Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od TheWickerMan »

@adrei čini mi se da se program zove Black List, proguglaj

sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

znam za S4, treba mi za e72 :)
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

NexT napisao:Ne vidim kako moze da bude ok da dva razlicita broja, dva razlicita racuna oni povezu na jedan ugovor.

Popust sam dobio, ali bih se pre odrekao dela popusta na internet karticu nego ovo.

Najveci problem je sto me niko nije obavestio da to tako ide, i sto me nisu obavestili da ce fon biti iskljucen zbog onog dugovanja. Nasao bih nekoga u Bg da mi uplati to, pa ne bi bilo problema.

Dakle, problem je sto je njihov customer care bulja i sto su lopovska firma.

Customer care jeste bulja, to stoji.

Kada se radi ugovor sa sjedinjavanjem, moraju da obaveste korisnika o tome, to je jedno od pravila. Ne znam zašto ti to nisu rekli odmah.

Npr u Telenoru kada se to radi, korisnik dobija i duplo više minuta, poruka i internet protoka tokom prve godine ugovora. To je jedan od benefita u Telenoru kod kombo paketa.
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Post od sasa lbg »

https://play.google.com/store/apps/deta ... evolve_sms
Jeste da je sms prevazidjen ali jako mi se svidja

neXus 4
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Slika

Sto mi ovo povremeno izlazi? Nikako ne mogu da ga ponistim nego samo da odem na "obrisi" i onda mi opet posle odredjenog perioda iskoci...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Gagi, to Google želi da napravi backup tvojih podataka, a ti mu stalno otkazuješ.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

Kako otkazujem? Ja i da kliknem na to, ono ce se samo povuci i nista se nece dogoditi...

Slika
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Pa kad klikneš na to, on odradi backup, pretpostavljam. Svaki put kad nešto fotografišeš, čim se nakačiš na net, on sihronizuje telefon, vidi novi podatak (slika) i traži da to sihronizuje tj. povuče na Google server. Zato se javlja tako često.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Ma ugasi to, koji ce ti djavo.
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:

Post od Gaginh0 »

Mss da nebi ugasio da znam kako se gasi? :kezo:

Slika
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

Google + app

Podesavanja

Kamera i slike

Automatsko pravljenje kopija
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Onda pitas kako se gasi i resis problem, a ne da okolises. :mrgreen:

Evo Bane ti je objasnio.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ne,kupuj samo renomirane proizvodjace,gde pise da puni istom brzinom kao kucni,jer svi ti Kinezi sporije pune,nego sto se telefon puni.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Google prodao Motorolu Kinezima za 3 mlrd
http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=806068

Kompanije Google i Lenovo 29. januara postigle su obavezujući dogovor na osnovu kojeg Lenovo planira preuzimanje Motorola Mobility jedinice za smartfone.

Sa snažnim poslovanjem u oblasti PC računara i brzorastućim poslovanjem u oblasti smart telefona, ovaj dogovor bi trebalo da osnaži poziciju kompanije Lenovo na tržištu smart telefona.

Google je 2012. kupio Motorolu za 12,5 milijardi dolara, što je njegova najveća investicija. Čak i pod palicom Gugla, Motorola nije uspela da uzme značajan udeo na brzorastućem tržištu pametnih telefona, na kojem dominiraju južnokorejski Samsung i američki Apple.

Google će zadržati vecinu od Motorolinih 17.000 mobilnih patenata.

"Google je dobio ono što je želeo od Motorole: patente, talente i uvid u mobilne uređaje. Oni ne moraju da budu u proizvodnji uređaja. Verujem da je ovo dobro rešenje i za Google i za Lenovo", navodi analitičar tehnologije Džek Gold.

Dodatno, Lenovo će obezbediti snažno prisustvo u Severnoj i Latinskoj Americi, kao i u Zapadnoj Evropi, kako bi upotpunio svoje poslovanje u oblasti smart telefona na rastućim tržištima širom sveta.

Lenovo, koje je 2005. godine kupio PC diviziju kompanije IBM i njen legendarni Think PC brend, sada će preuzeti i Motorola Mobility, uključujući i Motorola brend i portfolio inovativnih smart telefona koji uključuju Moto X i Moto G, kao i DROIDTM Ultra seriju.

Pored postojećih proizvoda, Lenovo će preuzeti i vlasništvo i nad planiranom paletom Motorola Moblity proizvoda.

Kompanija Google zadržaće vlasništvo nad većinom Motorola Mobility portfolija patenata, uključujući i trenutne procedure registracije patenata, kao i pronalaske. Kao deo trajnih odnosa sa kompanijom Google, Lenovo će dobiti pravo na prednosti u preko 2000 patenata, kao i Motorola Mobility brend i trademark portfolio.

Motorola Mobility je veoma prepoznat brend širom sveta i trenutno treći po veličini proizvođač Android smart telefona u Americi, i treći po veličini proizvođač smart telefona u Latinskoj Americi.

“Preuzimanje jednog ovoliko poznatog brenda, inovativnog portfolija porizvoda i neverovatno talentovanog globalnog tima će odmah učiniti Lenovo snažnim globalnim igračem na brzorastućem tržištu smart telefona”, kazao je Jang Juanking, predsednik i CEO kompanije Lenovo. “Siguri smo da možemo da objedinimo ono najbolje u obe kompanije i proizvedemo proizvode koje će korisnici voleti i obezbedimo snažno, rastuće poslovanje. Lenovo ima bogato i dokazano iskustvo u uspešnom preuzimanju sjajnih brendova, kao što je bio Think brend kompanije IBM, i uspešnom i efikasnom integrisanju kompanija širom sveta. Potpuno sam siguran da ćemo i u ovom procesu biti uspešni i da će naše kompanije i nastaviti sa trendom rasta na tržištu i izgraditi snažnu bazu za budućnost.”

Obrazlažući ovaj potez sa svoje strane, izvršni direktor kompanije Google Lari Pejdž izjavio je: “Lenovo ima ekspertizu i iskustvo koje će pomoći da Motorola Mobility postane jedan od ključnih igrača Android ekosistema. Ovaj potez omogućiće kompaniji Google da preusmeri energiju na inovacije širom Android ekosistema, na dobrobit svih korisnika smart telefona širom planete.”

“Kao deo kompanije Lenovo, Motorola Mobility će ubrzati svoj put ka cilju povezivanja narednih 100 miliona ljudi na mobilni internet. Sa najnovijim predstavljanjem Moto X i Moto G modela, dobili smo neverovatno ubrzanje, a ekspertiza kompanije Lenovo kada je hardver u pitanju i globalni doseg samo će pomoći da se rast ubrza,” kazao je Denis Wudsajd, CEO kompanije Motorola Mobility.

Transakcija je uslovljena zadovoljenjem proceduralnih zahteva, običajnim završnim odredbama i drugim potrebnim odobrenjima, a vest je prvi objavio Lari Pejdž na zvaničnom blogu kompanije Google.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Odgovori