Mobilne telekomunikacije
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Mobilne telekomunikacije
3 meseca od prijave reklamacije racuna za Oktobar u iznosu od 14k dinara, juce sam od Telekoma dobio pismeno obavestenje da greske nije bilo ali da, eto, zbog uspesnog nastavka saradnje oni su pozitivno resili moj prigovor i retroaktivno primenili dodatak od 900MB koji kosta 480 din. Racun cu dobiti postom, znaci i dalje ne znam konacan iznos ali kapiram da ce biti standardno plus tih 480 din.
Naslednik HTC-a One...

Meni su poslali pismo da ne mogu da mi rese zalbu na racun od septembra,ja nastavio da ne placam,u januaru mi poslali da platim sledeci od 5400 dinara da me ne bi iskljucili,a za septembar od 9500.dinara je nestao 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
HTC TwoFloyd napisao:Naslednik HTC-a One...

Čekaj, jesu ovo dve kamere pozadi ili...

Širim haos!
http://www.phonearena.com/news/HTC-M8-rumor-round-up-camera-specs-release-date-and-design_id50030 napisao:It will be the first phone to feature such a dual camera, without aiming it straight at 3D photography. Instead, rumors agree that the dual-sensor setup will contribute most to improved focusing, depth of field and overall image quality
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Imam jedno pitanje za Vas koji pratite/razumete se u ovu tematiku:
moj kolega iz firme se razmišlja da li vredi kupiti ovaj telefon: Blu Life Play (na linku imate sve podatke i cenu).
I da li imate preporuku za "paket" na koji se vredi pretplatiti a da se okvirno limitiramo sledećim:
- do ~1500 din.
- telefon bi naravno najviše bio korišćen za pristup internetu.
Hvala unapred
moj kolega iz firme se razmišlja da li vredi kupiti ovaj telefon: Blu Life Play (na linku imate sve podatke i cenu).
I da li imate preporuku za "paket" na koji se vredi pretplatiti a da se okvirno limitiramo sledećim:
- do ~1500 din.
- telefon bi naravno najviše bio korišćen za pristup internetu.
Hvala unapred

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Mix Net M 1140 dinara mesečno (300 minuta, 600 SMS, 600 Mb), ili Mix Net L (traže anti fraud proveru za nove korisnike u mts-u, 600 minuta, 1500 SMS, 1.5 Gb) za 1980 dinara mesečno.
EDIT Ovo je naravno u Mts-u. Pošto pretpostavljam da će telefon da uzme uz paket. Ukoliko uzima telefon za keš, a postpaid potpisuje na Sim only, onda nema ove provere, a račun mu je 50 % manji.
U Telenoru, Prenesi i surfuj 500 (150 minuta, 500 SMS, 500 Mb) za 1006 dinara mesečno, odnosno Prenesi i surfuj 1000 (300 minuta, 1000 SMS, 1 Gb) za 1820 dinara mesečno. Može da pogleda i Play+ pakete, jedan je 990 dinara, drugi je 1590 dinara. U Telenor ponudi nema ovog telefona, ali nema ni Sim only ponude. Odn može da uzme samo karticu, ali nema popusta.
Što se Vipa tiče, tamo su aktuelni oni rastući popusti, tako da nema poente izlistavati cene.
Ako sam konfuzno ispisao post izvinjavam se, pun sam kofeina...
EDIT Ovo je naravno u Mts-u. Pošto pretpostavljam da će telefon da uzme uz paket. Ukoliko uzima telefon za keš, a postpaid potpisuje na Sim only, onda nema ove provere, a račun mu je 50 % manji.
U Telenoru, Prenesi i surfuj 500 (150 minuta, 500 SMS, 500 Mb) za 1006 dinara mesečno, odnosno Prenesi i surfuj 1000 (300 minuta, 1000 SMS, 1 Gb) za 1820 dinara mesečno. Može da pogleda i Play+ pakete, jedan je 990 dinara, drugi je 1590 dinara. U Telenor ponudi nema ovog telefona, ali nema ni Sim only ponude. Odn može da uzme samo karticu, ali nema popusta.
Što se Vipa tiče, tamo su aktuelni oni rastući popusti, tako da nema poente izlistavati cene.
Ako sam konfuzno ispisao post izvinjavam se, pun sam kofeina...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- maxer
Bane,
nije konfuzno ... Hvla
Jel beše Milos_kg naš lokalni expert za hardver mobilnih telefona ... da vidim da li će imati nešto da prokomentariše za pomenuti telefon
nije konfuzno ... Hvla

Jel beše Milos_kg naš lokalni expert za hardver mobilnih telefona ... da vidim da li će imati nešto da prokomentariše za pomenuti telefon

