Mobilne telekomunikacije
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Re: Mobilne telekomunikacije
Ne radi Viber...
sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
sent from my Google Nexus 7 using Tapatalk 2
2x u prisustvu gospodina Rakhila spustim haubu (i to meckinu, od pola tone), i vidim nesto nece lepo da se zatvori. I onda shvatim da je ispod telefon. I nije mu nista, ni ogrebotine. Zivela Nokia 

Ti bi se oko tehnike slozio sa mojim komsijom u SRB, inace zidarom u godinama koji pivo otvara Nokiom 

Ma ja kupujem uskoro Lumiu, samo da odlucim definitivno, ali telefon zaista previse koristim i vrlo realno ocekujem da cu prvi full touch unistiti. Upravo ovakvim glupostima, spusticu haubu na njega. Mene strah kad uzmem S4 u ruke, imam utisak da ce da pukne ona plastika ili ekran ako ga bacim na sto sa 15cm.
Previse koristim telefon, nikada se ne gasi, uvek je i net upaljen, radnim danima mnogo pricam, inace sam stalno na WhatsAppu zbog ljudi koji nisu u Srb, cesto glumi baterijsku lampu i uz toliko koriscenje se cesto fon nadje u nebranom grozdju. Da je neki manje otporan, odavno bih morao da ga menjam.
Za normalnu upotrebu imam tablet, on stoji na sigurnom i realno vise pazim na njega.
Mislim, o cemu pricamo kad moj e6 (koji po prirodi nije prelep, al je izdrzljiv) ima gumeni case s kojim je otporan na manji atomski udar.
Nije mi problem da dam pare za tehniku. Problem mi je sto bih popizdeo ako ga sje*em
Previse koristim telefon, nikada se ne gasi, uvek je i net upaljen, radnim danima mnogo pricam, inace sam stalno na WhatsAppu zbog ljudi koji nisu u Srb, cesto glumi baterijsku lampu i uz toliko koriscenje se cesto fon nadje u nebranom grozdju. Da je neki manje otporan, odavno bih morao da ga menjam.
Za normalnu upotrebu imam tablet, on stoji na sigurnom i realno vise pazim na njega.
Mislim, o cemu pricamo kad moj e6 (koji po prirodi nije prelep, al je izdrzljiv) ima gumeni case s kojim je otporan na manji atomski udar.

Nije mi problem da dam pare za tehniku. Problem mi je sto bih popizdeo ako ga sje*em

Mislim da je iphone za tebe.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
+1
Inače će ova tema da se pretvori u svakodnevni Nextov all caps rage na Windows osmicu
Inače će ova tema da se pretvori u svakodnevni Nextov all caps rage na Windows osmicu

- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Prodaje ja novi 5s zlatni pa ko zeli moze se javiti ;D 

Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Nije iPhone nista izdrzljiviji od Lumie 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Specifiacije S5 Mini - http://tinyurl.com/mrplgrz
Predstavljena Lumia 930
http://www.youtube.com/watch?v=x7eMY45Fw0M
Predstavljena Lumia 930
Širim haos!
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Lumia 930 je 

Imam problem.
Treba caletu da uzmem fon.
Postoji jako veliki problem, em je navikao na Nokiu, em mene smara da mu objasnjavam android, em je neophodno da telefon ima fizicki par tastera, jer je mnogo lakse javiti se/prekinuti vezu dok si za volanom. U principu koristi BT slusku, ali bih ipak stavio akcenat na to. Znam i sam koliko mi je lakse.
Meni je prvi pik 808 PureView, mislim da bih ga tako iskulirao na narednih godinu/dve, al mi nesto skupa za simbijan.
Prednost je veliki ekran/velika slova/brojevi, fizicki tasteri, navikao na Nokiu, ekstra kvalitet izrade.
Slusam dalje predloge, dolaze i androidi u obzir, naravno...
Svestan sam mana telefona i simbijana, i pogotovo cene, al nesto nemam pametnu ideju...
Treba caletu da uzmem fon.
Postoji jako veliki problem, em je navikao na Nokiu, em mene smara da mu objasnjavam android, em je neophodno da telefon ima fizicki par tastera, jer je mnogo lakse javiti se/prekinuti vezu dok si za volanom. U principu koristi BT slusku, ali bih ipak stavio akcenat na to. Znam i sam koliko mi je lakse.
Meni je prvi pik 808 PureView, mislim da bih ga tako iskulirao na narednih godinu/dve, al mi nesto skupa za simbijan.
Prednost je veliki ekran/velika slova/brojevi, fizicki tasteri, navikao na Nokiu, ekstra kvalitet izrade.
Slusam dalje predloge, dolaze i androidi u obzir, naravno...
Svestan sam mana telefona i simbijana, i pogotovo cene, al nesto nemam pametnu ideju...
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Meni se ova L930 bas svidja, dovoljno bolja od moje da bi odmah uocio razliku a i dalje dovoljno slicnamethane.master napisao:Specifiacije S5 Mini - http://tinyurl.com/mrplgrz
Predstavljena Lumia 930