Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
RS TEAM
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:56

Re: Ne brže od života!

Post od RS TEAM »

Филиповић napisao: Питање је реторичко, шта је поента?
Pa vidim da ti nije jasno šta se desilo.... "nije dobro reagovao, ne poznaje stazu"
Vidi na snimku koliko je namotao volan a auto i dalje ne skreće, ide pravo
Očigledno je problem u gripu ili vozio je verovatno najmekšu gumu koja je gore pred ciljem već bila spržena, a verovatno i da je pustio gas imao bi bolji pritisak na prednje točkove.......
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

ftj napisao:Pijanog matorca treba streljati a ovog sto je snimao a nije zvao policiju takodje kazniti.
+1

Ne mogu da verujem da ovi nisu pokusali da ga zaustave. I oni snose odgovornost, sto se mene tice.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Филиповић
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС

Post od Филиповић »

RS TEAM napisao:
Филиповић napisao: Питање је реторичко, шта је поента?
Pa vidim da ti nije jasno šta se desilo.... "nije dobro reagovao, ne poznaje stazu"
Vidi na snimku koliko je namotao volan a auto i dalje ne skreće, ide pravo
Očigledno je problem u gripu ili vozio je verovatno najmekšu gumu koja je gore pred ciljem već bila spržena, a verovatno i da je pustio gas imao bi bolji pritisak na prednje točkove.......
Друже, па зар је теби добра реакција драстично намотавање волана при брзини од 170 и кусур?!?

Да ме не схватиш погрешно, не покушавам да установим његову одговорност за несрећу, он је само пион у једној тужној, неорганизованој причи каква је била овај брдски рели.
Korisnikov avatar
BobRock
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Octavia 1.9 TDI A5 FL,Kia Ceed 1.4 2014

Post od BobRock »

Evo otprilike su tu stajali ljudi gde je ovaj snimao(malo niže je izleteo). Vidi se da je tu najopasnije :glavomuzid:

http://youtu.be/GjFfuokWEFg
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Jeste najzanimljivija pozicija...
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Troje dece i četiri odrasle osobe povređeno u nesreći

U sudaru teretnog vozila i kombija kod Surčina, jutros oko 7.20 na obilaznici oko Beograda, povređeno je troje dece i četiri odrasle osobe.

Povređena je beba od devet meseci koja je zadobila tupu povredu glave, devojčica od oko dve godine koja je zadobila posekotinu desne butne kosti i krvari iz nosa, i devojčica od oko četiri godine sa povredom butne kosti i sumnjom na prelom, rečeno je u Hitnoj pomoći.

U Urgentni su prevezeni i žena stara oko 35 godina sa rasekotinom nadlaktice, žena stara oko 40 godina sa prelomom potkolenice i muškarac star oko 50 godina sa povredom glave. Još jedna muška osoba je povredjena i očekuje se i njen transport u Urgentni centar.

Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Ni.St
Reactions:
Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:35
Garaža: Kompjuterska Stolica
Kontakt:

Post od Ni.St »

My Flickr Photostream: http://flic.kr/ps/Q7Aku" onclick="window.open(this.href);return false;
My Facebook Page: http://www.facebook.com/nistphoto" onclick="window.open(this.href);return false;
My Thumblr Blog: http://nistphotography.tumblr.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
ftj
Reactions:

Post od ftj »

Kad si odlučio da bi bilo fino da se pomeriš? Ili je ovo teleobjektiv pa samo izgleda da ti je mnogo blizu?
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Jutros sam se presekao, palim TV i pricaju o saobracajki na obilaznici, vracali se iz Grcke, slupan Viano... Dok sam ja shvatio gde se sta desilo i koji je datum, pola me nije bilo... :uf:
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Stoka, mogu misliti sta se desilo. :besan: Sad mu samo treba dati medalju za pozrtvovanost.

Taksista automobilom udario devojku u Temerinskoj ulici

Na uglu Temerinske i Ulice Jovana Cvijića danas oko 14h došlo je do saobraćajne nesreće kada je taksista pokosio devojku na pešačkom prelazu, nakon čega je pokušao da je samostalno odveze u Urgentni centar, saznaje Radio 021.

Povređenu devojku taksista je ugurao u svoj automobil, ali ga je saobraćajni policajac na motoru zaustavio nakon svega nekoliko stotina metara, potvrdio je naš izvor iz Policijske uprave u Novom Sadu. On je izjavio kako je namerio da je odveze u Klinički centar Vojvodine, nakon čega mu je organ reda dozvolio da nastavi put, ali uz policijsku pratnju zbog činjenice da je napustio mesto nesreće.
Prema rečima očevica koji je želeo da ostane anoniman, hitna pomoć se takođe nalazila u blizini, ali dok je stigao da im kaže šta se desilo, taksista je već "spakovao" povređenu devojku. "Taksista je nestao sa mesta nesreće nekoliko trenutaka, a zatim sam čuo i da ga je policajac na motoru sustigao u Šafarikovoj. Koliko sam uspeo da vidim, vozio je stari 'mercedes' E-klase, i u njega je ubacio povređenu devojku - ne znam gde je pošao sa njom, ali mi je neverovatno da sme da odlazi sa mesta gde ju je udario pre dolaska policije", kaže on.
Kako saznajemo u novosadskoj policiji, na licu mesta i dalje se odvija uviđaj, nakon čega bi trebalo da bude poznato više detalja vezanih za ovaj slučaj. Kako saznajemo, devojka je živa i u stabilnom stanju, ali se još uvek nalazi na dijagnostici Urgentnog centra, a njeno stanje biće poznato u toku dana.

http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Taks ... ulici.html
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Одг: Ne brže od života!

Post od Sloba »

Voli 021 da preteruje i unapred osuđuje. Nije je ugurao, već je sama pristala da krenu. Istraga neka pokaže šta je bilo, a ne da prepričavaju iskaze anonimnih očevidaca i od toga prave udarne vesti. Neozbiljno, zaista.

Pre deset godina na raskrsnici Temerinske, Kisačke i Jovana Subotića motoristu je udario kombi i sanitet je došao posle 25 minuta od poziva. Dečko je bio u nesvesti, samo mu je jedna noga povremeno drhtala, a ovih nema pa nema. Neki ljudi su hteli da ga stave u kombi i voze u bolnicu, drugi su se protivili, u to je stigla i hitna pomoć. Šta je dalje bilo ne znam i dan danas ne znam da li je preživeo. Pitanje je koja je odluka tada bila prava, pomeriti povredjenog kako ne treba i možda mu time oduzeti život u najboljoj nameri ili čekati pomoć u nedogled i opet rizikovati da ovaj umre, možda zbog par dragocenih minuta.

Tako da, 021 nije merodavan za mnogo stvari. Em su amateri, em podstiču mržnju na razne načine. Soroš novinarstvo.

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ma neka i jesu, ja ovakve dogadjaje gledam cesto, a imao sam prilike i da vidim uzivo. :ccc:
SlikaSlika
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
ftj
Reactions:

Post od ftj »

http://www.youtube.com/watch?v=MZVrnd9V7sk

Nije mi najjasnije šta se ovde desilo, kao da ga je iznenadila krivina. Deluje mi kao e46 m3?
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ala bi bilo glavom kroz bocno staklo.
SlikaSlika