Računari
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Računari
Šta koristite za skidanje filmova?
Imam Bit torrent i ponekad, kao sada, zaglupi totalno i odjednom skida 20-30 kb/s. Instaliram drugi torrent, skida normalnom brzinom, 500-600 kb/s. Posle par nedelja će i ovaj da zaglupi, pa će skidati i ovaj par kb/s samo. Šta ih 'ubije' tako?
Imam Bit torrent i ponekad, kao sada, zaglupi totalno i odjednom skida 20-30 kb/s. Instaliram drugi torrent, skida normalnom brzinom, 500-600 kb/s. Posle par nedelja će i ovaj da zaglupi, pa će skidati i ovaj par kb/s samo. Šta ih 'ubije' tako?
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ima raznih stvari koje mogu da zatupe. Moj savet je da za win koristite utorrent 2.2.1 jeste stariji ali sve radi kako treba. Samo se onemoguci provera update-a i to je to.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Nek mi to bude naredni torrent. Sad sam instalirao nov, ide dobro za sada. Čim otupi, moraću da skinem tu 2.2.1 verziju i da probam.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Qbitorrent
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Tixati. Nema reklama, nema adware, potpuno je besplatan, za razliku od utorrent, bittorrent i sličnih.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Meni 3.1.3 radi savrseno. Ne update-ujem ga od tada.sebekkg napisao:Ima raznih stvari koje mogu da zatupe. Moj savet je da za win koristite utorrent 2.2.1 jeste stariji ali sve radi kako treba. Samo se onemoguci provera update-a i to je to.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Računari
Mortal kombat X zahteva po minimumu quad core od 2.7ghz a ja imam dual core od 3.1ghz, hoce raditi to?
EDIT: izgleda da hoce, ima fix neki
EDIT: izgleda da hoce, ima fix neki
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Nije zahtevan, samo dx11 grafika.
Ali smor igra.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Ali smor igra.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Pa meni se svidja mnogo vise street fighter, bar na prvu loptu. Nego drugar uzeo za sony4 pa se kod njega igra pa reko da naucim nesto malo da igram na PC
Probao mafiju 3 ali zbog grafike sa 1gb nista nisam mogao da uradim. Probajte pa javite kako vam izgleda. Realno da igrica nije nesto preterano optimizovana jer su ljudi sa 1070 imali tek oko 30ak fps. Ima neki fix koji daje da se igra na 60fps i vise ali se smanji kvalitet grafike.
Sent from my SM-N9005
Sent from my SM-N9005
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Ja sam do skoro imao ADSL BOX paket sa netom od 10MB/s, pre dva meseca sam zamenio opremu i uzeo noviju VDSL isto box paket sa netom od 50MB/s. Međutim pošto je meni sve u kući povezano preko wirelessa nisam imao šanse da ostvarim brzinu od 50mb/s. N standard na 2,4 GHz nije hteo ni na jednom uređaju da ide preko 30mb/s dok je na kablu druga priča. Kupim preko aliexpresa ruter xiaomi router 3 za 32$ u AC standardu. Moguvam reći da je ruter odličan pogotovo što je dual band radi i na 2,4 i na 5 GHz.

A i lepo se uklopio u ambient. Jedina mana je što je firmware samog rutera na kineskom jeziku, međutim uz ruter se dobija i APP za android telefon MI Router koji je na engleskom i preko kojeg se takođe sa lakoćom podešava ruter tako da u sam ruter preko broswera nema uopšte potrebe da se ulazi. Ima gomilu opcija od ograničavanja konekcije pa do zabrane pojedinih sajtova. Pošto imam dosta uređaja koji su konektovani na mrežu ja koristim samo limit konekcije, tako da sam dečije telefone i tablet limitirao na 10mb/s kao i od klinca desk top, a ženu sam častio njoj sam dao čak 15mb/s
Mene sam naravno ostavio bez limita. Jednostavno ne može drugačije deca me ubiše sa crtaćima na youtube i to gledaju u isto vreme na dva uređaja, a žena gleda online neke serije. Mogu vam reći da je za 32$ odličan ruter sa odličnim karakteristikama tako da mogu toplo da ga preporučim.
Dokupio sam i meni za laptop wi-fi karticu isto u AC standardu bila mi je azurewave u n standardu sada je intelova u AC takođe je kupio na aliju

Sada je totalno druga priča na Wi-Fi potpuno isto kao da je na kablu testirao sam i brzinu skidanja sa torenta.

Sada su moj laptop, moj telefon i televizor na 5GHz ostali uređaji su na 2,4. Uključio sam dual band tako da radi na obe frekvence.
Klincu za desk top sam kupio ovu karticu ali nadamo sa će stići ovih dana tako da ću i njega prebaciti na 5GHz
https://www.aliexpress.com/item/EDUP-US ... 0.0.gPzi9J
Na modemu od adsl-a ugašen WI-Fi i sakriven kompletno rutiranje neta sada ide preko ovog novog rutera.

A i lepo se uklopio u ambient. Jedina mana je što je firmware samog rutera na kineskom jeziku, međutim uz ruter se dobija i APP za android telefon MI Router koji je na engleskom i preko kojeg se takođe sa lakoćom podešava ruter tako da u sam ruter preko broswera nema uopšte potrebe da se ulazi. Ima gomilu opcija od ograničavanja konekcije pa do zabrane pojedinih sajtova. Pošto imam dosta uređaja koji su konektovani na mrežu ja koristim samo limit konekcije, tako da sam dečije telefone i tablet limitirao na 10mb/s kao i od klinca desk top, a ženu sam častio njoj sam dao čak 15mb/s

Dokupio sam i meni za laptop wi-fi karticu isto u AC standardu bila mi je azurewave u n standardu sada je intelova u AC takođe je kupio na aliju

Sada je totalno druga priča na Wi-Fi potpuno isto kao da je na kablu testirao sam i brzinu skidanja sa torenta.

Sada su moj laptop, moj telefon i televizor na 5GHz ostali uređaji su na 2,4. Uključio sam dual band tako da radi na obe frekvence.
Klincu za desk top sam kupio ovu karticu ali nadamo sa će stići ovih dana tako da ću i njega prebaciti na 5GHz
https://www.aliexpress.com/item/EDUP-US ... 0.0.gPzi9J
Na modemu od adsl-a ugašen WI-Fi i sakriven kompletno rutiranje neta sada ide preko ovog novog rutera.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Baš me zanima kako će da se ponaša na druge staze. Ovaj telekomov adsl modem/ruter mora da se restartuje s vremena na vreme jer počne da se zaglupljuje posle par dana. Naročito kad je malo jači torent saobraćaj. No, uskoro nam stiže sbb u zgradu, ne znam kakav je njihov ruter.