2017 Porsche Panamera
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: 2017 Porsche Panamera
Uzmi zasadi neko drvo, cvet. Oduži se prirodi zbog tvog Golfa 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
U koji VW ide taj 4.2TDI iz Panamere?passenger napisao:Dati 150 000 eura za Porše je okej, ali benzinac, ne VW TDI.goblin napisao:On ocekuje da ce ga izaci oko 140-150.000e.
Pritom se dobijaju performanse u rangu izuzetno performantnih benzinaca uz daleko veci obrtni...
Da se razumemo i ja vise volim benzince i smatram da "pravi Porsche" treba da bude benzinac... ali isto sam smatrao da pravi Porsche ne moze biti ni SUV ni limuzina a opet prave brutalne automobile u tim klasama, isto kao sto pomenudi dizelas nudi brutalne performanse.
Sorry Gobline, ali svejedno ne podrzavamo.
Motor je 4.0, isti kao u SQ7. Ide to super uz Panameru... nije 911 pa da ne ide 
Jedino je bzv u Srbiji uzeti taj motor jer je skuplji u nabavci, skuplja je registracija nego za 2.9 a i dizel je skuplji pa se razlika u potrošnji anulira.

Jedino je bzv u Srbiji uzeti taj motor jer je skuplji u nabavci, skuplja je registracija nego za 2.9 a i dizel je skuplji pa se razlika u potrošnji anulira.
Ali razumešLaki021 napisao:Sorry Gobline, ali svejedno ne podrzavamo.

Tako je, 4.0 je motor, permutovao sam zbog starog 4.2 motora...
I ja bi vise uzivao u benzincu ali mislim da je i zetu isto u glavi postprodaja benzinca kad vidi sadasnje polovne Panamere koliko se muce vlasnici benzinaca sa prodajom... ipak je i dalje dizel daleko lakse uvaljati.
Evo i njegov A8 4.2TDI je bio nesto skuplji od benzinca kad ga je uzeo novog, al opet je relativno lako nasao kupca za njega dok bi za A8 4.2 benzinca imao ozbiljan problem sa prodajom.... tako da mu je to glavni a i opravdan razlog za odabir dizelasa.
Plus sto bi taj dizel trebao ozbiljno dobro da ide...
I ja bi vise uzivao u benzincu ali mislim da je i zetu isto u glavi postprodaja benzinca kad vidi sadasnje polovne Panamere koliko se muce vlasnici benzinaca sa prodajom... ipak je i dalje dizel daleko lakse uvaljati.
Evo i njegov A8 4.2TDI je bio nesto skuplji od benzinca kad ga je uzeo novog, al opet je relativno lako nasao kupca za njega dok bi za A8 4.2 benzinca imao ozbiljan problem sa prodajom.... tako da mu je to glavni a i opravdan razlog za odabir dizelasa.
Plus sto bi taj dizel trebao ozbiljno dobro da ide...
E ali ovde je benzinac 2.9 a dizel 4l, to menja pricu iz korena.
Stare Panamere 4S bile 4.8, to je vec malo problematicno.
Stare Panamere 4S bile 4.8, to je vec malo problematicno.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... pS9zQ0EgMU
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
https://www.youtube.com/watch?v=IVF3KaDR0fM
Želim ovakve cipele više od Poršea 

- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
To samo dobijes uz Panameru Turbo inace nema u slobodnoj prodaji 

Jedno vreme sam mešao ovog Ausfahrta i onog Autogefuhla, mislio sam da je ista emisija. Mada, zajedničko im je da su Švabe i da prave snimke duže od jednog časa.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kako si uspeo da ih pomešaš. Sama pojava ne može biti drugačija 
Sent from mTalk

Sent from mTalk
Širim haos!
Meni se svidjaju ovako detaljan review.
Doduste fali mu preciznije merenje performasi kada vec toliko zalazi u detalje ali lepo je videti do detalja kako su sve resili...
Inace Panamera prebrutalna, ne vidim mu nikoga ko mu ravnopravno staje na crtu trenutnu.
Doduste fali mu preciznije merenje performasi kada vec toliko zalazi u detalje ali lepo je videti do detalja kako su sve resili...
Inace Panamera prebrutalna, ne vidim mu nikoga ko mu ravnopravno staje na crtu trenutnu.
https://www.youtube.com/watch?v=b9XTazfkock