Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Ja sam u VIPu pre godinu dana otvorio nalog za trajno placanje. Banka je Intesa. Bez provizije.
Meni zviznuo telefon sa 3. na 2. sprat. Ziv, radi, ali je ekran bas popucao 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ma jok, ovako sam wild
Menjacu ga ovih dana. Otisao sam da kupim Sony Z2, ali me nije odusevio, pa cu najverovatnije sacekati sledecu generaciju... Nemam nigde da vidim uzivo onu 1520 Nokiu, ona mi je jedina zanimljiva pored Z2

Šta komplikuješ pored Note 3? Ne znam da li ti je za posao potrebna olovčica i veliki ekran. Ako jeste nema tu mnogo prave konkurencije. Baterija je vrhunska, a puni se najkraće od svih Androida koje sam imao do sad, što je gotovo neverovatno s obzirom da je baš jako velikog kapaciteta.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- half man
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
- Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S
Da li je moguce da ces napustiti Htc fanclub?Xepoj87 napisao:Ma jok, ovako sam wildMenjacu ga ovih dana. Otisao sam da kupim Sony Z2, ali me nije odusevio, pa cu najverovatnije sacekati sledecu generaciju... Nemam nigde da vidim uzivo onu 1520 Nokiu, ona mi je jedina zanimljiva pored Z2

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kada sam kupovao sebi nov telefon, pre 2-3 meseca, lik pored mene je kupovao i razgledao 1520 u Ušću, u bivšoj Nokijinoj prodavnici..sada je promenila ime.
Da li cekati da izadje 930 i da se VIP smiluje da ga ubaci u ponudu, ili uzeti 925 za male pare?
Half Man, nisam ja Htc fan, samo sam iskreno pisao odusevljenje istim
Ja sam Sony fan, imao sam Xperiu pre ovog fona. A generalno, zaista ne gledam mnogo marku, vec izgled i kvalitet uredjaja.
Vujadine, Acn store mi nije ni pao na pamet, a kod njih sam pazario 2 fona... Bas cu da odem da bacim oko na taj 1520.
Nidzo, Note 3 je vec dugo na trzistu, sada ce Note 4 da izadje, ja gledam noviji generaciju da pazarim, zato sam i hteo da docekam zimu sa Htcom.

Vujadine, Acn store mi nije ni pao na pamet, a kod njih sam pazario 2 fona... Bas cu da odem da bacim oko na taj 1520.
Nidzo, Note 3 je vec dugo na trzistu, sada ce Note 4 da izadje, ja gledam noviji generaciju da pazarim, zato sam i hteo da docekam zimu sa Htcom.
Jesi u pravu za note 3. Ali ako ga malo "izdominiraju" kao sa dizajnom UI-a kao na S5 ja ne bih isao na note 4. Note 3 ce jos godinu biti zaista odlican telefon i ne zaostaje za najjacima. Jedino sta moze da buse na n4 je ekran 1440p i baterija. Nista drugo ne verujem da.ce biti znatno bolje.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
A i to dvoje tesko da mogu da budu znatno bolji 
Mada, S4 i S5 isto nemaju ne znam kakvu razliku, a koristim ih svaki dan i subjektivno je S5 100 puta bolji telefon.

Mada, S4 i S5 isto nemaju ne znam kakvu razliku, a koristim ih svaki dan i subjektivno je S5 100 puta bolji telefon.
S4 mi nije neki telefon sto se tice izrade. Verujem da je ipak zastita na s5 ucinila svoje. Ali UI na s5 ne mogu nikako da svarim.
Ma ne jurim ja performanse, sve su to dobri telefoni, toliko, da je glupost pominjati megaherce i slicne gluposti... Smorio me n3, dugo je na trzistu, kao sto necu novi one, jer volim da menjam, samo zato me privlaci Nokia...