2016 Mercedes-Benz GLE
Re: 2016 Mercedes-Benz GLE
Nemate vi pojma 

Ah da, zaboravio sam i X4, idealan auto za umetnike domace estrade na pocetku karijere, jer ce kasnije jelte da avanzuju na neki od gore pomenutih modela.
Meni su to sasvim ok auti. Beskorisni kao i svaki dzip u mom slučaju a realno dobro izgledaju. Ništa nema što će sprečiti X6 da prođe bilo koji put kojim ja putujem.
Naravno, ne bih ih nikad kupio jer mi je generalno svaki dzip bezveze koncept za gradsku osobu, ali bih njih najpre uzeo da uzimam džipa, valjda jer mi najmanje liče na istog.
Naravno, ne bih ih nikad kupio jer mi je generalno svaki dzip bezveze koncept za gradsku osobu, ali bih njih najpre uzeo da uzimam džipa, valjda jer mi najmanje liče na istog.
Poenta ovih automobila je samo da impresioniraju okolinu tj. da leče komplekse vozača.
Probao sam novi X6 pre dve nedelje. U vožnji je kao i svaki drugi džip a nema dobar deo prednosti istog. Pozadi za tu klasu prilično skučen, nepregledan za vožnju u rikverc, gepek smešan za tu klasu itd.
Meni tu ništa ne izgleda moćno. Moćan je 911 iako ima manje kg i lima...
Probao sam novi X6 pre dve nedelje. U vožnji je kao i svaki drugi džip a nema dobar deo prednosti istog. Pozadi za tu klasu prilično skučen, nepregledan za vožnju u rikverc, gepek smešan za tu klasu itd.
Meni tu ništa ne izgleda moćno. Moćan je 911 iako ima manje kg i lima...
Ima ljudi pa kažu i za tvoju seriju 3 da je za lečenje kompleksa (ja ne mislim tako, da ne ispadne sad nešto). Ne razumem što je toliko teško shvatiti da se nekome sviđa X6 ili ovaj GLE. Ok, jeste da ih kod nas većinom voze "šabani" ali ne treba zbog pojedinaca stavljati autu takvu etiketu.
Ljudi ne shvataju da smo mi BUKVALNO (ne okvirno vec bukvalno gledano po stanovnicima) jedan promil svetskog trzista i da je nase misljenje totalno nebitno. Da smo iskrivljena drzava jesmo, ali po meni ne moras da budes debil da bi vozio x6. Na kraju krajeva, znam i izuzetke, dobar drugar mi je izuzetak. Jednostavno mu se svidja auto.
Meni je koncept kupe SUV-ova gadan da gadniji ne može biti.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni je X6 bio sabanija najgora dok se nisam provozao u jednom. I to je bilo po snegu. Bas mi je ostavio pozitivan utisak.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

2016 Mercedes-Benz GLE
Ja iznosim moje subjektivno misljenje. Ne mogu da nastupam kao PR svakog pojedincaHKS napisao:Ima ljudi pa kažu i za tvoju seriju 3 da je za lečenje kompleksa (ja ne mislim tako, da ne ispadne sad nešto). Ne razumem što je toliko teško shvatiti da se nekome sviđa X6 ili ovaj GLE. Ok, jeste da ih kod nas većinom voze "šabani" ali ne treba zbog pojedinaca stavljati autu takvu etiketu.

Ne volim karavane ali kapiram taj koncept i ljude koji ih kupuju, MPV i SUV isto ali ne kapiram nesto cija je jedina svrha da bude ogromno i drugacije od svega ostalog. Dzip koji to nije, sportski auto koji to nije, kupe koji to nije...
Ne sporim ja uopste da se to nekom svidja ali sta sad... svidjaju se ljudima svakakve perverzije pa sto ne bi i neki hibridni auto.
To je mnogo luksuzniji automobil u odnosu na tvoju Korsu il moju trojku ali ako ga uporedis sa X5 ili ML, nece ti ostaviti nikakav poseban utisak. Onda moze da se diskutuje o samom obliku karoserije, izgledu, nameni itd.Day Walker napisao:Meni je X6 bio sabanija najgora dok se nisam provozao u jednom. I to je bilo po snegu. Bas mi je ostavio pozitivan utisak.
Poslednja izmena od Floyd u 04 Apr 2015, 13:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Niko njemu ne spori mnoge kvalitete koje ima, al mi je gadan kad ga vidim.Day Walker napisao:Meni je X6 bio sabanija najgora dok se nisam provozao u jednom. I to je bilo po snegu. Bas mi je ostavio pozitivan utisak.
Dilema da li X5 ili X6 kod mene ne bi postojala ni promil sekunde.
Probaj da shvatis da sve to sto si nabrojao da ovaj auto nije za kupce ovih automobila on ipravo to jeste pomalo dzip pomalo kupe pomalo i pomalo vise necu reci sportski ali izuzetno brz i agilan i stabilan auto.Naravno nemoj shvatiti da te ubedjujem ili menjam misljenje samp kaz3m da je za mene postojanje ovakv8h automobila na trzistu donra stvar .Floyd napisao:Ja iznosim moje subjektivno misljenje. Ne mogu da nastupam kao PR svakog pojedincaHKS napisao:Ima ljudi pa kažu i za tvoju seriju 3 da je za lečenje kompleksa (ja ne mislim tako, da ne ispadne sad nešto). Ne razumem što je toliko teško shvatiti da se nekome sviđa X6 ili ovaj GLE. Ok, jeste da ih kod nas većinom voze "šabani" ali ne treba zbog pojedinaca stavljati autu takvu etiketu.
Ne volim karavane ali kapiram taj koncept i ljude koji ih kupuju, MPV i SUV isto ali ne kapiram nesto cija je jedina svrha da bude ogromno i drugacije od svega ostalog. Dzip koji to nije, sportski auto koji to nije, kupe koji to nije...
Ne sporim ja uopste da se to nekom svidja ali sta sad... svidjaju se ljudima svakakve perverzije pa sto ne bi i neki hibridni auto.

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Razume se, ali meni se svidja, jbgaFloyd napisao:To je mnogo luksuzniji automobil u odnosu na tvoju Korsu il moju trojku ali ako ga uporedis sa X5 ili ML, nece ti ostaviti nikakav poseban utisak. Onda moze da se diskutuje o samom obliku karoserije, izgledu, nameni itd.Day Walker napisao:Meni je X6 bio sabanija najgora dok se nisam provozao u jednom. I to je bilo po snegu. Bas mi je ostavio pozitivan utisak.

Vozio sam se i u MLu pa mi nije ostavio utisak. Doduse bio je dizel i daleko slabiji

Brzine idu u H-a !!!

Floyde, a šta je toliko lošije u X6 nego u X5 ajde molim te prosvetli me? Zamisli da nemaš porodicu ali voliš džipove, jbg, ljudi su različiti, koja je prednost X5 pa je X6 toliko loš izbor?
Nisam Flojd,ali X5 ima vise mesta za glavu pozadi.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Znam, zato sam i napisao da nemas porodicu. Sta je to sto je DWa odusevilo u X6 a da je toliko losije naspram X5? Ja znam da nije nista ali floyd pise kao da jeste nesto pa me interesuje sta moze biti.
Imas 30 godina, do jaja posao, nemas decu ili imas malu decu od 1 i 4 godine, volis dzipove, ne silazis s puta. Zasto je X6 onda los?
Imas 30 godina, do jaja posao, nemas decu ili imas malu decu od 1 i 4 godine, volis dzipove, ne silazis s puta. Zasto je X6 onda los?