Grčka
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Grčka
Drugari
kakva je situacija na Tasosu kad je u pitanju vetar,talasi ?
Mislim na ovi strAnu Limenarija , Pefki, Potos i dalje do juga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
kakva je situacija na Tasosu kad je u pitanju vetar,talasi ?
Mislim na ovi strAnu Limenarija , Pefki, Potos i dalje do juga.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Generalno nema talasa i vetra. Ume da dune ponekad, al generalno je mirno more.
Brzine idu u H-a !!!

- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Hvala
Obećavajuće , gledam neke apartmane na toj strani pa mi je zbog deteta važno mirnije more ali pretpostavljam da ima plaža u blizini koje su mirne i kad je vetrovito.
Obećavajuće , gledam neke apartmane na toj strani pa mi je zbog deteta važno mirnije more ali pretpostavljam da ima plaža u blizini koje su mirne i kad je vetrovito.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Bio sam, cini mi se, 4 puta do sada, mozda sam svega 2-3 dana imao neko vertovitije vreme. Za razliku od Lefkade recimo...
Brzine idu u H-a !!!

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nisam primetio neka pravila za vetar na Tasosu, nije problematičan po tom pitanju. Ako se i desi sedneš u kola i odeš na drugu stranu. Kad sam prvi put bio, svidi nam se plaža, kristalno čista voda, mirna, nahvalimo je prijateljima... Međutim kad smo otišli s njima ono puna trave, doneo vetar. Nazad u kola i otišli dalje. Tu sam shvatio prednost ostrva, mada slična taktika može da se primeni i ako si npr. na nekom od prstiju Halkidikija.
Stigao na Sitoniju, na granicama nije bilo nešto preterano gužva (na našoj granici bio oko 5 ujutru, zadržao se oko 15 min ukupno, na makedonsko-grckoj ukupno pola sata, prešli smo na dojranu). Od srebrnog jezera do nikitija oko 750km prešli, zaboravio sam tačno da pogledam. Potrošnja okruglo 6l, prosečna brzina na kraju 80, klima 80% radila. Aktivne vožnje pojma nemam, oko 8.5-9 sati, pauzirali smo relativno dosta.
Ko planira na bum nek razmisli, mi u Nikitiju nismo našli, evo nas u Paradajzu. Ne kapiram sta je sa ovim grcima, pola vila prazno, druge mozda pola popunjeno na prvi pogled. Koga god pitaš, šatro nema sobe.
Video sam belog groma odmah
Ftj jel ima ovde neka perionica samouslužna? Moram da operem kola
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ko planira na bum nek razmisli, mi u Nikitiju nismo našli, evo nas u Paradajzu. Ne kapiram sta je sa ovim grcima, pola vila prazno, druge mozda pola popunjeno na prvi pogled. Koga god pitaš, šatro nema sobe.
Video sam belog groma odmah

haha ne znam opracu kad se vratim, dzaba da perem kad se isprasnjavi odma. Gde ste u paradizu? Ima grka koji nece da izdaju pre 1. jula jer su tako zacrtali.
Bili danas na oranz bicu, nije losa, 45 minuta od nas. Svuda pise nezgodan prilaz a ono limunada u sustini. Generalno super su putevi na sitoniji, u poredjenju sa lefkadom prelazis duplo vise kilometara za isto vreme i pravo je uzivanje voziti(za razliku od lefkade). Svim plazama se lako prilazi i maltene svuda mozes da skrenes i da izadjes do vode. E sad, mi nismo naisli na stvarno egzoticne plaze poput onih nekoliko na lefkadi ili onih sa krita al pretpostavljam da za to mora malo juznije, tj. verovatno je i do toga sto je ovo egejsko more.
Bili danas na oranz bicu, nije losa, 45 minuta od nas. Svuda pise nezgodan prilaz a ono limunada u sustini. Generalno super su putevi na sitoniji, u poredjenju sa lefkadom prelazis duplo vise kilometara za isto vreme i pravo je uzivanje voziti(za razliku od lefkade). Svim plazama se lako prilazi i maltene svuda mozes da skrenes i da izadjes do vode. E sad, mi nismo naisli na stvarno egzoticne plaze poput onih nekoliko na lefkadi ili onih sa krita al pretpostavljam da za to mora malo juznije, tj. verovatno je i do toga sto je ovo egejsko more.
Mislim da može uvek da se nađe smeštaj pa čak i u sezoni, ja sam prošle godine išao na bum u Sarti i to kraj jula, početak avgusta. Doduše 5 dana u jednom smeštaju i 10 u drugom. Jeste da smo tražili sat, dva ali smo našli. Ove godine sam ranije uplatio Tasos jer smo se devojka i ja poklopili sa odmorima.
Za Sitoniju preporuka Sarti kao baza jer je na sredini i može sve severnije i južnije da se obilazi bez previše vožnje.
Za Sitoniju preporuka Sarti kao baza jer je na sredini i može sve severnije i južnije da se obilazi bez previše vožnje.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Tnx.
Pola garaže na Sitoniji
mislim da sam video i onog lika sa Focusom ST
Mi ćemo danas ove plaže u blizini da obilazimo, posle ćemo malo dalje. Ima neko kul krstarenje, kreću 30. Juna iz Sartija, to smo takođe planirali izgleda ekstra
Pola garaže na Sitoniji

Mi ćemo danas ove plaže u blizini da obilazimo, posle ćemo malo dalje. Ima neko kul krstarenje, kreću 30. Juna iz Sartija, to smo takođe planirali izgleda ekstra