Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Note 3 je stvarno odlican telefon i jedini za koji bih trenutno zamenio S4 bez razmisljanja ali meni licno ne odgovaraju njegove dimenzije.
LG G2 je super alternativa za nekog ko iz principa nece Samsung ali da je apsolutno bolji, definitivno nije...ima stvari koje su na njemu bolje ali ima onih (bitnijih) koje su losije.
LG G2 je super alternativa za nekog ko iz principa nece Samsung ali da je apsolutno bolji, definitivno nije...ima stvari koje su na njemu bolje ali ima onih (bitnijih) koje su losije.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Koje su to bitnije?
U odnosu na koji telefon Note 3 ili S4..
U odnosu na koji telefon Note 3 ili S4..
U odnosu na S4...pa recimo ljudi koji su presli na G2 a imali S4 kritikuju kameru na G2, Samsung ima bolju podrsku, brze stizu update-ovi, slot za SD karticu, funkcionalniji softver (mada ih LG lepo kopira), izmenjivu bateriju, lepsi je (ovo je subjektivno), nesto bolji ekran.
LG s druge strane ima bolji SoC sto mu daje bolje rezultate na benchmark testovima ali sumnjam da ima neke prednosti u realnom radu i definitivno bolju bateriju.
Da sad kupujem, mozda bih uzeo i LG (pre Nexus nego G2) ali ne vidim poentu da menjam S4 za njega
Sad ce ionako Samsung kad se svi ispucaju da izbaci S5, koji ce opet sve da ih postroji.
LG s druge strane ima bolji SoC sto mu daje bolje rezultate na benchmark testovima ali sumnjam da ima neke prednosti u realnom radu i definitivno bolju bateriju.
Da sad kupujem, mozda bih uzeo i LG (pre Nexus nego G2) ali ne vidim poentu da menjam S4 za njega

Sad ce ionako Samsung kad se svi ispucaju da izbaci S5, koji ce opet sve da ih postroji.
Bas sam ga malo gledao u radnji, lep je, super dizajn.Uroš S. napisao:Evo ga P6 za mesec i nešto nije se zaglupeo ni jednom, ni štuc. Baterija po 36h drži uz solidno intenzivnu upotrebu. Baš sam zadovoljan.
HUAWEI P6 via TT
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Meni je potrebno da probam još neki primerak. U Telenoru izloženi me je razočarao. Tač mi se ne sviđa. Moguće da je razdrndan primerak ili zamašćen ekran.
Inače, dizajn je fenomenalan.
Tapatalk 4
Inače, dizajn je fenomenalan.
Tapatalk 4
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Pa i ti, koje ce "taj neki novi" da postroji, su postrojavali neke starije... razmaci izmedju noviteta su jako mali, svaki noviji ce biti jaci od prethodnika, sto i jeste poenta razvoja/napretka. Ubrzo posle "njega" ce opet izadji konkurent koji ce postrojiti ostale na celu sa "njim", i sve tako u krug...
Note3 ne bih da komentarisem, nisam ga cak ni video uzivo... ali S4 nije trenutni najbolji smart uredjaj. Niti su to, sto si naveo, njegove prednosti...
Sve ovo o cemu pisemo je previse povrsno, deluje smesno, i podseca na deciju temu "moj tata je jaci od tvog"
Note3 ne bih da komentarisem, nisam ga cak ni video uzivo... ali S4 nije trenutni najbolji smart uredjaj. Niti su to, sto si naveo, njegove prednosti...
Sve ovo o cemu pisemo je previse povrsno, deluje smesno, i podseca na deciju temu "moj tata je jaci od tvog"

