Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Re: Beograd

Post od Ji 4Tze »

paja napisao:
ftj napisao:Znači svaka nova poslovna zgrada u recimo Njujorku je loša i nezdrava?
U suštini da. Ne prave se one zatvorene zato što su dobre za ljude nego zato što su energetski efikasnije itd, a što je dobro za vlasnika.
Verujem da je svaka nova je garant zdravija nego svaka zgrada i kuća u Srbiji :)
Ili neko i dalje misli da udiše zdrav vazduh ovde
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Nisam mislio na te infekcije nego na sam osećaj neprijatnosti, gušenja, suvog vazduha, suzenja očiju i slično. Mada kažem, nisam se zadržavao duže od sat.

HUAWEI P6 via TT
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Ji 4Tze napisao:
paja napisao:
ftj napisao:Znači svaka nova poslovna zgrada u recimo Njujorku je loša i nezdrava?
U suštini da. Ne prave se one zatvorene zato što su dobre za ljude nego zato što su energetski efikasnije itd, a što je dobro za vlasnika.
Verujem da je svaka nova je garant zdravija nego svaka zgrada i kuća u Srbiji :)
Ili neko i dalje misli da udiše zdrav vazduh ovde
Možda je teorijski zatvoreni sistem klimatizacije i zdraviji od beogradskog vazduha, ali je problem što taj sistem treba jako ozbiljno održavati, a upravo je to deo priče gde ja ne verujem nikome. Lepo je napisao Ftj da je održavanje klimatizacije u Ušću ozbiljan finansijski izdatak.
Dakle postoje dve karike koje mogu da zakažu. Investitor kome to u jednom trenutku može da postane nepotreban izdatak i izvođač kome može da se osladi da uzme pare, a da ne pruži adekvatnu uslugu.
Složićeš se da je u Srbiji i jedna i druga opcija vrlo realna.
milosdoktorabs
Banned
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 13:12

Post od milosdoktorabs »

kad bi vi znali sta sve moze da izazovu bakterije iz klima sistema,odmah bi prestali da koristite i ukljucujete.
Slika
Alfi pada cena isto koliko brzo ubrzava do sto
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Burazer je radio u Ušću ranije i sećam se da mu nije bilo prijatno, i njemu ni ostalima. Nije se ništa bio razboleo ili tom smislu
Korisnikov avatar
vlajko
Reactions:
Pridružio se: 15 Mar 2012, 11:59
Garaža: Honda Civic 1.4

Post od vlajko »

Problem je često nedovoljna količina svežeg vazduha. Zbog štednje energije sistem često radi sa manje svežeg vazduha od preporučene količine, ili sistem u startu nije isprojektovan za sadašnju namenu.

Sent from my ME172V using Tapatalk
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

kod mene na poslu radarska sala je takodje zatvorenog tipa, sa centralnom klimatizacijom i bez prozora na otvaranje. Iako je sve maksimalni predrk, na dugme, useljeno pre dve godine, ne stedi se na odrzavanju sigurno, i plafon je visok ko zna koliko ( okacicu sliku ako nekog zanima mada ste sigurno vidjali po vestima i novinama, bukvalno moze kao basket sala da posluzi ), i pored svega nekad posle par sati sedenja tamo jedva cekam da izadjem na terasu... Meni taj vazduh jednostavno nije to to...

Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

starac vujadin napisao:S obzirom da su ti isti jedva završili Metropol i to tek kada im je Đilas zapretio da će im oduzeti građevinsku dozvolu, a za YU ne mogu da se skrpare 100 godina, ovo pre spada u predizobrni folklor onih koji proglašavaju sebe spasiocima od bankrota nakon tri dana upravljanja gradom.
I ja sam mislio da su isti kupili oba hotela od Dunav osiguranja, ali nisu. Eventualno su kupci povezana lica, ali se to nigde ne navodi. http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/266360 ... ne-dozvole
zuzazu
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:13

Post od zuzazu »

BAJKER napisao:Evo kako je zamisljena rekonstrukcija i dogradnja dve kule.
Slika
Oni prethodni su to zamislili sa jednom kulom, identicne visine kolika je zgrada PC usce sa antenom na vrhu.

Sve jedno, kada uporedim render sa stabenim zgradama u pozadini, srazmera mi ne pije vodu.

A da su budale, jesu...
Slika

Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

dragan napisao:kod mene na poslu radarska sala je takodje zatvorenog tipa, sa centralnom klimatizacijom i bez prozora na otvaranje. Iako je sve maksimalni predrk, na dugme, useljeno pre dve godine, ne stedi se na odrzavanju sigurno, i plafon je visok ko zna koliko ( okacicu sliku ako nekog zanima mada ste sigurno vidjali po vestima i novinama, bukvalno moze kao basket sala da posluzi ), i pored svega nekad posle par sati sedenja tamo jedva cekam da izadjem na terasu... Meni taj vazduh jednostavno nije to to...

Slika
Radite stojecki? :)
nenad.fil
Reactions:
Pridružio se: 21 Maj 2012, 19:16

Post od nenad.fil »

Upravo htedoh da pitam... :mrgreen:
Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

A šta vam smeta kula na NBG, nije da zaklanja neki pogled :D
S druge strane, pogled s te kule...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
dragan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 13:09
Garaža: BMW M340i, Peugeot 2008

Post od dragan »

Radimo u stavu mirno :)
Neko je ubacio sliku umesto mene, rani radovi :) imamo stolice naravno...
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Beograd

Post od Floyd »

Poslednja izmena od Floyd u 19 Jan 2014, 21:53, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Bez šoping mola bi crkli
Odgovori