Stoka, mogu misliti sta se desilo.

Sad mu samo treba dati medalju za pozrtvovanost.
Taksista automobilom udario devojku u Temerinskoj ulici
Na uglu Temerinske i Ulice Jovana Cvijića danas oko 14h došlo je do saobraćajne nesreće kada je taksista pokosio devojku na pešačkom prelazu, nakon čega je pokušao da je samostalno odveze u Urgentni centar, saznaje Radio 021.
Povređenu devojku taksista je ugurao u svoj automobil, ali ga je saobraćajni policajac na motoru zaustavio nakon svega nekoliko stotina metara, potvrdio je naš izvor iz Policijske uprave u Novom Sadu. On je izjavio kako je namerio da je odveze u Klinički centar Vojvodine, nakon čega mu je organ reda dozvolio da nastavi put, ali uz policijsku pratnju zbog činjenice da je napustio mesto nesreće.
Prema rečima očevica koji je želeo da ostane anoniman, hitna pomoć se takođe nalazila u blizini, ali dok je stigao da im kaže šta se desilo, taksista je već "spakovao" povređenu devojku. "Taksista je nestao sa mesta nesreće nekoliko trenutaka, a zatim sam čuo i da ga je policajac na motoru sustigao u Šafarikovoj. Koliko sam uspeo da vidim, vozio je stari 'mercedes' E-klase, i u njega je ubacio povređenu devojku - ne znam gde je pošao sa njom, ali mi je neverovatno da sme da odlazi sa mesta gde ju je udario pre dolaska policije", kaže on.
Kako saznajemo u novosadskoj policiji, na licu mesta i dalje se odvija uviđaj, nakon čega bi trebalo da bude poznato više detalja vezanih za ovaj slučaj. Kako saznajemo, devojka je živa i u stabilnom stanju, ali se još uvek nalazi na dijagnostici Urgentnog centra, a njeno stanje biće poznato u toku dana.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Taks ... ulici.html

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money