Dobro veče
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Re: Dobro veče
Novosadjani, kako zovete onu zgradu u bulevaru Pupina 16? provedoh ceo dan tamo, al nisam skontao sta je 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Nisam novosadista, ali ako se ne varam to je zgrada Banovine. U njoj se nalazi Pokrajinsko izvršnog veće. Naziv zgrade potiče jer je izgrađena 1939 za sedište Dunavske Banovine u Kraljevini Jugoslaviji. Inače zgrada je remek-delo Dragiše Brašovana.
Širim haos!
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Bela Banovina, zar ne?
Izvrsno vece iliti Banovina
Kul 
Znam da su unutra svi sekretarijati i vidim da bleji ispred 15 superba sa vozacima, al nisam znao ko je unutra
Najjaci mi je bio neki matori, stoji jedno 10ak vozaca pored kola, on ulece sa Superbom na parking, kao baja je, sad ce on da ih impresionira kako parkira, i ulazi u rikverc na onaj deo do ulice i zvekne zadnjim branikom po stubicu

Znam da su unutra svi sekretarijati i vidim da bleji ispred 15 superba sa vozacima, al nisam znao ko je unutra

Najjaci mi je bio neki matori, stoji jedno 10ak vozaca pored kola, on ulece sa Superbom na parking, kao baja je, sad ce on da ih impresionira kako parkira, i ulazi u rikverc na onaj deo do ulice i zvekne zadnjim branikom po stubicu

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- methane.master
Dva. U stvari samo Dragan, ja sam statirao.Geza napisao:Koliko forumaša je potrebno da se zameni jedna sijalica ?

U stvari lažem... tri. I NexT je bio sa nama.

Šalu na stranu. Zamena je zaguljena, smetaju cevi i crevo klime. Dragan je pokazao veliku veštinu i spretnost i koristim i ovu priliku da mu se još jednom zahvalim na vremenu i trudu.

Naravno demonstirao je i svoj auto, nešto što samo oblikom potseća na Clio i nosi isto ime. Đavo u jagnjećoj koži. Čupa, kida kako ubrzava.

Širim haos!

+1methane.master napisao: Nakon vožnje, svaki pokušaj dodavanja gasa u mom automobilu izgledao je patetično.

morao sam da sednem u E 320, da vratim veru u dizele

Next, vreme je da postanes pravi transporter 

On ce ti tek vratiti veru u dizele.

On ce ti tek vratiti veru u dizele.
Neam ja klijente za to 
Imali smo ponudu za S 320 CDI, perfektan sa 220.000 na satu, odrzavan u ovl servisu....

Imali smo ponudu za S 320 CDI, perfektan sa 220.000 na satu, odrzavan u ovl servisu....

@methane - ma opusteno, nadam se da nece vise trebati, ali ako bude, tu sam

NexT napisao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1methane.master napisao: Nakon vožnje, svaki pokušaj dodavanja gasa u mom automobilu izgledao je patetično.![]()
morao sam da sednem u E 320, da vratim veru u dizele

- methane.master
Uh ako je W221, ja bi taj auto rado drajvaoNexT napisao:Imali smo ponudu za S 320 CDI, perfektan sa 220.000 na satu, odrzavan u ovl servisu....

U principu nisam ljubitelj ogromnih limuzina ali mislim da bi tu napravio izuzetak