Prema do sada dostupnim (nezvanicnim) informacijama, S5 koji treba da se pojavi u februaru ce imati:
- 64-bit Exynos 6 procesor
- 3 GB ram-a
- 16 Mpix kameru
- 2560 x 1440 5" SAMOLED ekran
- metalno kuciste
- 4,000mAh bateriju
- novu verziju TW-a
Floyd napisao:I meni se cini da ce biti bas ta kombinacija
Prema do sada dostupnim (nezvanicnim) informacijama, S5 koji treba da se pojavi u februaru ce imati:
- 64-bit Exynos 6 procesor
- 3 GB ram-a
- 16 Mpix kameru
- 2560 x 1440 5" SAMOLED ekran
- metalno kuciste
- 4,000mAh bateriju
- novu verziju TW-a
Ova rezolucija ekrana od 2.5k u mobilnom mi je za sada naucna fantastika.
Steta sto sada Floyd nece moci da kupi S5,jer je metalan,pa ce da se grebe
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Sto se rezoluzije tice, kazu da je to vec spremno za naredene modele a za 2015 najavljuju i UHD
Ako ovog puta ne naprave radikalni iskorak, shebali su se totalno jer im konkurencija vec dise za vratom a i Apple najavljuje vece telefone.
nenad.fil napisao:Daywalker mozda sam vec pisao promeni punjač za s3 fabricki kabl ne valja
Sent from my nokia lumia 520 using Tapatalk
Mene isto zeza punjenje, nekad bas kilavi, nekad normalno. Jel problem do kabla ili samog punjaca? Ako je kabl, onda samo treba uzeti novi a ne ceo punjac.
Mislim da je problem i di jednog i drugog. Primer, uzmem punjac od rezervne putne baterije (za kamp prirodu, put itd) ima svoj kabl koji se steka kao i na originalu stavim samsung kabl, puni ga ocajno. Uzmem opet samsung punjac, kabl od tog za prirodu, opet puni ocajno.
Epilog: koristim samo taj punjac za "prirodu." a njegov original punjac stoji u fioci za nuzdu.
Sto se tice punjejna S3, skinite program Galaxy Charging Current i tu se vidi kojom jacinom puni trenutno. Ako je manja od 900, onda treba traziti problem koji je uglavnom do kabla ili zna i do micro usb uticnice u telefonu. Malo pomerite kabal, uticnicu pa vidite da li se menja.