Texonja nema neki poseban stav oko ove utakmice. Mislim da bih za neki stav morao da pogledam po jednu utakmicu svakog tima. Generalno na ovakvim prvenstvima volim da ispratim neke stvari sa progresijom, pa tako na svaku utakmicu igram 2-3 gola jer imam kvotu @2.10 za ovo a na nivou prvenstva to donosi oko 5% profita jer se oko 50% utakmica zavrsi 2-3 gola na Euru. U domacim kladionicama je to oko @1.90 sto nema smisla igrati.
Vadio sam neke statistike za Euro 2000 , 2004 i 2008. Imam svakakvih podataka, zavisno sta vas interesuje da igrate. Recimo, pouzdano se ne isplati prvo pol X, iako to naizgled deluje kao dobra opklada za svaku utakmicu ovakvog tipa zatvorenog turnira gde se svaka utakmica igra na rezultat. S druge strane, igranje 3+ po kvotama kakve su online sada (@2.50 i preko) je veliki value jer od 93 utakmice za protekla 3 prvenstva cak 45 je doslo 3+ tj skoro 50%
Svasta igram i pratim sa progresijama iz meca u mec, pored 3+ , igram i 2-3 gola, takodje i 2+ drugo pol, onda neparan broj golova (kvote na nepar su @2.05 kod azijanera, a dolazi u preko 50% slucajeva na evropskim prvenstvima, pretpostavljam jer cesto neki tim pobedi sa jednim golom razlike).
Nista ja nisam pomogao koliko vidim...

Zato ako nekome treba neka statistika za prethodna 3 Eura, neka pita...