Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od half man »

Cim je Htc priznao da je varao,znaci da to svi rade..
Ajde gastosi,ko ce mi doneti Htc ? Ovde ga nema :D
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Bax napisao:Jos koja nedelja i moj Zte Skate, me lepo sluzi 2 pune godine.
Moj je odsluzio 2 godine jos u decembru a i kod novog vlasnika sljaka odlicno i baterija drzi kao i prvog dana :)
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Post od iggyboy »

i moj oko nove godine napunio dve i usao u trecu, sin ga koristi polovinu od tog vremena i i dalje odlicno sljaka
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Skate je Golf 2 mobilnih telefona :)

Moj je prodat sa oko godinu i nešto starosti, super je radio kad ga je Bax namunjio, ali baterija užas, možda je do overkloka bilo, ne znam...
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

Moj samo brije, mana mu je losa kamerica, ali i o se da doterati sa malo obrade. Bas nemam zelju da uzimam novi aparat. Posebno me nervira sto dosta drugara sa skupocenim telefonima, lose cukjem kad pricamo.... Recimo ona skupi lg, vaaljda g2
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
podvarak
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:00

Post od podvarak »

Kinezi su izgleda kompatibilni samo s kinezima :)
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Sve je to Kina...
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

HTC Deisre 500 ima odlican zvuk i u slusalici i sagovornici me cuju odlicno.

Sto se tice Skatea, moj je bio dobar s tog aspekta (ali ipak losiji od HTC-a), a baterija mu je bila sasvim kako treba.

I naravno da se svi telefoni proizvode u Kini. Izgleda da su margine kontrole malo smanjene pa je moj HTC posle dva meseca isao na zamenu ekrana. A cujem i od drugih da se dosta LG-ova i Samsunga jako brzo kvari...
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
podvarak
Site Admin
Reactions:

Post od podvarak »

Nije sve Kina, nesto je i Korea ;) Gsm radio cip na G2 kosta vise nego cela ploca na Skate-u, zna se sta znaci kad se za neki telefon kaze da je kineski.
Korisnikov avatar
Bax
Reactions:
Pridružio se: 11 Jan 2012, 22:37

Post od Bax »

JA recimo tog mog druga sa G2, jednostavno ne razumem, telka je legalana kupljena kod operatera...
Za mene je ralna vrednost svakog tel.aparata 150 evra, toliko sam i spreman da platim.
Vrlo mu koristim sve smart funkcije, i nemam nikakvih problema sa jeftinko Skate-om...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

@Podvarak

Kad se iPhone pravi u Kini, šta dalje da se priča... :D

@Bax

Ranije sam i ja davao velike pare na telefone ali pošto sada možeš preko operatera da uzmeš sasvim dobar telefon u okviru paketa a da te ne košta ništa dodatno - više jok, ne dam.

Inače, ja sam zadovoljan svojim "Kinezom", doduše nije baš pravi/očigledni Kinez nego malo "prikriveni" (Telenor Smart HD ili bolje rečeno Alcatel OT-995). Mnogo dobar telefon za malo para, jedina mana mu je takođe drljava kamerica (mada ponekad zna i da iznenadi kojom dobrom fotkom). Ubacio sam mu poslednji KitKat i baš lepo radi. Zanimljivo da za njega takođe stalno izlaze novi/prerađeni romovi iako se na tržištu pojavio pre više od 2 godine... Očigledno postoji šira zajednica korisnika zainteresovana za tako nešto. Jedini je problem što ne možeš nigde da kupiš rezervnu bateriju, moraju da se poručuju neke zamenske od Kineza preko e-Baya...
podvarak
Site Admin
Reactions:

Post od podvarak »

Ja sam imao problem da pricam normalno s drugarom koji ima desire x. Uvek je postojao neki eho dok ga slusam, i to na vise telefona koje sam izmenjao. Na kraju se ispostavilo da ceo problem prouzrokuje gumena navlaka koju je imao i verovatno je blokirala drugi mic na ledjima il tako neki trip.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Slika
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Dot View futrola za M8. Fenomenalna fora. Doduše i košta.

http://www.youtube.com/watch?v=obQZg1ATJGA

Moj favorit je narandžasta. :)
Širim haos!
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Meni se ne svidja, tj prvo sam pomislio da je super fora i da je ovo gde se prikazuju podaci poledjina telefona i to mi se bas dopalo,ali onda sam ukapirao da je to prednja strana i tu se gubi svaka poenta po meni.
Mozes da se javis bez da povuces na dole ? Vidis kad ti stigne poruka ? I sl. Besmisleno, isto to mozes i bez case :) Jedino je kul ko gotivi bas ovakve preklopne futrole
Odgovori