dragan napisao:ma samo vlazna krpa, nikako neka voda i slicno...
pogotovo benzinca...
barem ja tako radim...
A neko sredstvo za čišćenje pre toga?
iskreno, posto ja licno to radim na totalno amaterskom nivou, ne koristim nista...
ali pogledaj sta je trojanac okacio, izgleda zanimljivo...mada je ne bih nista dirao jos, nije toliko tragicno kod nas...
Ma ne vidi se na slici, ima par mesta gde sam ispolivao tecnost za stakla i ulje koje mi je iskapalo sa šipke. Mislio sam da mozda za to treba neki kliner nesto tako.
Edit: Sorry nisam video Trojketovu poruku. Pogledacu. Tnx.
Ranije sam više lickao kola jer sam imao bolje uslove. Sada na malom parčetu betona imam dva auta, nemam se gde okrenuti, kamoli detaljno se posvetiti kolima. Tačnije, i mogao bih, ali uz stalno pomeranje jednih kola, posle vraćanje i.t.d. U poslednje vreme idem u samouslužne perionice, na brzinu operem kola kao i većina i jbg. Što se motora tiče, za deset minuta može da izgleda kao nov. Bitno je da nije masan, a prašina se lako skine. Sa Pežoa sam ranije skidao plastike motora, filtera vazduha i kućišta akumulatora, prao ih pod česmom, sprejisao sredstvom za plastiku i.t.d. ali sam batalio vremenom. Kada budem imao pravo dvorište, tada ću se vratiti starim navikama, a do tada samo teram. Dok su kola 24h na ulici, gubljenje je vremena bilo šta raditi na njima osim voziti ih.
Sloba napisao:Sa Pežoa sam ranije skidao plastike motora, filtera vazduha i kućišta akumulatora, prao ih pod česmom, sprejisao sredstvom za plastiku i.t.d.
Mrzim smenski rad i III smenu. Kad treba da radim noću, spava mi se, jedva izdržim. Sad kad treba da radim I smenu i ustanem u 05.20h, ne mogu da spavam celu noć! Od 23h pokušavam da zaspim, ali ne vredi, ne mogu iako sam mrtav umoran.
Osećam da ću zaspati pred zoru i taman kad me uhvati san, probudiće me alarm.
E pa, dobro veče svima koji su budni noćas. Ne računam one koji su izašli u provod i sad se vaćare sa nekom cicom.
Dobro vece i laku noc. Ja sam kao deda, zaspim gdegod da me postavis i kadgod...
Desavalo mi se vise puta da zaspim u radnoj stolici/fotelji ili stavim ruku na sto i samo spustim glavu da odmorim oci i zaspim... Probudim se nakon 2 sata u skroz drugom polozaju... Legnem u dnevnu sobu da gledam TV i pogodi sta - zaspim! Deda!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!