Sport
Re: Sport
Igra jeste bila razocaravajuca, ali gol nije iz ofsajda. Centimetri su u pitanju, ali ipak se videlo da nije ofsajd. U trenutku slanja lopte Navas jeste bio u ofsajdu, ali Inijesta nije, onda je Navas zaostao, dobio loptu i gol.
Navijao sam za Italiju od pocetka, drago mi je da idu dalje.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Gledati i slušati poslednjih 20ak minuta utakmice Španija-Hrvatska na HRT2 i slušati njihove komentatore : priceless!!!! 

Scuderia napisao:Igra jeste bila razocaravajuca, ali gol nije iz ofsajda. Centimetri su u pitanju, ali ipak se videlo da nije ofsajd. U trenutku slanja lopte Navas jeste bio u ofsajdu, ali Inijesta nije, onda je Navas zaostao, dobio loptu i gol.
Ne znam, po mom shvatanju to jeste bio cist offside jer se Navas aktivirao (ni u jednom trenutku nije bio izgubio prednost nad odbranom koju mu je predjasnji offside omogucio). Za mene ista stvar kao kad neko sutira a igrac koji je bio u offsideu se aktivira...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
Delija napisao:Glupi zabari...

A sad, do finala! Ili Italijani ili braca Grci!

Fratelli d'Italia,
l'Italia s'è desta,
dell'elmo di Scipio
s'è cinta la testa.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Španci su se štekali ovu utakmicu samo tako. Bukvalno su razmišljali: ''Šta se ovi koji moj brane, kad njima treba pobeda, a nama ne''. Nonšalantno su igrali, bez imalo želje za golom. Ali kad su videli da Hrvati mogu da priprete i budu zeznuti, zatim, kad su Italijani poveli...onda je bilo, ''aj malo da se uozbiljimo''.
Gol nije iz ofsajda, pasivan ofsajd je u pitanju, a kasnije je Navas od Inieste primio loptu dok je bio sa korakom zakašnjenja, tj. bio je u poziciji iza Inieste.
Off topic
A za Italijane sam bio ubeđen da će povesti između 31. i 40. minuta! Da je u b.betu bilo na uživo klađenju gol između 30. i 45. stavio bih somića sigurno (ali bih prvo pozajmio
). A tek što su narasle kvote u 80+ minutu za HRV-ŠPA 1+ i ITA-IRS 2+, ko je imao mu*a da igra, opario bi se 
Gol nije iz ofsajda, pasivan ofsajd je u pitanju, a kasnije je Navas od Inieste primio loptu dok je bio sa korakom zakašnjenja, tj. bio je u poziciji iza Inieste.
Off topic
A za Italijane sam bio ubeđen da će povesti između 31. i 40. minuta! Da je u b.betu bilo na uživo klađenju gol između 30. i 45. stavio bih somića sigurno (ali bih prvo pozajmio

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
offside-(ili na Srpskom opsajd)
nije bilo opsajda (offside), to su potvrdili svi relevantni stručnjaci, čak i Hrvati koji znaju nova pravila.
I u ovoj grupi se potvrdilo pravilo ovog EP-a, samo pobeda te vodi dalje i nema kalkulacija i čekanja tuđeg rezultata.
Hrvati su se mnogo dobro pripremili, gledali su Borac iz Čačka
i znali kako da razbilu igru kratkih dodavanja koju forsiraju Španci (Gvardiola, Prosinečki i ostali smarači).
Baciš osam igrača pred svoj gol i čekaš kontru.
Ali ono bitnije je da je utakmica imala mnogo veliki značaj pa su i jedni i drugi igrali krajnje oprezno, Španci možda kao nikada do sada.
Italijani...stari dobri prevaranti idu dalje i nekako mi je i drago da su se opet provukli.
Od kada pratim fudbal oni su tako igrali i stižu do finala...ma sve se njima složi da prođu dalje.
Pa Pipa Inzagija lopta udari u leđa i uđe u gol...da ali treba da ga pogodi u leđa eeee.
Aca Stojanović briljirao...
Ali kako ih je Ivica Kralj spustio sve...kao Kasiljas imao sreće...pa Ivica je potpuno u pravu Kasiljas je majstor golman i zna de da se postavi, a druge lopta slučajno pogađa...
nije bilo opsajda (offside), to su potvrdili svi relevantni stručnjaci, čak i Hrvati koji znaju nova pravila.
I u ovoj grupi se potvrdilo pravilo ovog EP-a, samo pobeda te vodi dalje i nema kalkulacija i čekanja tuđeg rezultata.
Hrvati su se mnogo dobro pripremili, gledali su Borac iz Čačka

