Mislim da ti je ova ponuda iz telekoma bolja od tog samsunga. Jedino sto taj u telekomu ima losiju kameru od ovog sto sam linkovao. Meni je kamera nebitna na tabletu, makar u ovoj situaciji
Najefikasnije sistem radi kada je zauzeto oko 90% memorije. Sve i da ima 10GB RAMa opet bi bila ista stvar jer tako je predvidjen operativni sistem.
Ali, sistem je pametan pa izbaci iz RAMa ono sto se trenutno ne koristi i ubaci ono sto treba pa je svejedno koliko je zauzece sto se tice krajnjeg korisnika.
Inace, Kit Kat verzija bi trebala da sama po sebi potrosi nekih 12% manje RAMa za svoj rad.
Na pocetno pitanje, dovoljno je 1GB ali treba dodati brzu SD karticu da upotpuni sistem posto RAM i SD rade u paketu (na neki nacin, bez ulazenje u detalje).
Kit Kat ima blokadu upotrebe SD kartice za operativni rad pa aplikacije treba (moraju) da budu unutar osnovnog SD ugradjenog u telefon, ili da se prepravlja sistem.
Ranije 4.x verzije sve od 4.3 nemaju tu novouvedenu osobinu.
Sinoc sam se opet smorio sa Samsungom. S3 je u pitanju.
Obrisani su fajlovi sa telefona pa je to trebao vratiti. Nazalost, ni nakon 3 sata pokusavanja, nisam uspeo da ga nateram da radi u USB Mass storage mode (UMS) iako za to postoji apk, ali nesto prosto ne radi. Onda sam se igrao sa drajverima i na kraju dosao do toga da mi laptop uopste ne prepoznaje telefon.
Dakle, ovo ne radi: http://www.bestandroidblog.com/enable-u ... s3-how-to/