Renault Megane 1.2 tce 130
Re: Renault Megane 1.2 tce 130
Mozda ako se organizujemo pa odmah narucimo 3 te shark antenice za forum dobijemo popust?! 

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Evo gledam u gumatiku 1300 dinara su shark antene 

Jesi siguran da u onoj za 36 000 nije i GPS modul ili tako nesto?
manijaci. pogotovo sto je tvoj beo auto. aliexpress rules. a kontam da i alu papucice mozes naci negde mnoooogo jeftinije. ne znam ima li tu razlicitih velicina itd... kakva je situacija sa onim lajsnama za gril?
https://www.aliexpress.com/item/White-C ... 96d5cbb7bc
https://www.aliexpress.com/item/SD-1x-W ... 748f85ccce
https://www.aliexpress.com/item/White-C ... 96d5cbb7bc
https://www.aliexpress.com/item/SD-1x-W ... 748f85ccce
Poslednja izmena od petarboj u 30 Sep 2016, 14:29, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne daj se Petre da i tebe zezne Laki. Superb 2.0 TDI Ambition za 23500 je za tebe. Da putuješ po Evropi kao gospodin 
Kakav GT. To je za tinejdžere.

Kakav GT. To je za tinejdžere.
Poslednja izmena od Floyd u 30 Sep 2016, 14:30, izmenjeno 1 put ukupno.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Ma ima u tim fabrickim neka elektronika, te sa alija su samo ukrasna plastika.
- Darko
Kaze mi covek u renaultu obicna antena. Bar sam ga ja tako razumeo. Uzecu tu u gumaticu, to je prava antena sa zicom nije imitacija. Nemam stpljenja da porucuje preko neta i cekam dugo. Nema veze sto je crna, najlakse je ofarbati gustav metodom, ostalo mi boje od dustera, ista je nijansa
Za papucice, ove fabricke su super je se montiraju na klik varijatnu, tacno su po meri.. Ne znam koliko je moguce naci aftermarket da budu bas za njega jer je ipak nov model??
Sto se tice lajsne, to jos cekam informaciju da li mogu samo lajsnice ili mora cela maska da se poruci.

Za papucice, ove fabricke su super je se montiraju na klik varijatnu, tacno su po meri.. Ne znam koliko je moguce naci aftermarket da budu bas za njega jer je ipak nov model??
Sto se tice lajsne, to jos cekam informaciju da li mogu samo lajsnice ili mora cela maska da se poruci.
Poslednja izmena od Darko u 30 Sep 2016, 14:36, izmenjeno 3 puta ukupno.
Pa jeste ali se naviknešpetarboj napisao:velikokod skode bi pre isao na octaviu rs

- Darko
Zavisi od vozaca, ja se na superb nikad nisam navikao. Kad sam ga vozio po gradu osecao sam se kao slon u izlogu 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Jesu li te alu pedale za 8.000 hiljada originalne, iz Reno kataloga. Ako jesu, nije puno.
A, ostalo by Gumatic i Aliexpress... Nemojte, ako boga znate.
A, ostalo by Gumatic i Aliexpress... Nemojte, ako boga znate.

- Darko
Da originalne iz kataloga dodatne opreme. Kao sa fotke sa prethodne strane ove teme.
Edit, stigla i informacija za patosnice, 6000 dinara.
Mada i to treba proveriti u gumaticu.
Kad sam preuzeo duster nudili su mi isto patosnice za 6k za njega, pa sam otisao u gumatic uzeo skoro identicne, sve sa natpisom duster i onim kopcama za fiksiranje za 2500 din.
Edit, stigla i informacija za patosnice, 6000 dinara.
Mada i to treba proveriti u gumaticu.
Kad sam preuzeo duster nudili su mi isto patosnice za 6k za njega, pa sam otisao u gumatic uzeo skoro identicne, sve sa natpisom duster i onim kopcama za fiksiranje za 2500 din.
Najveći problem je naći odgovarajuće parking mesto.Darko napisao:Zavisi od vozaca, ja se na superb nikad nisam navikao. Kad sam ga vozio po gradu osecao sam se kao slon u izlogu
U ovima sa Alija ima antena koja se nalazi u plastici i konektor koji se uvrne. Ne verujem da je prijem nešto slabiji. Uvek se čudim mom autu, ja kod njega antenu uopšte nemam na krovu iako c4gp ih uglavnom imaju. Ali nikada nisam imao problem sa signalom, čak se radio recimo u tunelu mosta slobode uopšte ne prekine.Kornjaca Rade napisao:Ma ima u tim fabrickim neka elektronika, te sa alija su samo ukrasna plastika.
Tapatalked from LG V10
Aluminijumske papučice ne volim, kliza se cipela po njima, posebno kad je mokro. Verovatno, zahtevaju neku posebnu obuću.
Ova originalna antena na meganu je OK. Ta "sark" bi mi bila baš kič.
Koje vrste patosnica su 6000 ?? Gumene, original, ili platnene original?? I ja bi to kupio
Ova originalna antena na meganu je OK. Ta "sark" bi mi bila baš kič.
Koje vrste patosnica su 6000 ?? Gumene, original, ili platnene original?? I ja bi to kupio