Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Kada pregledam s moba npr. forum ili citam vesti gde je neki video linkovan sa YT,kad pokusam da ga pustim krene da ucitava i na kraju ne pusti. (There was a problem while playing)
Uspe iz 5tog, 6tog puta. Kad idem direktno preko YT aplikacije sve radi ok. U cemu je fazon?
Uspe iz 5tog, 6tog puta. Kad idem direktno preko YT aplikacije sve radi ok. U cemu je fazon?
Pluginovi
Moze pojasnjenje,sta konkretno da uradim?
T
T
Pa nema resenja 
Browser da menjas, recimo

Browser da menjas, recimo
Posto browser ni ne koristim, vesti citam preko apkcije a za forum tapatalk-nema mi leka 

Sad gledam ponude telefona u telenoru i teleomu. Pa ono je smesno. Izadje me skuplje telefon, ako uzmem neki njihov paket sa ugovorom, nego da kupim telefon najnormalnije 

Dobro jutro.
Zato je najpametnije imati broj na MTS i uzeti 50 posto popusta umesto aparata. Aparat će da ti se sam isplati kroz popust.
Tapatalk Pro
Zato je najpametnije imati broj na MTS i uzeti 50 posto popusta umesto aparata. Aparat će da ti se sam isplati kroz popust.
Tapatalk Pro
Zavisi od paketa, ja sam pre 2 godine racunao i nije mi bilo isplativo. Sve treba staviti na papir prvo pa onda odluciti
Ja kad god sam racunao bilo mi je bolje 50%
Al koji paket ?
Sa ovima do 1000-1500 din mislim da se ne isplati
Sa ovima do 1000-1500 din mislim da se ne isplati
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Verovatno novi N3 display.
B92: Predstavljen prvi Quad HD AMOLED displej http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=836492
Sent from my LG mobile
B92: Predstavljen prvi Quad HD AMOLED displej http://www.b92.net/tehnopolis/vesti.php ... _id=836492
Sent from my LG mobile
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Vec neko vreme moze da se vidi da mi sr uvilo staklo, u zoni gde najvise skeolijem sa prstom. Ne znam kako, pitanje da li je uopste staklo... ne smera u radu, samo se vidi cudno presijavanje...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
ja sam za ženu uzeo galaxy core za 140 eura i prepolovio pretplatu na pola (mix net l) i biću u plusu za oko 10-11 meseci.
da bi uzeo telefon u mts-u, i to galaxy core plus (slabiji po specifikacijama, ali ima noviji android) morao bih da doplatim 3900 din. pri tome bih morao i da platim 150 dinara više pretplatu zbog uključenja nekog 3g. znači mesečno bi mi pretplata bila veća za oko 10 eura.
pri tome sam uzeo nov telefon iz mreže sa fiskalnim računom tako da ima garanciju.....
da bi uzeo telefon u mts-u, i to galaxy core plus (slabiji po specifikacijama, ali ima noviji android) morao bih da doplatim 3900 din. pri tome bih morao i da platim 150 dinara više pretplatu zbog uključenja nekog 3g. znači mesečno bi mi pretplata bila veća za oko 10 eura.
pri tome sam uzeo nov telefon iz mreže sa fiskalnim računom tako da ima garanciju.....
žena može biti sa sela a auto mora iz nemačke
Sad sam se bas igrao sa kumovim Sony Z1, pa par utisaka.
Jako lep telefon, odaje sjajan osecaj u ruci kvalitetom izrade i materijalima. Ekran je korektan, lepo izgleda, telefon dobro i brzo radi, nemam zamerki.
Ali se zaista pitam, da li su oni prokleto normalni???!!!
Telefon je 5" ali je dimenzija skoro pa u dlaku kao LG Pro (stavio ih jedan preko drugog) i zanemarivo manji od mog N3.
Razlog su ogromni ivicnjaci gore i dole. Medjutim tu nije kraj bacanja prostora, iako je donja ivica strasno velika, njima iz nekog razloga nije bilo logicno da tu stace dugmice, ne nikako... tako da dugmici zauzimaju potpuno bez razloga prostor na ekranu. Ovo cini da tokom koriscenja u vecini aplikacija telefon i nema efektivnih 5" i punu rezoluciju vec recimo nekih 4.5-4.7 a potsecam da su mu spoljne dimenzije kao kod 5.5 telefona...
Zatim zastita ekrana je definitvno katastrofa, manite se prica kako se svi elrani grebu i kako Gorila i nije nista posebno... evo njegov posle par meseci ima par bas momackih (bas ozbiljnih, vidljivih tokom normalnog koriscenja jer prelamaju svetlost) ogrebotina dok na prethodnom S2 posle par godina nema nikakvih ogrebotina. Cisto sumnjam da je naprasno postao nepazljiv i poceo namerno da grebe ekran telefona.
Sve u svemu i dalje se drzim da ih uopste ne bih uzimao u razmatranje dokle god se glupiraju za njihovim fabrickim folijama...
Jako lep telefon, odaje sjajan osecaj u ruci kvalitetom izrade i materijalima. Ekran je korektan, lepo izgleda, telefon dobro i brzo radi, nemam zamerki.
Ali se zaista pitam, da li su oni prokleto normalni???!!!
Telefon je 5" ali je dimenzija skoro pa u dlaku kao LG Pro (stavio ih jedan preko drugog) i zanemarivo manji od mog N3.
Razlog su ogromni ivicnjaci gore i dole. Medjutim tu nije kraj bacanja prostora, iako je donja ivica strasno velika, njima iz nekog razloga nije bilo logicno da tu stace dugmice, ne nikako... tako da dugmici zauzimaju potpuno bez razloga prostor na ekranu. Ovo cini da tokom koriscenja u vecini aplikacija telefon i nema efektivnih 5" i punu rezoluciju vec recimo nekih 4.5-4.7 a potsecam da su mu spoljne dimenzije kao kod 5.5 telefona...
Zatim zastita ekrana je definitvno katastrofa, manite se prica kako se svi elrani grebu i kako Gorila i nije nista posebno... evo njegov posle par meseci ima par bas momackih (bas ozbiljnih, vidljivih tokom normalnog koriscenja jer prelamaju svetlost) ogrebotina dok na prethodnom S2 posle par godina nema nikakvih ogrebotina. Cisto sumnjam da je naprasno postao nepazljiv i poceo namerno da grebe ekran telefona.
Sve u svemu i dalje se drzim da ih uopste ne bih uzimao u razmatranje dokle god se glupiraju za njihovim fabrickim folijama...
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Z1 je dust/water resistant, i to je uzelo svoj danak - vise "praznog" prostora izmedju ekrana i ivica telefona, sigurno da postoji neki sloj zastite. Isti slucaj kao i sa S5, otporan na vodu i prasinu, al je zato porastao.
Morace vise da se potrude u buducnosti da to nekako usaglase...
Morace vise da se potrude u buducnosti da to nekako usaglase...
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline