2013 Toyota RAV4
-
- Banned
- Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12
Re: 2013 Toyota RAV4
po meni CRV bez konkurencije,mnogo prakticniji od pobrojanih ali mi mazda mami osmeh

Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Sta znam,meni ok deluje Rav...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Kako to prakticniji? I zasto je bez konkurencije?milosdoktorabs napisao:po meni CRV bez konkurencije,mnogo prakticniji od pobrojanih ali mi mazda mami osmeh
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Sramota da vozilo od 30k eura ima ovakve komande za klimu...

Brzine idu u H-a !!!

Xepoj87 napisao:Sta znam,meni ok deluje Rav...

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Ako malo pratis sta Toyota i Akio (dizajner RAV4, svih generacija) pricaju, videces da su oni krenuli skroz u retro fazon, sto jednostavnije, sa sto vise retro fazona Toyote iz osamdesetih.Day Walker napisao:Sramota da vozilo od 30k eura ima ovakve komande za klimu...![]()
Tako su smislili, tako i realizovali. Mozda se nama ne svidja vizuelno, ali koliko sam skapirao jako je ergonomicno i uzivo izgleda zanimljivo. I kvalitativni napredak u materijalima je velik.
Ne mora nesto vizuelno da izgleda dobro ako je funkcionalnost odlicna.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Meni je ovo sasvim korektno...
Sta fali komandama?Day Walker napisao:Sramota da vozilo od 30k eura ima ovakve komande za klimu...![]()
- Day Walker
Fali to da bolje izgledaju u Daciji nego u Ravu!
Malo dizajna im ne bi skodilo...
Malo dizajna im ne bi skodilo...
Brzine idu u H-a !!!

Pa kod Dacie su ista kao i pre, tj pilicarske komande od pre hrista.

- Day Walker
Klima nije jadna, čak je ova varijanta lakša za korišćenje od digitalne, a potpuno isto radi posao.
Zašto mora da bude skroz digitalna?
Mnogo je veća sramota kad neko za 30.000 uvali slabe vozne i tehničke karakteristike, loš motor i slično. Danas se izgleda ceni samo oprema, a ne ono zbog čega se u stvari kupuju automobili.
Mnogo je veća sramota kad neko za 30.000 uvali slabe vozne i tehničke karakteristike, loš motor i slično. Danas se izgleda ceni samo oprema, a ne ono zbog čega se u stvari kupuju automobili.
Ovo je Laureate oprema, ona maksimalna.Day Walker napisao:Stavi digitalnu klimu a ne ovu jadnu
Pa ova na Toyoti i jeste automatska... Ima i digitalni display i ako sam termin digitalna klima ne znaci nista...Woodoo napisao:Klima nije jadna, čak je ova varijanta lakša za korišćenje od digitalne, a potpuno isto radi posao.
To kako se temperatura prikazuje je nebitno za vrstu klime...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.