SIM free telefone?

I da li ja mogu da koristim garanciju ako mi neko proda telefon koji je on uzeo u Vipu, tj da li se garancija moze preneti s vlasnika ugovora?
Handy prodaje telefone za Vip, koji su u vecini slucajeva sim free, naravno proveriti pre kupovine.
A za Vip telefoni kod njih su zakljucani.
Korisnikov avatar
Aca BG
Reactions:
Pridružio se: 06 Mar 2013, 11:22

Post od Aca BG »

Ako se uzima uz tarifni paket zakljucani su, ali bez tarife mislim da su SIM free!
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Kako koji, nema pravila

Sent from my Lumia
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Uroš S. napisao: HUAWEI P6 via TT
Kako te služi P6? Tj, zanima me šta si imao drugo od telefona, pa da možemo da napravimo neku paralelu. U najužoj opciji je da pređemo sa S2jki svi na njega. Kapiram da će biti dostojna zamena.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Milos_kg napisao:Kakva je kamera, jel nacinjen neki znacajniji napredak u odnosu na G? Kakve su slike kad se prebace na racunar?
To i mene zanima kao i koliki je napredak u odnosu na S4 ako si imao prilike da ga koristis?
podvarak
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:00

Post od podvarak »

Ispalio sam par slika samo, nista spec i nista da sam hteo da bas napravim dobru fotku. Primeti se prednost stabilizacije, autofokus je brz i sam kamera meni je doosta apgrejdovan u odnosu na prethodni optimus UI.

S4 nisam imao, gledao sam slike koje su slikane s njim i nisam nesto zadovoljan. Mislim da je to ipak bilo zbog neveste ruke onog ko je slikao i da sam telefon moze mnogo bolje.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Одг: Mobilne telekomunikacije

Post od Saša »

Supruga u firmi "nasledila" kao službeni telefon Nokiu N97 Mini, pa sam ga malo čačkao. Brate mili... I treba da su otišli u hurac. U 5 minuta mi je došlo bar 5 puta da ga drmnem o zid. Pritom napominjem da mi je poslednji kontakt sa Symbianom bio sa modelom 3650 koji sam sa zadovoljstvom koristio jedno 4-5 godina. Ono je bila pesma za ovo. Strašno.

Tapatalk
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

probao i ja davno kod drugara, tuga je ono telefon.
Slika
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

To je bio prosek telefona(obican n97),i ako je bio kao flagship model,po ceni od 750e.
Sporije je radio zbog malo.memorije,da je imao vise radne memorije,bio bi full telefon. Sada naravno,da ko god sa ga proba,ima da bude sranje...

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

To je posle N95 8GB bila kanta od telefona i N96 i N97.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Smešan je bio i u svoje vreme. Tada su već postojali pristojni Androidi za mnogo manje para, a drastično moćniji. Android 1.5 je već imao multitač i to je sve bilo pristojno brzo.

Tapatalk 4
Igor
Reactions:
Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI

Post od Igor »

@DukeNS

Proveri prvo u Settings - Safari - Passwords & AutoFill jel sve ukljuceno da cuva sifre. Ako je to OK, onda ima opcija kad si u Safariju i kad izaberes da otvoris novi prozor, ima u donjem levom cosku dugme "Private", e ako si slucajno to pritisnuo, u tom rezimu isto nece da cuva sifre.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

nidza napisao:
Uroš S. napisao: HUAWEI P6 via TT
Kako te služi P6? Tj, zanima me šta si imao drugo od telefona, pa da možemo da napravimo neku paralelu. U najužoj opciji je da pređemo sa S2jki svi na njega. Kapiram da će biti dostojna zamena.

Super, baterija nakon 24h ostane na 15-20%, a može da izgura i 40h umerenog korišćenja ali to je uz stvarno jako malo interneta.
Evo baš sam danas uradio apdejt softvera, mada ne vidim neku razliku, možda za nijansu brže radi. Generalno sam prezadovoljan, telefon ima sve što mi je potrebno i više od toga, a pritom izgleda baš baš dobro što mi je primarno, kamera je sasvim solidna(pravi odlične panorame što mi je novos na telefonu iako znam da odavno postoji), mada ja to slabo koristim, obično je uvek kompakt uz mene.

U poslednje 2 godine sam imao E72 koji je najbolji telefon koji je svet ikada video, HTC Cha Cha koji je bio ok, bio mi je prvi Android pa mi je bio jako zanimljiv, i do skoro ZTE Skate kog je Bax namunjio samo tako pa je to bio jedan stvarno odličan telefon za smešne pare. Nisam nešto merodavan, nit me interesuju telefoni a ovaj put sam hteo da bude lep i da bude koliko-toliko up to date sa ekranom, kamerom i hardverom. Ako zafali, rutovaću ga mada mmi se čini da se to neće dogoditi skoro.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Bas mi je drago sto su takvi utisci o P6. Kada budem menjao bice prvi u redu.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Odgovori