Sport
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Sport
ĆIRO BLAŽEVIĆ: Za vas su dunsteri, a ja bih s vašim fudbalerima bio šampion sveta
Sa tom koncentracijom talenta, uz moje znanje i iskustvo, pa - bili bismo prvaci sveta! Imate strašan tim, ali ga treba ukomponovati. Igrači moraju da se motivišu, a ko to bolje zna od mene, rekao je legendarni fudbalski trener Miroslav Blažević
Legendarni fudbalski trener i pre svega, uvek zanimljiv sagovornik, Miroslav Ćira Blažević priznaje da je verovao da će Srbija u Lisabonu pobediti Portugal. Ipak, bleda partija, kako kaže, mekan ulazak dres reprezentacije za Ćiru koji kaže "naša reprezntacija" i "mi" jeste najveće iznenađenje.
- Ti fudbaleri nekako mekano ulaze u mečeve reprezentacije. Trebalo bi da ginu, da znoj lije sa njih, da se bore dokle god imaju snage, da bar borbenošću zadovolje napaćeni narod ako već nema rezultata... Čitam i čujem kako ih u Srbiji nazivaju dunsterima, a raja je uvek u pravu - rekao je u intervjuu za dnevnik Alo i dodao:
- Sa tom koncentracijom talenta, uz moje znanje i iskustvo, pa - bili bismo prvaci sveta! Imate strašan tim, ali ga treba ukomponovati. Igrači moraju da se motivišu, a ko to bolje zna od mene.
Optimista koji veruju da Srbija može na EP u Francusku ima i dalje. Jedan je i Blažević, a i on se slaže s velikom većinom onih koji misle da bi u FSS nešto trebalo da se menja.
- Neki problem ima, sigurno. Nešto je trulo, a šta - ja to ne znam. Neki ljudi ne znaju da rade svoj posao, to je evidentno. Trebalo bi to što pre promeniti, pogotovo segment oko A reprezentativnog tima. Seniorska reprezentacija je lokomotiva celokupnog fudbala u jednoj zemlji - objasnio je Ćiro.
Izvor: http://www.srbijadanas.com/clanak/ciro- ... 31-03-2015
Sa tom koncentracijom talenta, uz moje znanje i iskustvo, pa - bili bismo prvaci sveta! Imate strašan tim, ali ga treba ukomponovati. Igrači moraju da se motivišu, a ko to bolje zna od mene, rekao je legendarni fudbalski trener Miroslav Blažević
Legendarni fudbalski trener i pre svega, uvek zanimljiv sagovornik, Miroslav Ćira Blažević priznaje da je verovao da će Srbija u Lisabonu pobediti Portugal. Ipak, bleda partija, kako kaže, mekan ulazak dres reprezentacije za Ćiru koji kaže "naša reprezntacija" i "mi" jeste najveće iznenađenje.
- Ti fudbaleri nekako mekano ulaze u mečeve reprezentacije. Trebalo bi da ginu, da znoj lije sa njih, da se bore dokle god imaju snage, da bar borbenošću zadovolje napaćeni narod ako već nema rezultata... Čitam i čujem kako ih u Srbiji nazivaju dunsterima, a raja je uvek u pravu - rekao je u intervjuu za dnevnik Alo i dodao:
- Sa tom koncentracijom talenta, uz moje znanje i iskustvo, pa - bili bismo prvaci sveta! Imate strašan tim, ali ga treba ukomponovati. Igrači moraju da se motivišu, a ko to bolje zna od mene.
Optimista koji veruju da Srbija može na EP u Francusku ima i dalje. Jedan je i Blažević, a i on se slaže s velikom većinom onih koji misle da bi u FSS nešto trebalo da se menja.
- Neki problem ima, sigurno. Nešto je trulo, a šta - ja to ne znam. Neki ljudi ne znaju da rade svoj posao, to je evidentno. Trebalo bi to što pre promeniti, pogotovo segment oko A reprezentativnog tima. Seniorska reprezentacija je lokomotiva celokupnog fudbala u jednoj zemlji - objasnio je Ćiro.
Izvor: http://www.srbijadanas.com/clanak/ciro- ... 31-03-2015
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Svi smo mi najbolji selektori. 

