Grčka
Re: Grčka
@ftj kako je u tom paradisu?
Devojka gledala neke apartmane tamo, ali mi bi ipak nešto ili u gradu ili blizu grada da može da se prošeta uveče, po mapi bih rekao da je oko 1km udaljeno od neosa
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Devojka gledala neke apartmane tamo, ali mi bi ipak nešto ili u gradu ili blizu grada da može da se prošeta uveče, po mapi bih rekao da je oko 1km udaljeno od neosa
Ako ste kolima onda je i bolje ovde, do neosa imas bukvalno 5 minuta(kolima). Kazu da je tamo u sezoni vasar, mada vec sad je pocelo da se puni. Ja bih svakako trazio nesto okolo jer em je grad da ga obidjes za 8 minuta peske a i ako pozelis lako ces doci do njega kolima i parkirati.
Pa preko dana ćemo svakako skitati negde kolima, nego ja uveče volim da prosetam a skroz mi kvari užitak ako i za to moram da palim kola i da se jebavam sa parkingom, zato me zanimalo dal moze da se prošetaftj napisao:Ako ste kolima onda je i bolje ovde, do neosa imas bukvalno 5 minuta(kolima). Kazu da je tamo u sezoni vasar, mada vec sad je pocelo da se puni. Ja bih svakako trazio nesto okolo jer em je grad da ga obidjes za 8 minuta peske a i ako pozelis lako ces doci do njega kolima i parkirati.
To setaliste jeste lepo, ima jako fin restoran na samom kraju. Centar i paradiso razdvaja to jedno (prilicno) brdo na kojem je kamp. Kad to prodjes dolazis do pocetka neos marmarasa tj do onog luna park. Tu ima ili je bar bio neki parking. Pa tek odale ima jos 2 3 brdasceta NM. Ko ne voli zna da bude prilicno zamorno a i nema bog zna sta da se vidi. Cetvrtkom mislim da je ta neka pijaca. Inace paradiso je odlican kao baza tj kad ti se ne ide nigde imas lepu plazu tu ispred nosa a ovako kolima mozes celo poluostrvo da obidjes.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Kaže mi komšija da su ga u Grčkoj u rutinskoj kontroli zaustavili policajci i tražili mu isključivo i samo zeleni karton, onaj od osiguranja. Pokazao a oni mu poželeli prijatan nastavak putovanja. 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Ormos Panagias, Sitonija... uplatili smo pocetkom Avgusta 12 dana. Jedino nam tada odgovara termin i smestaj tako da vise nismo mogli da se bavimo time. Deluje kao dobra baza za obilazak Sitonije i privukla nas je zbog ovih silnih uvala u blizini.
Idemo sa cerkicom od 2 godine. Neko iskustvo sa ovim i mestima u blizini?
Idemo sa cerkicom od 2 godine. Neko iskustvo sa ovim i mestima u blizini?