Ne gasim mobile data i nikada nisam. Ažuriranje aplikacija se vrši preko wifi isključivo, osim ako ne odrediš drugačije.methane.master napisao:To sam i pretpostavljao.nuk napisao:1. Bilo koji mobil shop ili još bolje, čajna ritejlers
Čekaj, znači uopšte ne gasiš mobilni net?nuk napisao:2. Postoji programi koji ti dozvoljavaju da pinuješ tile kao prečicu, ne znam koji jer ne koristim![]()
Ima li smisla registrovati se. BTW, juče sam samo upalio Maps za probu, veoma mi se svideo.nuk napisao:4. Služi za određene nokia servise kao što su mixradio ili here drive/ maps...
Znači mrka kapa pošto mi u telefonu nije US. Jedino da se nadam da će proraditi i za naš tamni vilajet.nuk napisao:5. Funkcioniše odlično ako za region izabereš USA recimo, takođe omogućava da instaliraš aplikacije iz store-a preko računara![]()
Hvala deluje zanimljivo.oli napisao: .RS servis , pored parkinga ima jos svasta nesto
Dobra aplikacija za precice je Quick settings (zadrzis na ikonici koju hoces da bi stavio kao preciciu na pocetni ekran)![]()
Primetio sam nešto. Kada ugasim telefon i stavim ga na punjač, on se upali. Bug ili feature?
Telefon komotno možeš da prebaciš na bilo koji region bez nekih posledica, dosta aplikacija u store-u se i ne prikazuje za naš region.
Mislim da samo mixradio traži isključivo nokia nalog, za ostalo nije obavezan. Telefon ne može da se puni ugašen, ne zašto je tako i malo je bezveze, s'obzirom da nije ispravljeno i nakon cyan apdejta, biće da je feature