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Jednostavno nismo imali sreće sa žrebom, opet!
Šta hoćete da kažete da je jedan Portugal lako pobediti, da je jednu lucidnu Dansku lako pobediti? Jednu razigranu Jermeniju lako nadmudriti? Da ne pričamo o avijatičarima.
Nije gospodo, danas fudbal igra svako!

Šta hoćete da kažete da je jedan Portugal lako pobediti, da je jednu lucidnu Dansku lako pobediti? Jednu razigranu Jermeniju lako nadmudriti? Da ne pričamo o avijatičarima.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Gospodine to jeste tacno da danas svi igraju fudbal i sve su bolji ali mi nikako . U pravu je Ciro sto ovo kaze . Da li bi bili prvaci sa njim ne znam ali mi nikoga ne mozem9 da pobedimo . Znas kad bi mi pobedili nodvezane 5:1samo polako napisao:Jednostavno nismo imali sreće sa žrebom, opet!
Ja se secam kad je Mateus bio u partizanu 2003 igrao se vrhunski fudbal a kada je otisao sve se vratilo na staro . Steta je sto tracimo kvalitet u igracima koji imamo .
- samo polako
Dozvolićete jedna Norveška je jako neugodan protivnik.
Ne sećam se kako je igrala Marijana Mateus za Partizan ali sam siguran da bi smo sa g. Ćirom Blaževićem uspeli.

Ne sećam se kako je igrala Marijana Mateus za Partizan ali sam siguran da bi smo sa g. Ćirom Blaževićem uspeli.

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
https://www.youtube.com/watch?v=cFJvxW7Kh5U
Lako je njima da dobiju Portugal kad smo ih mi izmorili..-
Lako je njima da dobiju Portugal kad smo ih mi izmorili..-
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- samo polako

ne bi sa ovim konjima ni murinjo ništa uradio a ne onaj pajac blažević
znate ko bi njih doveo u red? pokojni radomir kovačević. ako se neko seća tog čoveka zna o čemu govorim. ko ne zna neka potraži po jutjubetu
znate ko bi njih doveo u red? pokojni radomir kovačević. ako se neko seća tog čoveka zna o čemu govorim. ko ne zna neka potraži po jutjubetu
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ma važi. Do igrača je već ... *edit oduvek
... s kratkim izletima...
Gde je beše srpski fudbal imao timskog uspeha?
Ako su fudbaleri pojedinačno imali izuzetnog uspeha a kao repka ništa, nema logike da je do igrača.

Gde je beše srpski fudbal imao timskog uspeha?
Ako su fudbaleri pojedinačno imali izuzetnog uspeha a kao repka ništa, nema logike da je do igrača.
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Koji igraci? Previse se mi zanosimo time i to bez osnova. Imamo po nekoliko igraca koji kao imaju neku malo vecu ulogu u iole jacem timu. Drugi imaju po 30 takvih igraca i jos 5+ bas vrhunskih.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Imamo jako dobre igrače na svim pozicijama, sem na centarforu i može tro mnogo bolje. Samo treba to neko da ukomponuje...kao i u rukometu.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Delija napisao:Koji igraci? Previse se mi zanosimo time i to bez osnova. Imamo po nekoliko igraca koji kao imaju neku malo vecu ulogu u iole jacem timu. Drugi imaju po 30 takvih igraca i jos 5+ bas vrhunskih.
Slazem se. U poslednjih X godina smo u stanju da izbacimo samo odbrambene igrace + omiljenu poziciju srpskih klubova-zadnji vezni. Nekog kreativnog veznjaka ili nedajboze napadaca-ni u ludilu...