Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Grčka

Post od Heinz »

Jel išao neko ove godine na Klimatariju kroz lavirint? Bili smo pre dve godine, da se nije promenilo nešto.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Bio sam ja prošle godine, sve isto, ne isplati se ići tim pravcem jer zaprašinaš auto pošteno. I dalje je ulaz u lavirint (prvih dva kilometra) pesak/prašinar... Idi uz obalu. :)
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Da li je za gr i makedoniju potrebno ovlascenje ako je vlasnik auta clan porodice prijavljen na istoj adresi?
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Meni bio auto na ćala i niko nije ništa tražio.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

@Saša

Bili danas, ništa novo naravno. Osim što sad navigacija Magic Earth pomaže, tj radi ispravno kroz lavirint :-)

Vratili smo se uz obalu, ali sam negde posle onih taverni promašio izgleda levo skretanje pa smo se navozali u krug do magistrale.
Korisnikov avatar
Djole
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 16:50

Post od Djole »

Ralee napisao:Da li je za gr i makedoniju potrebno ovlascenje ako je vlasnik auta clan porodice prijavljen na istoj adresi?
Mislim da je potreban žuti karton iliti ovlašćenje za upravljanjem vozilom u inostranstvu koji se vadi u AMS'u i košta 1.500 dinara.
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Meni su trazili prosle godine u oktobru i imao sam, ne znam da li bi me pustili bez toga.
Mizda bi me pustili kad bih im objasnio da je auto na tatu i bla bla..
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Heinz napisao:@Saša

Bili danas, ništa novo naravno. Osim što sad navigacija Magic Earth pomaže, tj radi ispravno kroz lavirint :-)

Vratili smo se uz obalu, ali sam negde posle onih taverni promašio izgleda levo skretanje pa smo se navozali u krug do magistrale.
Verovatno si na poslednjoj raskrsnici iznad Sikijske plaže umesto pravo dole i izašao odmah na magistralu (kod one pekare) otišao desno dole pa vozio uz Sikijsku plažu i izašao na magistralu iznad Sikie prema Sartiju... :)

Meni je i ranije iGO radio bez problema kroz lavirint (svi glavni pravci su bili na karti) a vodio me i do svih plaža iza lavirinta bez problema uz unošenje koordinata (koje bi prethodno skinuo sa Google Eartha). :)

p.s. U lavirintu se ne menja ništa već godinama, očigledno niko nema interesa da bilo šta tamo sređuje. No zato su jako lepo u poslednje dve godine uredili ceo Sikijski zaliv. Sve je popločano, ograđeno, osvetljeno i sređeno, na levu stranu sve do autokampa i plaže Valti, a na desnu do poslednje uvale/taverne/odvajanja gore za Klimatariju. Još samo kada bi to osvetljenje i palili redovno... :)
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

Šta je ta Klimatarija?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Plaža na Sitoniji. Ja ću u ponedeljak ili utorak obici taj deo poluostrva pa javljam kakvo je stanje trenutno

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Korisnikov avatar
mix024
Reactions:
Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS

Post od mix024 »

Trenutno smo baš u Sikiji i juce nekim Beograđanima u istom smestaju na plazi Kalamitsi sa Touareg-a usred belog dana skinuli oba prednja fara! Touareg onaj prvi model, ali facelift sa onim zakrivljenim farovima na donjem delu. Znaci maksimalna paznja, krade se bas dosta. Covek zvao policiju, zapisnik, srecom ima kasko, ali prilicno upropasten godisnji, a tek su stigli.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Juče smo bili u Kalamitsiju, prvi put. Gde je bio parkiran, pošto sa plaže i iz taverne ništa neobično nismo primetili?
Gužva je bila baš velika.
Korisnikov avatar
somi-car
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
Garaža: Skoda Superb, Opel Combo

Post od somi-car »

Kapiram da se svake godine desavaju ovakve stvari ali ne znam mozda se meni samo cini ali kao da je ove godine bas opsti haos?

Od 2-14.Avgusta smo na Sitoniji i sada kad citam ove postove i po FB-u bas mi kvari volju unapred :(
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Ji 4Tze napisao:Šta je ta Klimatarija?
Jedna od najlepših plaža sa istočne strane Sitonije, desetak km južno od Sartija. Lepo je ušuškana i zaštićena od vetra, no poslednjih godina su je prekrili celu sa ležaljkama, nabili bar do bara, previše urbanizovali i za mene to više nije to.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Cela Sitonija ide u tom pravcu urbanizacije. Prave se nove plaže, one neuređene dobijaju barove, postojeće uređene se nakrcavaju još više...
Odgovori