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Daleko sam od experta, trenutno znanje moze samo da mi pomogne da razgranicim stvari
Vrlo sam ravnodusan kad je ovaj telefon u pitanju, jer je totalna nepoznanica za mene. Cuo sam za Blu kao proizvodjaca telefona, ali nikad nisam imao prilike da koristim neki njihov uredjaj, a video sam da su poceli da se pojavljuju po oglasima, verovatno se nude preko operatera.
Hardver ne mora nista da znaci, konkretno quad-core cpu i 1GB ram, u realnosti je to malo drugacije, moze da se ispostavi da neki dual-core sa istom radnom memorijom (eg. Galaxy S2) brze radi od pomenutog Blu-a. Svidja mi se sto ima IPS panel, i sto je tanak i dopadljiv telefon.
Ako bih morao da ga uporedim sa nekim modelom, to bi bio neki Huawei ili ZTE sa slicnim hardverom.
Ne znam kako ce se telefon pokazati na duze staze, ali ako kolega nije zahtevni korisnik, onda ce sigurno biti zadovoljan telefonom. Review-i preko YT mu mogu pomoci u donosenju odluke, jer se tu napomenu i prednosti i mane.
EDIT: Ne bih dao 27k dinara za ovakav uredjaj. Za taj novac je Alcatel Idol X mnogo bolja kupovina (na oglasima nov 220e). Ili mozda neki sa oglasa (polovan ili nov), al bar znas kakav uredjaj kupujes.

Vrlo sam ravnodusan kad je ovaj telefon u pitanju, jer je totalna nepoznanica za mene. Cuo sam za Blu kao proizvodjaca telefona, ali nikad nisam imao prilike da koristim neki njihov uredjaj, a video sam da su poceli da se pojavljuju po oglasima, verovatno se nude preko operatera.
Hardver ne mora nista da znaci, konkretno quad-core cpu i 1GB ram, u realnosti je to malo drugacije, moze da se ispostavi da neki dual-core sa istom radnom memorijom (eg. Galaxy S2) brze radi od pomenutog Blu-a. Svidja mi se sto ima IPS panel, i sto je tanak i dopadljiv telefon.
Ako bih morao da ga uporedim sa nekim modelom, to bi bio neki Huawei ili ZTE sa slicnim hardverom.
Ne znam kako ce se telefon pokazati na duze staze, ali ako kolega nije zahtevni korisnik, onda ce sigurno biti zadovoljan telefonom. Review-i preko YT mu mogu pomoci u donosenju odluke, jer se tu napomenu i prednosti i mane.
EDIT: Ne bih dao 27k dinara za ovakav uredjaj. Za taj novac je Alcatel Idol X mnogo bolja kupovina (na oglasima nov 220e). Ili mozda neki sa oglasa (polovan ili nov), al bar znas kakav uredjaj kupujes.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- maxer
Hvala na komentaru
I ja sam mu rekao da pogleda na youtube ... tamo nema šta nema.

I ja sam mu rekao da pogleda na youtube ... tamo nema šta nema.
Nista od te egzotike ne bih kupovao. Brat kupio idol X nov, a mogao je za taj novac uzeti malo star SGS 3 koji je po meni jedno 12x bolji telefon. I sta se desi? Instalirao je blic, kurir, jos par aplikacija i posle dva meseca fon je poceo da baguje, trokira pri ulazenju u poruke... Kaze mi posle, "bio si u pravu."
Samsung je ipak samsung, barem u android svetu. Najvise modela, najbrzi update, najvise custom rom-ova...
Samsung je ipak samsung, barem u android svetu. Najvise modela, najbrzi update, najvise custom rom-ova...
Dovoljno je, da je jedna od tih aplikacija problematicna, i zeznuce OS.
Za ostalo sto je napisano mislim da su predrasude...
Pun net ljudi koji imaju probleme sa raznim Samsung telefonima...
Sa prakticne strane najbolje je uzimati mainstream stvari, radi najlakseg odrzavanja i prodaje.
Ali 200 jura za mob puna kapa, prosecni korisnik, uzme se nov sa garancijom i pici...
Za ostalo sto je napisano mislim da su predrasude...
Pun net ljudi koji imaju probleme sa raznim Samsung telefonima...
Sa prakticne strane najbolje je uzimati mainstream stvari, radi najlakseg odrzavanja i prodaje.
Ali 200 jura za mob puna kapa, prosecni korisnik, uzme se nov sa garancijom i pici...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Recite mi,jel vama kitkat uzima oko 100-200mb vise rama?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Meni jok, Nexusu isto free rama i sa 4.3 i 4.4.2
sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Upravo tako, isto uzima rama mozda cak i malo manje.
neXus 4
neXus 4