Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od AcaKayak »

Floyd, bas tako, moje koriscenje njega kao jedinog aparata ga ubija. Uvek sam pre koristio lap top a telefon kad mi lap top nije u blizini. Ja sada ne znam gde mi je lap top, verovatno negde u kuci skuplja prasinu. Jednostavno me mrzi da cekam da se ucita, da mi zakucava, da brinem o bateriji.... Ovako mi lakse. Ne kazem da je bolje ili prijatnije ali takav sam, mrzi me da cekam lift u zgradi i idem stepenicama tako me i mrzi da cekam da upalim lap top. Kao sto bih nekada liftom stigao brze tako bih mozda i ovaj post otkucao na lap topu, ali jbg :)

Slikam sliku, obradim je u programu za 35 sekundi (bukvalno), postavim na fejs profil i stranicu zbog obaveze ja sponzoru i to mi je jedino sto mi je obavezno na telefonu, ostalo su sve neke gluposti, al me i za njih mrzi da palim komp. Izgubio sam naviku.

Da imam normalan lap top, recimo apple ja bih ga koristio. Ovako virusi od kojekakvih sajtova (jbg, sad realno pisem) mi ubijaju zelju da se bakcem s kompjuterom...
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Uroš S. napisao:Ja se borim sa 520 već par dana. Sada sam siguran da neću skoro prelaziti na Win...
Sta ti najvise smeta ? Ja jos nisam skroz podesio sve,mada sam vecinom sredio sta mi treba. Treba samo da se pozabavim zvukom za notifikacije, koliko sam na brzinu video ima samo par ponudjenih pretpostavljam da mora neki program.

Da me neko ko sad tek prelazi na smartphone pita sta da uzme da mu sluzi za osnovne potrebe verovatno bi mu preporucio 520
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Zvono za notifikacije sam ranije (WP 7.5 Mango) podesavao preko Zune. Secam se da je za prebacen audio file trebalo postaviti kao ringtone, kako bi kasnije mogao da ga izaberes za notifikaciju ili zvono.

EDIT: Ne znam da li je nesto kod WP8/8.1 nesto izmenjeno i uprosceno, al ono je opasno smaralo.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Videcu mislim da je sad jednostavnije vec je neko pominjao u temi a sigurno ima i na netu. Jos ga ni na komp niti stari mob nisam povezao da prebacim sta mi treba, kontakte mi je sa gmaila prekopirao,ocekivao sam da ce tu biti problema ali interesantno da nije :)

Od programa sam instalirao whatsapp,viber,facebook,you tube,drugi dialer (rapdialer),tapatalk,parking.rs,prognoza,quick settings. Treba skajp i blic da imam nesto da citam, i to bi bilo to. Ni ne koristim nista drugo
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Mobilne telekomunikacije

Post od Floyd »

AcaKayak napisao:Da imam normalan lap top, recimo apple ja bih ga koristio. Ovako virusi od kojekakvih sajtova (jbg, sad realno pisem) mi ubijaju zelju da se bakcem s kompjuterom...
Dobar antivirus resava problem ali stoji i to da danas telefonom mogu da se odrade mnoge stvari za koje je nekada bio neophodan komp. Ja zbog posla preferiram komp a za zezanje mi je tablet komforniji. Telefon koristim jedino kad mi ovi uredjaji nisu pri ruci.

A evo i jednog zanimljivog clanka...

Da li je i HTC podlegao varanju na benč mark testovima?

Bilo mi je sumnjivo kako je One na benchmark testu pokidao sve ostale telefone sa istim hardverom pa cak i S5 koji ima klokovan CPU.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

mp3 da bi bio ringtone mora da se prekopira sa PC iz Explorera u telefon, kablom. Inace nece raditi. Ziveo Win phone...

TT
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

ja imam WP telefon neka 3-4 mjeseca i vec sada sam vidjeo solidan broj inovacija a WP 8.1 ce tek da unaprijedi platformu :bravo:

ja i dalje nemam neku zamjerku na WP kao OS, meni licno je bolji od Androida u cjenovnoj klasi koju sam ja ciljao :think:
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Odličan je manje zahtevnim korisnicima.

Tapatalk Pro
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Mobilne telekomunikacije

Post od Floyd »

Ne znam sta smatras pod manje zahtevnim korisnicima ali meni je WP odlican. Hebe ih jedino taj bojkot od strane google-a i fale jos uvek neke app ali kontam da ce to da se resi.

Stabilan je, brz, pravi odlicne fotke (mislim na flagship modele) i ima odlicne programe ta manipulaciju istim. Mape su vrh, posebno mogucnost da se potpuno besplatno koriste offline.

I dalje mi se malo vise svidja Android ali je s druge strane WP mnogo bolji od iOS-a.
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Bolji je ios od androida svakako.
podvarak
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:00

Post od podvarak »

Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Post od Heineken »

:kezo:
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

ftj napisao:Bolji je ios od androida svakako.
:plusone:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ma hiljadu milijardi. :-D

Tapatalk Pro
Odgovori