Stranica 4373 od 4577

Re: Dobro veče

Poslato: 29 Sep 2023, 10:01
od OMP
meni se svidja lidlov kecap neki ne znam kako se zove crvena boca sa zutim cepom a majonez tomi godinama mada u zadnje vreme mi polimark lep valjda mi tomi dosadio.

Sto se tice onog nosaca za tockove glavna mana je sto nema tockice nego gde ga postavis to je, inace zgodna stvar koja lako moze i da se napravi kome bas treba a ovom bi mozda mogli da se dodaju tockici

Re: Dobro veče

Poslato: 29 Sep 2023, 10:59
od carov2
Odavno nisam našao dobar kečap, a hoću da nađem.
Kupovao i po Grčkoj, ispada, da mi se najviše dopada onaj iz Meka.

Sent from my LE2121 using Tapatalk


Re: Dobro veče

Poslato: 29 Sep 2023, 11:22
od nidza
U principu je optimalno odvići se od kečapa zbog previše šećera. Dobar paradajz, maslinovo ulje, svež bosiljak, beli luk itd….

Re: Dobro veče

Poslato: 29 Sep 2023, 11:25
od dragvorl
Planinski vazduh...

Re: Dobro veče

Poslato: 29 Sep 2023, 11:33
od grujicd
Kad su bile sankcije keva napravila domaći kečap. Od pola stola povrća ispalo joj par kutijica kečapa. Mi se smorili kad smo videli koliko je ispalo, nisu bile godine za rasipanje. Međutim, kečap je bio fantastičan! Intenzivan i bogat ukus, ma savršen. Nikad nisam našao tako nešto kupovno. A nije ni pravila nikad više.

Re: Dobro veče

Poslato: 29 Sep 2023, 11:36
od OMP
pravile su keve i babe svasta u vreme sankcija i uglavnom nam je dosta toga bilo ok, da li sto nije imalo pa se naviknes ili sto je stvarno tako ne znam

Re: Dobro veče

Poslato: 29 Sep 2023, 12:01
od dunx81
Da,moja baba kečap,neku nazovi čokoladu,deda nas ispalio viče hoćete banane...mi doletimo a ono neka papula od bundeve.

Re: Dobro veče

Poslato: 29 Sep 2023, 12:18
od carov2
Pravila je moja mama skoro i dobar je, ali nije ispao gust.

A slažem se da je to prava stvar, plus origano ili bosiljak.

Sent from my LE2121 using Tapatalk


Re: Dobro veče

Poslato: 29 Sep 2023, 12:47
od Heinz
nidza napisao: 29 Sep 2023, 11:22 U principu je optimalno odvići se od kečapa zbog previše šećera. Dobar paradajz, maslinovo ulje, svež bosiljak, beli luk itd….
Belo vinsko sirće, med...
i UDO :)

Re: Dobro veče

Poslato: 29 Sep 2023, 13:25
od Woodoo
grujicd napisao: 29 Sep 2023, 11:33 Kad su bile sankcije keva napravila domaći kečap. Od pola stola povrća ispalo joj par kutijica kečapa. Mi se smorili kad smo videli koliko je ispalo, nisu bile godine za rasipanje. Međutim, kečap je bio fantastičan! Intenzivan i bogat ukus, ma savršen. Nikad nisam našao tako nešto kupovno. A nije ni pravila nikad više.
Na bočici ovog koji konzumiram (Mutti) navedeno je da se za 1 kg kečapa utroši 2,2 kg paradajza.

Re: Dobro veče

Poslato: 29 Sep 2023, 13:32
od carov2
Ne znam da li ima u Rodi u Pirotu da se kupi, nisam video...
Inače sam skoro kupio Mutti pasatu, u staklenoj flaši, baš tamo.

Sent from my LE2121 using Tapatalk


Re: Dobro veče

Poslato: 29 Sep 2023, 14:36
od Gaginh0
Milos napisao: 29 Sep 2023, 08:50
Gaginh0 napisao: 29 Sep 2023, 05:59 ja sam više majonez_kašikom osoba
Slika
Slika

Re: Dobro veče

Poslato: 29 Sep 2023, 15:29
od sebekkg
https://vm.tiktok.com/ZMjPs5qRx/

Sent from my SM-G780G using Tapatalk


Re: Dobro veče

Poslato: 29 Sep 2023, 15:55
od Woodoo
carov2 napisao: 29 Sep 2023, 13:32 Ne znam da li ima u Rodi u Pirotu da se kupi, nisam video...
Inače sam skoro kupio Mutti pasatu, u staklenoj flaši, baš tamo.
Ne znam, kupujem kod lokalnog trgovca, znam da ima u Tempu i da je duplo skuplji.

Re: Dobro veče

Poslato: 29 Sep 2023, 16:36
od Milos
nidza napisao: 29 Sep 2023, 11:22 U principu je optimalno odvići se od kečapa zbog previše šećera. Dobar paradajz, maslinovo ulje, svež bosiljak, beli luk itd….
i vegeta naravno :)