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Subjektivne stvari su u pitanju. Meni bi S4 bio prvi pik, jer je dobar kompromis veličine i snage.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Za tebe nisu, za mene jesu...subjektivna stvar.Milos_kg napisao:Niti su to, sto si naveo, njegove prednosti...
Ja sam koristio i HTC, presao na Samsung i ne bi mi bio problem da probam i drugu marku a ti samo navalio LG pa LG.
Pored toga pljujes S4 od samog starta...jedino si kameru pohvalio na pocetku i to je to.
Cinjenica je da sve sto je izaslo od drugih proizvodjaca posle One i S4 (koji jesu direktni konkrenti) je premalo unapredjeno da bi rekao da razbijaju prethodnike ili da bi neko imao motiv da zameni ove telefone sa njima.
Ja kazem da G2 jeste ok telefon ali ne kontam po cemu je on toliko bolji od S4 ili One, osim sto mu je ubudzen jaci hardver koji nije ni bio dostupan u trenutku kad je predstavljen S4. Pored toga ne svidja mi se sto kopiraju Samsung a kopije mrzim...da su malo kreativniji pa da razmislim i o njima ali ovako ne vidim poentu.
Sve u svemu, na dobrom su putu da se probiju i u Evropi.
Nexus im je super odradjen uredjaj, Flex takodje, ima nade za njih...
http://www.youtube.com/watch?v=LahYuSyWidc
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Trudio sam se da ne pomenem ni jednog drugog proizvodjaca u svom prethodnom postu, al eto ti sad...
Za S4 mislim da je odlican telefon (nije samo ok
), ima fenomenalnu kameru, ali dzaba i to kad me druge stvari odbijaju kod njega. To ne znaci da ga drugim ljudima ne preporucujem, bas naprotiv, znam da imam vrlo specifican ukus, i da se drugima cesto svidja ono sto ja ne bih nikad kupio.
Ostalo necu da komentarisem.
Za S4 mislim da je odlican telefon (nije samo ok

Ostalo necu da komentarisem.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
Evo,ja bih rekao da je HTC Butterfly S razvalio i One,i S4,samo zato sto ima bateriju od 3200 mAh.
Koliko god mi se svideo Sony Z1,ne bih mogao recimo One da zamenim iz jednog razloga: Zvuk ovog telefona razbija.
HTC mi i dalje ima ubedljivo najvise prednosti u odnosu na ostale.
Sense skapiras koliko je dobar,tek kada posle njega probas neki drugi.
Zaleteo sam se bio i za Z1,i za Note 3,ali kada sam ih probao,skapirao sam da to nije to.
Z1 mi je trenutno ubedljivo najlepsi telefon,za moguce najboljom zavrsnom obradom,od svih telefona na trzistu,ali sve ostalo mi deluje zastarelo,i cenim da im celokupan aparat nije dovoljno ozbiljan.
Na Note 3 ona zadnja strana zaista deluje gotivno,pogotovo za mene koji nosim go telefon,ali je zato ostatak telefona kao kineska kopija istog,ne mogu da verujem da onako ocajnu plastiku,jos ofarbanu u hrom,stavljaju.
OS nije toliko los,kao sto mi je ranije bio,tako da mi to ne bi bila prepreka pri kupovini,i ako i dalje nije kao Sense.
Ja sam neko ko zavrsnu obradu,dizajn,i osecaj kvaliteta stavlja ispred svega ostalog(Mis,tastatura,podloga i kuciste kompa su mi skuplji od hardvera unutar kucista),a ostali bonusi sadasnjih HTC telefona su slag na torti.
Da Z1 ima malo bolje osmisljen OS,samo malo,kao na primer tastere van ekrana,bez razmisljanja bih ga pazario,cak i ako trenutno ne mogu da zamislim da sa stereo boom sounda predjem nazad na te pistavce.
Koliko god mi se svideo Sony Z1,ne bih mogao recimo One da zamenim iz jednog razloga: Zvuk ovog telefona razbija.
HTC mi i dalje ima ubedljivo najvise prednosti u odnosu na ostale.
Sense skapiras koliko je dobar,tek kada posle njega probas neki drugi.
Zaleteo sam se bio i za Z1,i za Note 3,ali kada sam ih probao,skapirao sam da to nije to.
Z1 mi je trenutno ubedljivo najlepsi telefon,za moguce najboljom zavrsnom obradom,od svih telefona na trzistu,ali sve ostalo mi deluje zastarelo,i cenim da im celokupan aparat nije dovoljno ozbiljan.
Na Note 3 ona zadnja strana zaista deluje gotivno,pogotovo za mene koji nosim go telefon,ali je zato ostatak telefona kao kineska kopija istog,ne mogu da verujem da onako ocajnu plastiku,jos ofarbanu u hrom,stavljaju.
OS nije toliko los,kao sto mi je ranije bio,tako da mi to ne bi bila prepreka pri kupovini,i ako i dalje nije kao Sense.
Ja sam neko ko zavrsnu obradu,dizajn,i osecaj kvaliteta stavlja ispred svega ostalog(Mis,tastatura,podloga i kuciste kompa su mi skuplji od hardvera unutar kucista),a ostali bonusi sadasnjih HTC telefona su slag na torti.
Da Z1 ima malo bolje osmisljen OS,samo malo,kao na primer tastere van ekrana,bez razmisljanja bih ga pazario,cak i ako trenutno ne mogu da zamislim da sa stereo boom sounda predjem nazad na te pistavce.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Sence mi je najbolji od svih varijanti za android.
TW mi dodje ko da gledam Grand show u odnosu na TW
Sad su svi dobri telefoni zapravo dobri, pitanje je ukusa i potrebe za ekranom, ali nije greska bilo koji od navedenih kupiti
TW mi dodje ko da gledam Grand show u odnosu na TW
Sad su svi dobri telefoni zapravo dobri, pitanje je ukusa i potrebe za ekranom, ali nije greska bilo koji od navedenih kupiti
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nisam imao prilike da koristim duže, ali kratko jesam Note3, S4 i Z1. Jedino G2 i One nisam od tih top modela, njih sam samo video uživo. Z1 mi se recimo uopšte ne sviđa nešto specijalno. S4 i Note3 su mi atraktivni, lepo izgledaju i sigurno da nude dosta, ali nakon nekih problema koje sam lično imao sa tim modelima i plus ovo što čujem od Ace za bug u vezi wl na Note3, jednostavno su mi odbojni u startu. I meni je Sense najbolji, jer mi je bitna funkcionalnost telefona, a ne da li je kamera na mom bolja ili lošija za nijansu od konkurencije. Uporedite 3 DSLR aparata od 2000e videćete razlike na slikama, jedan će prosto praviti bolje slike, mada je i to individualno, šta se kome više sviđa. Što ne znači da su druga dva aparata loša. Jedino što bi po meni trebalo bitno da utiče je trajanje baterije jer je zaista sramotno da kupiš top model od 500+ eura i da baterija ne može da sastavi jedan dan.
Posetite www.garaza.rs !
Samo jedna stvar sto se tice poredjenja G2 i S4, tj dveFloyd napisao:U odnosu na S4...pa recimo ljudi koji su presli na G2 a imali S4 kritikuju kameru na G2, Samsung ima bolju podrsku, brze stizu update-ovi, slot za SD karticu, funkcionalniji softver (mada ih LG lepo kopira), izmenjivu bateriju, lepsi je (ovo je subjektivno), nesto bolji ekran.

