Ako pričamo konkretno o Novi - na stranu što se plaća 4$ a svako malo je akcija kada košta 2 dolara ili čak dolar. A ima da se skine i krekovana za džabeXepoj87 napisao:@Vladapetr
Probao ja,ali meni je ono kao za decu,da se igraju.
Totalno neergonomski,i samo graficki zanimljivo,prva 2 dana.
Pored toga,da bi koristio napredne funkcije,moras da platis.

Sa druge strane, jedino što bih možda koristio od tih naprednih funkcija su folderi u drawer-u, sve ostalo(skrivanje aplikacija, pokreti, itd...) je meni nebitno. Ali zato ono što Nova daje a mnogo je više nego "neergonomski i samo grafički zanimljivo" je mogućnost potpune individualizacije organizacije i prikaza kako ekrana tako i dock-a(ne znam da ijedan drugi Launcher nudi toliko slobode), lako zaključavanje i otključavanje sadržaja ekrana, za više od 2 godine nisam imao nijedan bug ili lag... Meni dovoljno da kada razmišljam o telefonu uopšte ne mislim o njegovom fabričkom launcheru, već znam koji će ići preko njega

Tebi se, kao i svakom drugom, može više sviđati neki drugi launcher, ali i dalje tvrdim da je razlika u fabričkom interfejsu kao argument za kupovinu ovog ili onog telefona - samo gubljenje vremena...
Ja sam ih testirao više od 10, skoro svaki mi je pružao više nego fabrički - pa sam među njima odabrao onaj koji mi daje najviše.