Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Mobilne telekomunikacije

Post od Floyd »

podvarak napisao:S4 nisam imao, gledao sam slike koje su slikane s njim i nisam nesto zadovoljan. Mislim da je to ipak bilo zbog neveste ruke onog ko je slikao i da sam telefon moze mnogo bolje.
Svraticu ovih dana do neke radnje da ga pogledam pa mozda iskoristim popularnost S4-ke koji mogu da uvaljam za dobru lovu i uz malu doplatu uzmem nov G2.
Hardverski je definitivno bolji ali me zanima kvalitet izrade kao i kvalitet fabrickog softvera...
dragvorl napisao:Bas mi je drago sto su takvi utisci o P6. Kada budem menjao bice prvi u redu.
Koliko kosta taj model?

Za 350e je Nexus 5 trenutno najbolja kupovina...
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od dragvorl »

Ne znam tacno, 300-400e. Nije mi licno bitan toliko odnos cena kvalitet, nisam ja neki jako zahtevan korisnik, ali su mi zato dizajn i materijali ako vec trosim pare bitni. Naravno, ne bih da uzimam nesto a priore problematicno.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Oko 40.000.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

N97 i mini su bili za mene sranje i pre 3-4 godine kada sam ga probao. A imao sam n73 pa n95 8gb. Probao i n96 i nista nisam bio odusevljen.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Slika
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Hoce li neko od ovde prisutnih Gastoza za Srbiju?:) Imam jedno pitanje za nekog od njih..

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Pozdrav iz Novog Sada :)
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

podvarak napisao:Skini mape
Odakle ?
podvarak
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:00

Post od podvarak »

EUC npr
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Igor napisao:@DukeNS

Proveri prvo u Settings - Safari - Passwords & AutoFill jel sve ukljuceno da cuva sifre. Ako je to OK, onda ima opcija kad si u Safariju i kad izaberes da otvoris novi prozor, ima u donjem levom cosku dugme "Private", e ako si slucajno to pritisnuo, u tom rezimu isto nece da cuva sifre.
Ovo drugo je bilo u pitanju... Hvala ti! :pivo:
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Novine u postpaid-u
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... aid-u.html
Obaveštenje za postpaid korisnike

Obaveštavamo korisnike Mix Net i Mega Net tarifa da će od 1. decembra 2013. godine imati neograničen pristup Internetu. Naime, korisnicima ovih tarifa biće omogućeno da, nakon potrošenih MB, odnosno GB iz pretplate, besplatno pristupaju Internetu po smanjenoj brzini protoka do 64/32 Kb/s.

Ukoliko korisnici Mix Net i Mega Net tarifa budu želeli da im Internet do kraja meseca bude dostupan po maksimalnoj brzini protoka do 42/5.7 Mb/s, od navedenog datuma biće im na raspolaganju povoljni tarifni dodaci Net Plus dodaci od 500 MB i 3 GB.

Pored toga, od 1. decembra 2013. godine doći će do promene koja se odnosi na Internet dodatke u okviru Postpaid extra tarifnih dodataka. Korisnicima ostalih postpaid tarifa biće na raspolaganju novi Internet dodaci od 500 MB i 3GB, po ceni od 299,00 dinara, odnosno 999,00 dinara. Postojeći Internet dodaci od 150 MB, 900 MB, 3GB i 9 GB više neće biti u ponudi.

Sranje za postpaid dodatke. :thumbdown:
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Konacno su se setili, slepci. Da je tako bilo proslog meseca, ne bi mi nabiflali racun do skoro 11k din. preko pretplate. Zalicu se cim dobijem racun pa cu se pozvati i na ovo. Samo je l ovo 64 kiloBAJTA ili kiloBITA ?
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Bita.

TT
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Super stvar od MTSa :)

Narucio sam Note 3, nisam mogao vise da razmisljam o telefonu :D

Zadnja dva dana poceo sam da razmisljam da nabavim tablet posto cesto putujem pa kao da gledam filmove i slicno, onda sam se setio da je Podvarak stavio onu aplikaciju za Android koja to vec ima i onda lepo odlucio da uzmem Note 3 i manem se tableta i nekog drugog OS-a...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Nisi pogresio :)

Inace, vec je poznata nova kamera za S5 i N4...
Samsung Galaxy S5 confirmed to use ISOCELL 16-megapixel camera

Yesterday, Samsung gave us a lot of details about its plans for upcoming smartphones and tablets at its Analyst Day event, and confirmed that its flagship devices would all use 16-megapixel cameras next year, including the Galaxy S5 and Note 4. Now more details are coming in on the matter, and it seems like Samsung will be using its recently unveiled ISOCELL technology on the 16-megapixel camera sensors, something which we already suspected.

ISOCELL technology allows for better low-light photography, while also producing images with better color reproduction, sharpness and richness compared to the BSI technology used today. Which means we can expect to see impressive imaging skills on Samsung’s next hero devices, though we’re still waiting on confirmation of whether optical image stabilization (OIS) will be included as well. It better be, or Samsung will be the only manufacturer that’s sitting on the sidelines while OIS becomes an industry norm for smartphones.
Slika
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Heinz napisao:Bita.
Znaci surf na 8kb u sekundi ??? To je ipak vredjanje inteligencije.
Odgovori