Do Savnika iz Srbije ti je Uzice - Nova Varos - Prijepolje, pa posle ulaska u CG Pljevlja-Zabljak-Savnik. Mozes doci i iz Bosne, kad obidjes Sargan, ali je jebada. Moze da bude zanimljivo za voznju da ides kombinaciju Sargan (Mokra Gora) - Visegrad - Gorazde - Foca pa da tu progutas 20km najgoreg puta na svetu i udjes u CG na prelazu Scepan Polje. Odatle je gotivan magistralni put gde ides preko brane i akumulacionog jezera ka Jasenovom Polju, pa bi na Savnik dosao sa kontra strane.maniaxxx napisao:Dobio sam više manje sve odgovore čitajuči ovu temu. Pošto za sad ( kod mene se nikad ne zna ) imam u planu da idem prvo na Šargansku osmicu pa onda do CG ( možda skočim i do Sofije), najviše me zanima kako da dođem do toga puta preko Šavnika ( koje gradove pratim? ).
Smeštaj još tražim, imam ponudu i sa foruma ( hvala ), ali nisam još ništa odlučio a i Crnogorci ne odgovaraju na mailove, izgleda da ču morati da jih zovem sve po redu.
Znači slaba je sezona za sada, ja planiram da idem teku u avgustu, tad če biti gužva ili ne toliko ko prošlih godina? Šta misliš?
Za smestaj ti mogu pomoci ako je u Boki i ako ti treba apartman i slicno, za hotele ne bas. Ako je suditi po julu, u avgustu ce biti drasticno manja guzva nego proslih godina.