methane.master napisao:A ne, rekao sam ti šta ćemo da radimo.![]()
Uzgred, imaš PP.

da, sledecu turu sijalica menjaju malivuk i stjepa

methane.master napisao:A ne, rekao sam ti šta ćemo da radimo.![]()
Uzgred, imaš PP.
ma kakvi breFloyd napisao:Uh ako je W221, ja bi taj auto rado drajvaoNexT napisao:Imali smo ponudu za S 320 CDI, perfektan sa 220.000 na satu, odrzavan u ovl servisu....
U principu nisam ljubitelj ogromnih limuzina ali mislim da bi tu napravio izuzetak
Pa to je problem kod tih luksuznih limuzinaNexT napisao:Al jbg... Da mi ode jedan onaj vazdusni jastuk, mogu odma da se upucam
Pa tesko bi bilo preci 200000km u zatvorenom prostoruNexT napisao:vozen samo i iskljucivo na otvorenom...
Vidi, nedelja do 3-4 poslepodne ti je raj u NS, nigde nikog (pod navodnicima), mozes da se vozikas bez guzve, pogotovo pre podne.bane valjevo napisao:Danas sam prvi put bio u Novom Sadu a da to nije zbog Exita, kad je gužva, buka i nesnosno je biti u gradu zbog gomila ljudi... Oduševljen sam... Pravi user-friendly grad... Nisam bio nešto preterano, obišao mali krug po centru, i vratio se u Zmaj Jovinu u pub Dva Psa, gde sam imao neku proslavu... Posle toga opet mali detour, procunjao po širem centru, i baš, baš je sve super...
U subotu opet idem, ali tada imam obaveze prema nekim mladencima, ali u nedelju ću detaljnije da preispitam grad i okolinu... Jedva čekam...
Nije "kada", nego "kade"Gaginh0 napisao:"imaju 1000 kada"
fq400 napisao:Zvuči interesantno veoma, a zanima me posebno pranje motora - kakva je procedura, koliko traje, i ima li nekih ograničenja u smislu koji može da se pere, koji ne, da li se čeka posle neko sušenje ili kako...? Hvala unapred za info.
viewtopic.php?f=10&t=219&start=285#p35705Johnny Steam napisao:Sto se motora tice, ne mogu da perem karter i tesko dostupna mesta zbog pistolja (ne mogu da dohvatim).
Ali opere se sve i odmasti, kad se otvori hauba da to izgleda lepo i skoro ko novo.
Inace dolaze svi zbog elektronike koja ne sme na pusku. I para je vruca, tako da nema potrebe da se hladi motor, a i ima toliko malo vlage da je motor odmah suv i nema sta da se susi, cedi itd. a nema nikakvog rizika za elektroniku i za najosetljivije motore.Ako mu smeta kisa, Mozda ce i ovo, ali do sad preko 100 opranih JTD-ova ECO tec-ova itd, svi su se odvezli bez ikakvog problema![]()
A neko sredstvo za čišćenje pre toga?dragan napisao:ma samo vlazna krpa, nikako neka voda i slicno...
pogotovo benzinca...
barem ja tako radim...