Grčka
Re: Grčka
@Saša
Bili danas, ništa novo naravno. Osim što sad navigacija Magic Earth pomaže, tj radi ispravno kroz lavirint
Vratili smo se uz obalu, ali sam negde posle onih taverni promašio izgleda levo skretanje pa smo se navozali u krug do magistrale.
Bili danas, ništa novo naravno. Osim što sad navigacija Magic Earth pomaže, tj radi ispravno kroz lavirint

Vratili smo se uz obalu, ali sam negde posle onih taverni promašio izgleda levo skretanje pa smo se navozali u krug do magistrale.
Mislim da je potreban žuti karton iliti ovlašćenje za upravljanjem vozilom u inostranstvu koji se vadi u AMS'u i košta 1.500 dinara.Ralee napisao:Da li je za gr i makedoniju potrebno ovlascenje ako je vlasnik auta clan porodice prijavljen na istoj adresi?
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Verovatno si na poslednjoj raskrsnici iznad Sikijske plaže umesto pravo dole i izašao odmah na magistralu (kod one pekare) otišao desno dole pa vozio uz Sikijsku plažu i izašao na magistralu iznad Sikie prema Sartiju...Heinz napisao:@Saša

Meni je i ranije iGO radio bez problema kroz lavirint (svi glavni pravci su bili na karti) a vodio me i do svih plaža iza lavirinta bez problema uz unošenje koordinata (koje bi prethodno skinuo sa Google Eartha).

p.s. U lavirintu se ne menja ništa već godinama, očigledno niko nema interesa da bilo šta tamo sređuje. No zato su jako lepo u poslednje dve godine uredili ceo Sikijski zaliv. Sve je popločano, ograđeno, osvetljeno i sređeno, na levu stranu sve do autokampa i plaže Valti, a na desnu do poslednje uvale/taverne/odvajanja gore za Klimatariju. Još samo kada bi to osvetljenje i palili redovno...

- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Trenutno smo baš u Sikiji i juce nekim Beograđanima u istom smestaju na plazi Kalamitsi sa Touareg-a usred belog dana skinuli oba prednja fara! Touareg onaj prvi model, ali facelift sa onim zakrivljenim farovima na donjem delu. Znaci maksimalna paznja, krade se bas dosta. Covek zvao policiju, zapisnik, srecom ima kasko, ali prilicno upropasten godisnji, a tek su stigli.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Kapiram da se svake godine desavaju ovakve stvari ali ne znam mozda se meni samo cini ali kao da je ove godine bas opsti haos?
Od 2-14.Avgusta smo na Sitoniji i sada kad citam ove postove i po FB-u bas mi kvari volju unapred
Od 2-14.Avgusta smo na Sitoniji i sada kad citam ove postove i po FB-u bas mi kvari volju unapred

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Jedna od najlepših plaža sa istočne strane Sitonije, desetak km južno od Sartija. Lepo je ušuškana i zaštićena od vetra, no poslednjih godina su je prekrili celu sa ležaljkama, nabili bar do bara, previše urbanizovali i za mene to više nije to.Ji 4Tze napisao:Šta je ta Klimatarija?