Crna Gora kolima
Re: Crna Gora kolima
Turci janjicari su naucili da budu ugostitelji jos od kada, a crnogorci nece jos dugo. Moja sestra je bila na turi mokra gora, sarajevo, trebinje, dubrovnik i kaze da su u bosni tj sarajevu i trebinju bili izuzetno gostoljubivi i radili i vise nego sto trebaju, da pomognu turistima na bilo kakav nacin.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Al ste surovi, jbt, ja nikad ne doziveh to sto pricate.
A poredjenje sa cenom Kariba ce biti iole relevantno kad budem mogao da dodjem tamo za 50 evra
A poredjenje sa cenom Kariba ce biti iole relevantno kad budem mogao da dodjem tamo za 50 evra

Ma, ok je Crna Gora za te neke najjeftinije varijate. Iako je tipa 30 evra i na halkidikiju (prvom prstenu)/olimpijskoj regiji i, npr., u HN, u zbiru manje novaca potrosis u HN nego na tim jeftinim Grckama. Ja tu normalno racunam i restoran i kafice i neki opusten zivot (najmanje te lezaljke i suncobrane, to se uostalom ne mora iznajljivati). Pa glupo je da se na moru vise stiskas nego kuci. Meni je HN, na primer, dramaticno bolji od tih jeftinih instant mestasaca u grckoj. Cak i ljudi tamo. A poredjenje sa nekim iole ozbiljnijim turistickim destinacijama (u Grckoj ili bilo gde) je smesno. Ljudi ne idu u Crnu Goru iz raznih razloga: neki rivalitet sa crnogorcima (tipa nekad im neki maznuo ribu), "bolji sam od komsije koji ide u Canj", trip montenigera od pre par godina da se oni okrecu ka eksluzivnom turizmu (dobise zvezde granda i prostituciju od luksuza) koji se poklopio sa nasim Sengenom itd. Međutim, ono zbog cega bih ja njima zabranio bavljenje turizmom (iako svake godine idem u Boku makar na par dana, i to uglavnom platim) su stomacni virusi. Znaci, ono sto slusam od ljudi kako prolaze oni i njihova deca, to je horor. Bukvalno za zatvor odgovornih.
U kontekstu teme, dosta mojih drugara je ovih dana islo dole (ili se vracalo), jako jaaako mnogo ima pandura u CG. Ne znam otkud bas toliki trip odejdared.
U kontekstu teme, dosta mojih drugara je ovih dana islo dole (ili se vracalo), jako jaaako mnogo ima pandura u CG. Ne znam otkud bas toliki trip odejdared.
Meni je Hrvatska dosta bliža, a opet idem i u CG na more, za viruse sam saznao na netu, nikad nisam imao ni najmanjih problema sa stomakom tamo dole. Niti nisam nikada doživeo ikakvih neprijatnosti, jesam platio kaznu, ali sam sam si bio kriv, a sam postupak je bio vrlo korektan, čak ljubazan.
u solunu dinar somun
al do soluna sto somuna
al do soluna sto somuna
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Put do Grčke je cirka 50e skuplji, a mnogo lepši i lakši.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
a do dominikane? 

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Autoputem je brže, ali i skuplje
opet, ništa što razlika u ceni plin-dizel ne nadomiri

There are 10 kinds of people in the world:
Planiram ako se sve složi kako treba za vikend da palim u Igalo.
Da li neko može da mi kaže koliko najviše novaca da dam za smeštaj, nemam pojma koje su sad cene?
Ne tražim nikakve perverzije. Obična soba, kupatilo, čajna kuhinja.
Da li neko može da mi kaže koliko najviše novaca da dam za smeštaj, nemam pojma koje su sad cene?
Ne tražim nikakve perverzije. Obična soba, kupatilo, čajna kuhinja.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kreveti po manjim mestima u blizini idu od 5 do 7 evra, apartmani od 20 do 40, da imas okvir
Pa što ne ideš na Kubu ili Tajland, evo pišu da i tamo nije skupo. All inclusive za sitne pare

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma pusti nikaragvu lakovernog, pročitao ovde da zapadnjaci koji inače putuju hiljade km do mora i koji su obišli svet nisu našli veće savršenstvo i stalno se vraćaju, pa odlučio i on dide