Ne brže od života!

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Re: Ne brže od života!

Post od Paja »

Ko je objavio ovu sliku Viana stvarno nije normalan. Pa čovek i dalje sedi na vozačkom mestu. Što je mnogo, mnogo je.
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Poginula slovačka državljanka i policajac koji je vršio uviđaj

Jedan policajac je poginuo, a četvorica su ranjena nakon što je na njihovo vozilo naleteo autobus sa poljski turistima nedaleko od Subotice. Tragediji je prethodila saobraćajna nesreća u kojoj je poginula slovačka državljanka koja je svojim automobilom sletela s puta i na licu mesta podlegla povreda.

Slika

Dok su vršili uviđaj, na subotičke policajce naleteo poljski autobus, koji je turiste iz Bugarske vraćao kućama.

Milorad Veljović, direktor policije, obišao je povređene pripadnike Policijske uprave Subotica, koji su, nakon teške nesreće u kojoj je poginuo jedan njihov kolega, hospitalizovani u Opštoj bolnici u Subotici.
- Ovo je zaista velika tragedija, jer je osim poginuo jedan, a povređeno još četvoro policajaca, od čega dvoje teže. Oni su nastradali na radnom zadatku, odnosno dok su vršili uviđaj na licu mesta prethodne nesreće i lokacija ja bila propisno obeležena – rekao je Veljović.

Milorad Veljović: Policajci stradali na radnom zadatku
- Za sada se ne zna šta je uzrok, ali sve ukazuje da je poljski vozač zaspao za volanom. Njemu je određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti predat istražnom sudiji. Na lice mesta je izašao poljski konzul i sada se traži rešenje za transport poljskih turista ka svojoj zemlji – dodao je Veljović.

Zamenik direktora Opšte bolnice u Subotici, doktor Mihajlo Vidanović, rekao je da Urgentno odeljenje subotičke bolnice dopremljeno petoro nastradalih policajaca, od kojih je jedan već bio mrtav.
- Najteže povređeni policajac je sa teškim povredama glave i unutrašnjih organa transportovan u Novi Sad i odmah je operisan, dok je drugi teže povređeni, sa serijskim prelomom rebara i unutrašnjim povredama grudnog koša stacioniran na Odeljenje reanimacije u našoj bolnici. Druga dva pacijenta su imali samo lakše povrede i oni su nakon ukazane pomoći pušteni na kućno lečenje – rekao je dr Vidanović.

Izvor: Blic
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Spomenuto u drugoj temi, pa da podsetimo na ovu potresnu priču koje se treba setiti svaki put kad nam se u ruci nađe neko alkoholno piće, a imamo nameru da vozimo kasnije.

http://youtu.be/Y5-bz3GVNtc

Pogledajte i ovaj video...

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Sta reci, ovo je Srbistan :mrgreen: Jednom rukom telefonira, drugom vozi pun autobus kroz krivine
http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/339953/ ... oz-krivine
Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Znao je da ga snimaju inače bi vozio bez ruku. :glavomuzid:
Idiot
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Slika

Kako je uspeo/la pojma nemam. 307 u pitanju.
Pre pola sata na Cuburi, kod parka.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Ma pusti 307, nego jel ono Trojketova Honda? :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Ono je Jazz kao moj, samo nisam ja :mrgreen:
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Ljudi su neverovatni.
Juce se vracam za BG i redovne situacije kada preticu iz suprotnog pravca, pa moras da kocis da bi prosli i tako to. OK, to je podrazumevano.

Medjutim, pred Mladenovac (od Topole) sustignem neki sleper sa prikolicom. Sta ces, kamion pegla svojih sedamdesetak, a na tom delu ima solidan broj krivina, tj malo mesta za preticanje, plus dosta saobracaja u suprotnom pravcu (petak, jel'?). Vozim ja za njim tih 70 i caskam sa kolegom. Stvano ne bih sa Cliom i njegovih 65KS da se zaje*avam i iskusavam srecu.

Iz kolone, koja se formirala, ukupno 5 automobila nas je preteklo.
Prvi je bio GLK, koji je bukvalno proleteo, ali prosao bez ugrozavanja sebe i drugih.
Od preostale cetvorice, trojica su krenuli da preticu, a onda kada vide da ne mogu, guraju se nazad u kolonu, tako da sam dva puta morao da dodajem gas i lepim se na branik kamiona, kako bi se ugurali iza mene, a zbog treceg sam zabadao kocnicu, kako bi se uvalio ispred mene (sreca pa je i lik iza mene pratio situaciju). Bukvalno ti se uvaljuje i da ne zakocis, odgurao bi se sa puta, jer mu je i to bolje nego da ga ceono sastavi neki kamion.

Cetvrti je uspeo da pretekne i mene i kamion, i to tako sto je vozac kamiona legao na kocnicu, kako bi ovaj uspeo da se uvuce ispred njega...

Da, znam da su ovo "uobicajene" stvari, ali za samo par minuta...

Od njih, najbolji je bio Rumun sa novom trojkom (inace, od svih njih, tj ukupno 5 primeraka, trojica su vozili BMW :kezo: ), koji je se prvo uvalio iza mene, pa ispred mene, i svo vreme je tako preticao sa upaljenim levim migavcem, preko pune, pa kako stigne. Vozi na pola trake i cim se ukaze prilika udara po gasu i onda se gura u desno, ne bi li sacuvao glavu. Petoro njih u autu i lik divlja li divlja. POsle umalo da izgine, ne znavsi kod Seltersa da li da ide obilaznicom, ili u grad. JEdva je stao na pola trake, ispred bankine, ni tamo ni ovamo.

Nesto nize su cekali panduri, a ko za inat iz suprotnog smera gomila kamiona. Gledam ga u retrovizoru, vozi na pola trake i vreba. Medjutim, na zalost svih na putu, nije mogao da pretice... Ipak, zaustavili su ga. Ne znam zasto, ali jesu :mrgreen:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Dusan napisao: Kako je uspeo/la pojma nemam. 307 u pitanju.
Pre pola sata na Cuburi, kod parka.
Jel mozes da objasnis sta se desilo i sta predstavlja slika? Ja samo vidim Jazz-a koji stoji na semaforu iako je zeleno.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

A pored Jaza na boku automobil...
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

A ne vidis iza Jazz-a auto prevrnut na bok? :kezo:

EDIT: pretece me DW :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d
Kontakt:

Post od ivancho »

Slika je kod Cuburskog parka na Vracaru u ulici Kralja Nikolaja (ex 14 decembra), a iza tog Jazz-a ja auto na boku :rofl:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Auuuu ja mislio to neki kontejner. :rofl:
Korisnikov avatar
ivancho
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
Garaža: Octavia 1,6d