Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
mix024
Reactions:
Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS

Re: Grčka

Post od mix024 »

speedy stikis napisao:A sto se tice "jakanja" kola, nemoj onda ni da ih vozite parkirajte ih u garazu prekrite ceradom i divite se! Zivot je previse kratak da bih takve stvari cuvao za "specijalne prilike". Nije od mene kupio nego ja njega. Jedino mogu da razumem neki pravi off road sa putnickim autom pa da kazes neces da jakas auto.
Apsolutno se slažem.

Razumem da svako ima svoje navike i načine letovanja, ali da idem negde bez svojih kola, ne, ne...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Čini mi se da je tu isplativije jedino ako ideš busom pa tamo uzmeš rent a car, ali ako se ide avionom nešto mi govori da je jeftinije ići svojim kolima.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ovako gledajući mapu i viamichelin, preporučuju da se ide na Lefkadu i deluje bliže nego da idem na Patras.
Jbm li ga, treba to detaljno izvagati.

Mislim da ću Corsom ići, duplo jeftinije izađe put :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Kabe
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 05:47
Garaža: Japanska vozila

Post od Kabe »

Autom se ne ide na more, samo ako ces da se umoris/imas brigu o njima, ogroman trosak i to ti donese vise neugodnosti nego odmora.

Za sve ostalo standardna prica, auto ftw :)

Ja ove godine prvi put idem bez auta, pa cu videti kako cu se snaci. Pasce neka renta svakako na ostrvu.

Inace, kao sto sam vec pricao u temi, pala je odluka da to bude Rodos. Last minute uhvacen ovde, pa ako nekom bude trebalo:

http://www.fibula.rs/sr/pages/last_minute_leto_2017
ОПРЕМ ДОБРО! Posetite blog - Kabe.Space
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Post od ljuba »

Da ali to uglavnom vazi ako se putuje bez porodice. Ako ides na more sa porodicom prvo treba platiti karte x4 onda ih treba spakovati (u limitiranu kilazu i broj kofera) pa onda nositi (sam) sve njihove stvari (do i iz aviona i sl..) , pa ih onda treba juriti po aerodromu, pa cekati pomerene letove satima ...... Sve u svemu poprilicna nocna mora ko je putovao cesto avionom. Za dalje destinacije je obavezno - na zalost ne moze se drugacije, ali za Evropu (kontinentalnu) nema razmisljanja...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Day Walker napisao:Ovako gledajući mapu i viamichelin, preporučuju da se ide na Lefkadu i deluje bliže nego da idem na Patras.
Jbm li ga, treba to detaljno izvagati.

Mislim da ću Corsom ići, duplo jeftinije izađe put :kezo:
Imaš više dobrog puta. Mi nismo bili ni na Lefkadi ni na Kefaloniji, oni jesu i njihovo iskustvo sam naveo.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

trojanac napisao:Čini mi se da je tu isplativije jedino ako ideš busom pa tamo uzmeš rent a car, ali ako se ide avionom nešto mi govori da je jeftinije ići svojim kolima.
Nije isplativije ni ako se ide autobusom. Da je rentakar tako isplativ na ovom svetu bi samo entuzijasti vozili svoja kola.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Ja sam bio prosle god na Lefkadi :)

Mene je izmorio put jer sam mislio da ću to ko iz P kao da idem do Tasosa.. Ove god ću pametnije dodradim :D
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Imas +300km do kefalonije. Bio sam 2015 god.mesec dana tamo pa pitaj sve sta te zanima. Meni je bilo lepo jer mi je trebao odmor, nije mesto za provod mada ima finih barova i klubova na plazi gde je super provod. Jedan od meni omiljenih je bio exile bar.
http://exile.com.gr/gallery/exile/
Putevi su uzani i sporo se vozi, za 65km od fiskarda do skale na jugu ostrva ti treba sat, sat ipo, ali ok, na odmoru si pa nema frke i trke. Na celom ostrvu imas jedan jedini semafor na nekom suzenju puta. Eto ukratko pa kao sto rekoh pitaj....Slika

Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:

Post od Day Walker »

Znam da si pisao i kacio fotke, pokusacu da iskopam pa malo da iscitam :)
Bar cu malo odmoriti na trajektu, mislim, nadm se da hocu :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Uplatio juce Tasos za 26.jul. Potpuno neocekivano dobijem odmor u tom terminu iako sam planirao septembar. Bukvalno je sve popunjeno po svim agencijama, tako da smo birali izmedju 2-3 smestaja iz razlicitih agencija. Na kraju izabrali Limenariju, 205e po osobi sopstveni prevoz.
Korisnikov avatar
Kabe
Reactions:

Post od Kabe »

Samo da javim status vezan za kljuc koji je ostao u gepeku... :D

Neki lik je uspeo zicom da dodje do osiguraca za vrata, i uspeo je da ih otvori. Medjutim, aktivirao se alarm koji je blokirao bravu na gepeku.

Onda su raskupusali zadnja sedista i dosli do kljuca...

Za to vreme alarm je cepao u centru Sartija, a ljudi se okupili kao da igra mecka :D
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Krit ispadne jeftinije avion+rentakar nego kola+trajekt jer je trajekt nesto tipa 250e + gorivo i putarine do atine, + nocenje ako ne zelis da vozis iz cuga. Inace da iznajmis 996 za dan je bilo nesto tipa 300-350e uz veliki depozit.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

@Kabe
A šta ključevi rade u gepeku? Mislio sam da to samo meni može da se desi. Meni je Sale otvarao Civic, slična priča bila. Srećom bilo nas dosta pa i alata dosta, na placu u Borči. Svirao alarm pola sata i niko ništa. :kezo:
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Kabe
Reactions:

Post od Kabe »

Kljucevi su verovao ti ili ne ostali pored gajbe piva koja je bila u kofi sa ledom :D

A ako cemo iskreno, desilo se i meni sa novim autom pre nekoliko dana. Ostavio sam kljuc u gepek da bih pokupio stvari iz njega i sebi u glavi TRI PUTA ponovio da ih uzmem da ne ostanu tu. Naravno ostali su...

Kada sam zalupio gepek i skontao sta sam uradio, ispale su mi sve stvari iz ruku. Sreca u nesreci je bila ta sto sam imao otvoren vozacev prozor i u glavi mi je proslo: Dobro je! procicu kroz zadnja sedista!

Medjutim, radost je bila jos veca, kada sam video da CL ima rucni otvarac gepeka pored sedista uz elektro, koji nisam inace imao u drugim vozilima. Kroz par sekundi, ponovo sam bio pored svog voljenog kljucica :D Inace imam rezervni kljuc, ali sam u tom trenutku bio u BG, a kljuc u NS...

Uzgred, napomenucu jos jedan veoma bitan "feauture" Accorda, a to je da se automatski zakljucaju vrata kada je kljuc van i otvori se gepek. Zna da bude nezgodno.
Odgovori