Mobilne telekomunikacije
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Advokata pod ruku pa tamo gde si kupio telefon i ne izlaziš iz radnje dok ti ne daju novi. Pošto su ispali vrlo nekorektni prema tebi, nema razloga da budeš fin i korektan prema njima.
Posetite www.garaza.rs !

za takvo ponasanje mozes da dobijes novi telefon, a oni samo kaznu. zato kontaktiraj advokata da vidis koje su ti opcije i mozes da ides samo djonom u radnju.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pitanje je isplativosti cimanja advokata. Ja bih licno najvise voleo da najebu grande jer su stoka nepismena, ali treba biti trezven u ovakvim situacijama.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
jel te... Kako to da dobije ako je mehanicki kvar u pitanju?sebekkg napisao:![]()
za takvo ponasanje mozes da dobijes novi telefon, a oni samo kaznu. zato kontaktiraj advokata da vidis koje su ti opcije i mozes da ides samo djonom u radnju.
Brzine idu u H-a !!!

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ovo zavrsava trzisna inspekcija...
Ja bih ponovo otisao u istu radnju sa aparatom i papirima, trazio sefa maloprodaje i insistirao na popravci i zapretio trzisnom u suprotnom. Ako ne upali, pozovi inspekciju na licu mesta i ispricaj imm ovo sto si napisao
Ja bih ponovo otisao u istu radnju sa aparatom i papirima, trazio sefa maloprodaje i insistirao na popravci i zapretio trzisnom u suprotnom. Ako ne upali, pozovi inspekciju na licu mesta i ispricaj imm ovo sto si napisao
utvrdi se dw da li je kvar izazvan losim lemom ili greskom korisnika. da mu je lepo ljosno covek bi znao kakva je stvar i ne bi se zalio. Ili probao pa ako ne nista. Ovo je u pitanju los kvalitet izrade.
Tako je i moj drug u telenoru uzeo neki telenor brendiran telefon i sebi i bratu i ista stvar, koristio ga najnormalnije i stalno mu zezao usb konektor, i zbog toga ga je nosio 7 puta na servis, a burazeru najnormalnije radio.
Tako je i moj drug u telenoru uzeo neki telenor brendiran telefon i sebi i bratu i ista stvar, koristio ga najnormalnije i stalno mu zezao usb konektor, i zbog toga ga je nosio 7 puta na servis, a burazeru najnormalnije radio.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dovoljno je da ga jednom malo jace nataknes na punjenje i da ga shebes.. Ja sam to davno sjebao na HTCu tako sto sam mu munuo onaj punjac i samo se pokrivi.. I jbga..
Brzine idu u H-a !!!

- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Pitanje je dali se isplati cimati se sa advokatom, kvar jeste mehanicki ali on se puni preko USB porta pa tako mehanicki moras da guras i vadis punjac. Nevidim neku mudrost i nauku u guranju i vadjenju punjaca.
Najvise sam se razocarao u lazi gigatrona ne mogu da verujem da mogu tako lazovski da se ponasaju, pogotovo sto sam u zadnje dve godine kupio kod njih bas dosta stvari, dan kad sam odneo telefon na popravku kupio sam kod njih Tablet asus nexus 7.
Zvacu ujutru Alkatelov ovlasceni servis posto imam radni nalog da vidim u cemu je to problem.
Telefon sam kupio za kes po legalnoj ceni, verovatno cu ici linijom manjeg otpora nemam bas toliko zivaca da se cimam.
Jedino mi je sto sam bas razocaran pa sam morao da se izjadam. 03.01.2014 sam dobio poruku od Gigatrona Vas telefon je prosledjen u ovlasceni servis i bice popravljen ili zamenjen, trecu opciju nisu rekli. Poruku je zena obrisala posto sam dao njen mobilni jer ja mesec dana nisam imao aparat.
Dali moze to da sredi neki elektronicar da prelemi? Telefon se i dalje puni preko usb-a na kompu dok preko struje gubi kontakt.
Najvise sam se razocarao u lazi gigatrona ne mogu da verujem da mogu tako lazovski da se ponasaju, pogotovo sto sam u zadnje dve godine kupio kod njih bas dosta stvari, dan kad sam odneo telefon na popravku kupio sam kod njih Tablet asus nexus 7.
Zvacu ujutru Alkatelov ovlasceni servis posto imam radni nalog da vidim u cemu je to problem.
Telefon sam kupio za kes po legalnoj ceni, verovatno cu ici linijom manjeg otpora nemam bas toliko zivaca da se cimam.
Jedino mi je sto sam bas razocaran pa sam morao da se izjadam. 03.01.2014 sam dobio poruku od Gigatrona Vas telefon je prosledjen u ovlasceni servis i bice popravljen ili zamenjen, trecu opciju nisu rekli. Poruku je zena obrisala posto sam dao njen mobilni jer ja mesec dana nisam imao aparat.
Dali moze to da sredi neki elektronicar da prelemi? Telefon se i dalje puni preko usb-a na kompu dok preko struje gubi kontakt.
Ali radi na punjenje preko kompa?
Jesi li probao sa nekim drugim punjacem?
Sh@rance napisao:Pitanje je dali se isplati cimati se sa advokatom, kvar jeste mehanicki ali on se puni preko USB porta pa tako mehanicki moras da guras i vadis punjac. Nevidim neku mudrost i nauku u guranju i vadjenju punjaca.
i mom drugaru je bio alcatel i radio punjenje samo preko kompa a nekada ni preko njega

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Možda i može da se namesti, mada da je neka glupost verovatno bi ovi u servisu to rešili. Sumnjam da im je u interesu da vrate neispravan telefon jer bi trebalo zameniti ploču, a znaju da se može rešiti na drugi, jeftiniji način.
Posetite www.garaza.rs !
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Pa ovlasceni serviseri su poznati kao menjaci delova, znaju samo da zamene deo istao kao i ja dok je majstorstvo za njih visa matematika. Telefon je u garanciji kao i kod automobila kad je u garanciji uvek idu novi delovi, kad se bax cimao za nova kola sta ja da radim za 28 000 din.
Svako cimanje i nerviranje do gigatrona me kosta oko 700 din u gorivu.

Probao sam jedno 20 punjaca i isto, na kompu puni bez prekida normalno. Zvacu sutra servis u kome je b io telefon da pitam pa cu odnati u mobilni servis tu pored moje zgrade ima jedan sto popravlja telefone ako nista punicu ga preko kompa dok ne resim da kupim drugi aparat.McGruja napisao:Ali radi na punjenje preko kompa?
Svako cimanje i nerviranje do gigatrona me kosta oko 700 din u gorivu.
A sto uopste kupujete telefone u tim "fancy ovlascenim radnjicama" pored tako dobrog crnog trzista mobilnih telefona!? 

^
Zbog...
PDV
Fiskalni racun
Garancija...
Probaj direktno sa zvanicnim servisom, koji je konkretno u pitanju servis ako znas.
Zbog...
PDV
Fiskalni racun
Garancija...

Probaj direktno sa zvanicnim servisom, koji je konkretno u pitanju servis ako znas.