Baciš osam igrača pred svoj gol i čekaš kontru.
Ali ono bitnije je da je utakmica imala mnogo veliki značaj pa su i jedni i drugi igrali krajnje oprezno, Španci možda kao nikada do sada.
Italijani...stari dobri prevaranti idu dalje i nekako mi je i drago da su se opet provukli.
Od kada pratim fudbal oni su tako igrali i stižu do finala...ma sve se njima složi da prođu dalje.
Pa Pipa Inzagija lopta udari u leđa i uđe u gol...da ali treba da ga pogodi u leđa eeee.
Aca Stojanović briljirao...
Ali kako ih je Ivica Kralj spustio sve...kao Kasiljas imao sreće...pa Ivica je potpuno u pravu Kasiljas je majstor golman i zna de da se postavi, a druge lopta slučajno pogađa...
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Hrvati tesko primili poraz.
Jedan deo sinocnih desavanja u gradu...prvo napali Italijane i Spance a kasnije Policiju.
http://www.youtube.com/watch?v=X53EJ8yMNZw
Jedan deo sinocnih desavanja u gradu...prvo napali Italijane i Spance a kasnije Policiju.
http://www.youtube.com/watch?v=X53EJ8yMNZw
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Kraj takmičenja po grupama.
Nekako mi je D grupa totalno nezanimljiva, mada se i u njoj dosta kuvalo.
Francuzi izgubili i prošli dalje, Ukrajincima poništili čist gol...
Ne znam da li se sećate posle SP u JAR bilo je mnogo priče o regulisanju ovakvih situacija i uvođenju tehnologije u fudbal.
Adidas se prihvatio posla, pokušao da napravi loptu koja će da šalje signale o prelasku svog obila preko linije...ali slabo to nešto ide, tačnije stoji, eto prolazi vreme a rešenja nema.
FIFA i UEFA se onda odlučile (posle onog skandala Anrija) za još dvojicu sudija ali vidimo da i to ima svojih mana.
Najbolje je da se četvrtom sudiji stavi monitor i da on pregleda snimak i sugeriše glavnom ako se radi o previdu.
Jer da je juče Ukrajini priznat gol, kao i onda Teriju protiv Nemaca, sve bi bilo drugačije.
Nekako mi je D grupa totalno nezanimljiva, mada se i u njoj dosta kuvalo.
Francuzi izgubili i prošli dalje, Ukrajincima poništili čist gol...
Ne znam da li se sećate posle SP u JAR bilo je mnogo priče o regulisanju ovakvih situacija i uvođenju tehnologije u fudbal.
Adidas se prihvatio posla, pokušao da napravi loptu koja će da šalje signale o prelasku svog obila preko linije...ali slabo to nešto ide, tačnije stoji, eto prolazi vreme a rešenja nema.
FIFA i UEFA se onda odlučile (posle onog skandala Anrija) za još dvojicu sudija ali vidimo da i to ima svojih mana.
Najbolje je da se četvrtom sudiji stavi monitor i da on pregleda snimak i sugeriše glavnom ako se radi o previdu.
Jer da je juče Ukrajini priznat gol, kao i onda Teriju protiv Nemaca, sve bi bilo drugačije.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...