IPS LCD ekran na G2 je trenutno najbolji ekran koji je ikad napravljen na mobilnim telefonima, po svim mogucim testovima i user review-ima. Najveca kazna za oci koju neko moze da dobije, je da se posle koriscenja G2 presalta na S4 SAMOLED. Znaci glavobolja momentalna cim vidis da bela nije bela, nego plava ili zuta u zavisnosti od ugla iz kog se gleda, i da je sve nekako polu-mutno i zatamnjeno po coskovima.
Sto se tice kamere, bilo je price na prethodnim stranama al sad vidim da ima od skoro Z1 vs G2 vs S4 Camera Test tema na XDA, i to na Z1 delu foruma, i svi su se slozili da Z1 i S4 nemaju sta da traze pored G2. Ja sam se spalio pre neki dan kad sam prvi put snimio i pogledao klip u full hadeu sa 60fps. Svi vi koji ste i dalje na S4 strani, zamolite nekog ko ima G2 da vam napravi 1080p 60fps snimak od par sekundi i onda dodjite ovde da kazete utiske

Ostale stvari navedene po meni nisu toliko bitne. Nekom je mozda bitna sto veca interna memorija i posedovanje sd slota, a nekom je i onboard 32gb sasvim dovoljno. Samsungova jedina prednost je bila brzina apdejtova. E sad, videcemo koji ce prvi dobiti kit kat

Nisam LG fanboy, al vidi se iz aviona da je objasnio do sad neprikosnovenom Samsungu neke stvari i zadao ozbiljan udarac, koji boli prilicno

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Sve razlike između interfejsa se vrlo lako premoste odgovarajućim widget-ima ili Launcher-ima sa Marketa, zato mislim da su za kupovinu novijih Androida ipak bitniji hardverski deo i Update podrška. A tu je Samsung ipak u prednosti 
Deo o glavobolji nakon prelaska na ekran nekog iz aktuelne top ponude modela - ne bih komentarisao

Deo o glavobolji nakon prelaska na ekran nekog iz aktuelne top ponude modela - ne bih komentarisao

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.