Mobilne telekomunikacije
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
Re: Mobilne telekomunikacije
iPhone 4s je skoro 2.5 godine star model, tako da normalno da ti je Desire 500 brzi od njega.
Ne vidim za sta drugo telefon i moze da se koristiDusan napisao: Meni kao osobi koja koristi telefon samo za poruke, pozive, internet i po koju app, je to najvaznije.

Zato mi e6 i dalje pokriva sve potrebe telefona, a za igranje, duzi surf, pisanje duzih mailova, tu je tab, i zaista, ICS na tolikom ekranu nema nikakve prednosti u odnosu na symbian, osim upravo velicine ekrana. Ponavljam, ovo je iskljucivo subjektivni utisak.
Na telefonu - poziv, poruke (wapp, viber), poneka fotka, malo interneta i najbitnije - mailovi (uz otvaranje fajlova u office-u), vremenska prognoza, baterijska lampa. Cak i Nokia mape koje su odlicno uradjene nemam potrebu da koristim...
Ne znam sta to drugo moze da se koristi na telefonu, kakve to aplikacije koristite i za sta, kad je to najveca prednost androida, a ogromna mana drugih operativnih..
Veći ekran je uvek prednost, sem u džepu.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Da, ali opet ne mogu da se zamislim da nosim Note3 kao jedini uredjaj (posto telefon nije
), a isto tako ni on mi ne bi bio dovoljan za gledanje filmova na nekom putovanju... A tek mi S3 ili nesto manje ne bi bilo ok, pa bih morao da vucaram laptop sa sobom stalno.
Imam jedan problem sa Androidom, kad smo vec kod toga.
U mail ne mogu da dodam office fajl, a mogu sliku bez problema.
why?

Imam jedan problem sa Androidom, kad smo vec kod toga.
U mail ne mogu da dodam office fajl, a mogu sliku bez problema.
why?
Na koristim Touchdown kao Exchange klijent. Ako misliš na gmail, mislim da sve može da se doda.
Note3 ostaje da se proba. Veličina je relativna stvar, i stvar navike, u principu.
Tapatalk 4
Note3 ostaje da se proba. Veličina je relativna stvar, i stvar navike, u principu.
Tapatalk 4
Da li neko zna zašto prilikom kucanja teksta na HTCu i korišćenja ponudjenih reči dolazi do samovoljnog permutovanja, tj na kraju se stvore neke besmislice koje nisam hteo
Npr

Npr
Velja napisao:Dobro si me podsetio. Car je ladno puštao ono škripanje preko radija (a to je tad bio respekubilan medij) dok smo kod kuće snimali na Šarpovima i sl.cozmo napisao: A tek snimanje programa koje je Modli pustao u etar preko Ventilatora 202
Pa jeste. I obožavam je, samo me nervira što mi ponekad promeni ono što sam izabrao par redova ranije. Siguran sam u to, pošto skoro redovno ispravljam otkucan tekst.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Onda je to. Tako sam ja danas u jednom postu umesto "zebre" napisao nešto što ne znam ni šta znači, a nisam ni primetio neko mi neko skrenuo pažnju.
Posetite www.garaza.rs !
http://www.sammobile.com/2014/01/10/exc ... -gt-i9505/
Ako nekog zanima, pojavila se test verzija KitKat-a za S4...

Ako nekog zanima, pojavila se test verzija KitKat-a za S4...
Potpuno nebitna stavka...zasto bi uopste telefon nosio u dzepu kad mozes i u rancunidza napisao:Veći ekran je uvek prednost, sem u džepu.

jel moguce da niko na forumu nije koristio sony smartwatch 2?
zanima me jel moze da prikazuje i zumira slike i jel moze moze slike koje su stigle na whatsapp odma da otvori... dosta mi je hitno pa bi bio zahvalan ako bi mi neko pomogao.
Hvala
zanima me jel moze da prikazuje i zumira slike i jel moze moze slike koje su stigle na whatsapp odma da otvori... dosta mi je hitno pa bi bio zahvalan ako bi mi neko pomogao.
Hvala

Poslednja izmena od ADrei u 10 Jan 2014, 22:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Jel si probao sa "can you see and zoom images on sony smartwatch 2"? 
Sent from my XT910 using Tapatalk 2

jesam ali nisam dobio odgovor 

Onda ne postoji 

Danas sam skontao prvi veci problem sa Vip-om.
Produzio sam ugovor, nisam hteo da uzmem aparat. Ukupan popust mi je nekih 45% na pretplatu.
To je trebalo da pocne od proslog meseca, ali nije.
Stigao mi je veliki racun, ali imam mnogo poziva stranih brojeva, roaminga, parkinga, pa nisam ni obracao paznju, to mi je neki prosek oko 7000 rsd. Medjutim, ponovo mi je stigao racun veci nego sto sam ocekivao, pa sam se bacio na proveru i skontam da je razlika tacno tih 900 rsd koliki bi popust trebao da bude.
pozvao korisnicki, 10 min bio na cekanju i dodju do genijalnog zakljucka da ja to platim pun iznos, a da ce oni da mi produze dva meseca ugovor, tj od sledeceg da pocnu da mi umanjuju racun.
Naravno niasm prihvatio. Posle 15ak min me je zvao neki lik koji je zaduzen za takve probleme, dogovorili smo se da mi sledeci racun standardno umanje + da dodaju iznos popusta od prethodna dva meseca i da imam popust 10% pri kupovini sledeceg aparata uz paket, da ne bih raskinuo ugovor i momentalno presao u Telenor.
Treba da mi stigne sutra u toku dana taj vaucer za popust koji neograniceno vazi.
Produzio sam ugovor, nisam hteo da uzmem aparat. Ukupan popust mi je nekih 45% na pretplatu.
To je trebalo da pocne od proslog meseca, ali nije.
Stigao mi je veliki racun, ali imam mnogo poziva stranih brojeva, roaminga, parkinga, pa nisam ni obracao paznju, to mi je neki prosek oko 7000 rsd. Medjutim, ponovo mi je stigao racun veci nego sto sam ocekivao, pa sam se bacio na proveru i skontam da je razlika tacno tih 900 rsd koliki bi popust trebao da bude.
pozvao korisnicki, 10 min bio na cekanju i dodju do genijalnog zakljucka da ja to platim pun iznos, a da ce oni da mi produze dva meseca ugovor, tj od sledeceg da pocnu da mi umanjuju racun.
Naravno niasm prihvatio. Posle 15ak min me je zvao neki lik koji je zaduzen za takve probleme, dogovorili smo se da mi sledeci racun standardno umanje + da dodaju iznos popusta od prethodna dva meseca i da imam popust 10% pri kupovini sledeceg aparata uz paket, da ne bih raskinuo ugovor i momentalno presao u Telenor.
Treba da mi stigne sutra u toku dana taj vaucer za popust koji neograniceno vazi.