-Molim?
- Mrš u pi*du materinu!

apropo teme, moj LG nije plastikaner i bolje je izrade od S3

Sto se tice IPS vs SAMOLED...to je isto kao dizel vs benzin. Odlicni su i jedan i drugi ali nekom iz nekog razloga vise odgovara jedno a nekom drugo. Ja sam jednostavno navikao na AMOLED jer svaki TS Android koji sam duze koristio je bio upravo sa takvim ekranom. IPS mi deluje cudno kad ga uzmem u ruku...kao da neko svetlo probija ispod ekrana, da se tako israzim. Bela jeste bolja mada je Samsung taj problem skoro iskorenio na najnovijim ekranima ali je crna losija. Pored toga, citao sam da je IPS losiji na dnevnom svetlu ali nisam licno testirao pa ne mogu da tvrdim. Kao sto rekoh, to je vise stvar ukusa.podvarak napisao:IPS LCD ekran na G2 je trenutno najbolji ekran koji je ikad napravljen na mobilnim telefonima, po svim mogucim testovima i user review-ima. Najveca kazna za oci koju neko moze da dobije, je da se posle koriscenja G2 presalta na S4 SAMOLED. Znaci glavobolja momentalna cim vidis da bela nije bela, nego plava ili zuta u zavisnosti od ugla iz kog se gleda, i da je sve nekako polu-mutno i zatamnjeno po coskovima.
Sto se tice kamere, bilo je price na prethodnim stranama al sad vidim da ima od skoro Z1 vs G2 vs S4 Camera Test tema na XDA, i to na Z1 delu foruma, i svi su se slozili da Z1 i S4 nemaju sta da traze pored G2. Ja sam se spalio pre neki dan kad sam prvi put snimio i pogledao klip u full hadeu sa 60fps. Svi vi koji ste i dalje na S4 strani, zamolite nekog ko ima G2 da vam napravi 1080p 60fps snimak od par sekundi i onda dodjite ovde da kazete utiske
Ostale stvari navedene po meni nisu toliko bitne. Nekom je mozda bitna sto veca interna memorija i posedovanje sd slota, a nekom je i onboard 32gb sasvim dovoljno. Samsungova jedina prednost je bila brzina apdejtova. E sad, videcemo koji ce prvi dobiti kit kat
Nisam LG fanboy, al vidi se iz aviona da je objasnio do sad neprikosnovenom Samsungu neke stvari i zadao ozbiljan udarac, koji boli prilicnoCekamo S5 i G3 da vidimo kako ce tu da stoje stvari ...
Za delove ne znam ali sto se tice gubitka vrednosti, apsolutno stoji napisano.Vladapetr napisao:U slučaju "za ne daj Bože", bilo koji deo za Samsunga se i lakše nabavlja i jeftiniji je, a i sam telefon je kasnije lakše prodati uz manji gubitak vrednosti.
TheWickerMan napisao:-Ćale,ćale,ćale?!
-Molim?
- Mrš u pi*du materinu!
![]()
apropo teme, moj LG nije plastikaner i bolje je izrade od S3
Na Marketu ima samo beta verzija. Nju i ti koristiš?sasa lbg napisao:Vlado probaj ozmedju ostalog i Aviate.
neXus