Sport
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Sport
Dakle koji retard treba da bude neko da pravi onakve najave Bože me sačuvaj.
Mislio sam da veće gluposti neću čuti za života nakon Zvonka Mihailovskog, ali on je malo dete za Acu.
Najgore mi je što me uhvati nespremnog pa ne stignem na vreme da stisne MUTE na daljinskom. 

Širim haos!
Kvote ti idu na ruku, posto su ovakve:Floyd napisao:Spanija mi je drugi favorit posle Nemacke.
Portugalce i Zabare ne bih voleo u finalu.
Spanija @2.74
Nemacka @2.78
Portugal @7.00
Italija @7.20
Nakon danasnje dominantne igre, poseda lopte, suteva (nazalost bez golova), meni je skroz nelogicno da najveca kvota bude na Italiju.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa ti si još budan?!
Što se fudbala tiče, ja sam i dalje skeptičan prema Italiji.
Čudno neko prvenstvo. Nije mi se dopala nijedna reprezentacija.

Što se fudbala tiče, ja sam i dalje skeptičan prema Italiji.

Čudno neko prvenstvo. Nije mi se dopala nijedna reprezentacija.

Širim haos!
methane.master napisao:Pa ti si još budan?!![]()

@Gaginho
Upravo tako. Za poslednjih 12 godina ovo je prvo EP da na svim utakmicama bude golova u regularnoj fazi po grupama. Evo ovo je 28. utakmica po redu na ovom EP i tek sada je odigrano 0:0. Uglavnom vec po grupama bude 2-3 utakmice koje zavrse 0:0
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Nekako mi se čini da smo sinoć imali priliku da gledamo nove Evropske prvake. Utakmica odlična, Englezi dali svoj maksimum ali imam utisak da Italija nije pokazala koliko zna i ume.
Istorija prvenstava me je naučila da tek u ovim odlučujućim utakmicama daju sve od sebe.
Drago mi je da se Francuzi opet svađaju posle poraza, još mi je draže da nisu ništa postigli sa jaknama sa ledom ili mobilnim saunama itd itd
Španija mi deluje kao kompletna ekipa, nikad ne znaš ko može da zablista, a vidim da polako menjaju stil igre jer su izvalili da ih je i tetkica na stadionu izvalila kako igraju.
Istorija prvenstava me je naučila da tek u ovim odlučujućim utakmicama daju sve od sebe.
Drago mi je da se Francuzi opet svađaju posle poraza, još mi je draže da nisu ništa postigli sa jaknama sa ledom ili mobilnim saunama itd itd
Španija mi deluje kao kompletna ekipa, nikad ne znaš ko može da zablista, a vidim da polako menjaju stil igre jer su izvalili da ih je i tetkica na stadionu izvalila kako igraju.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Не знам, мени нити једна утакмица није била нешто посебено. Сматрам да је фудбал достигао врхунац (при томе мислим на мајсторије и сам квалитет игре) на светском првенству 1998. После тога је већ почело да се комерцијализује и да опада квалитет.
Без да се увреде фанови, али ко су они анонимуси у Италији? Ја иначе пратим спорт, али човече ако сам чуо за тројицу што играју не знам... Поред толико талентованих Италијана они стављају неиживљеног клинца Балотелија (чисто да се види да и они имају црнца) од којег се лопта одбијала као од балвана током меча. Донекле се искупио са пеналом то стоји, али цео меч тотално предвидиво игра, не уме да смири лопту већ пуца из прве... Имам утисак да је једино Драган Стојковић то одлично радио.
"Немачка":
Шта рећи, када Вам у нападу играју Пољаци и Шпанац, средини Турци а у одбрани црнци. На моменте ми буде смешно. Далеко од тога да сам Националиста (и моји преци су сами били жртве) али Хитлер се сигурно преврће у Гробу.
Иначе добро су се показали и прегазиће Италију само тако.
Шпанци:
Убедљиво највећи мајстори, без конкуренције. Суви квалитет.
Португал:
Не толико звучна имена али изузетан скуп, подсећају ме на Аргентину током светског првенства у кошарци 2002.
Без да се увреде фанови, али ко су они анонимуси у Италији? Ја иначе пратим спорт, али човече ако сам чуо за тројицу што играју не знам... Поред толико талентованих Италијана они стављају неиживљеног клинца Балотелија (чисто да се види да и они имају црнца) од којег се лопта одбијала као од балвана током меча. Донекле се искупио са пеналом то стоји, али цео меч тотално предвидиво игра, не уме да смири лопту већ пуца из прве... Имам утисак да је једино Драган Стојковић то одлично радио.
"Немачка":
Шта рећи, када Вам у нападу играју Пољаци и Шпанац, средини Турци а у одбрани црнци. На моменте ми буде смешно. Далеко од тога да сам Националиста (и моји преци су сами били жртве) али Хитлер се сигурно преврће у Гробу.

Иначе добро су се показали и прегазиће Италију само тако.
Шпанци:
Убедљиво највећи мајстори, без конкуренције. Суви квалитет.
Португал:
Не толико звучна имена али изузетан скуп, подсећају ме на Аргентину током светског првенства у кошарци 2002.
Pozdrav
Uf, ne bih se slozio za Balotelija, da je debil to stoji, ali ako mu malo jednom sa godinama kvrcne u glavi zaista moze biti najbolji napadac na svetu. Jeste sinoc propustio svasta, al realno vecina drugih ne bi se ni nasla u tim prilikama jer je on bio i zasluzan za mnoge od njih. A nije ni da imaju nekog vrsnog napadaca koji bi igrao umesto njega, i cinjenica da Kasano igra u reprezentaciji je za mene razocaravajuca.
Inace, prijatno sam iznendadjen igrom italijana.
Inace, prijatno sam iznendadjen igrom italijana.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
http://www.youtube.com/watch?v=2L--3VZs ... re=related
...meni nešto ovaj potez ne liči na balvanski...
sad, verovatno je trebalo Đovinha da stavi u napad, mali jeste talentovan, ali sa mnogo manje iskustva ali i fizičke snage za ovakve duele...
Meni je Baloteli ipak logično rešenje.

sad, verovatno je trebalo Đovinha da stavi u napad, mali jeste talentovan, ali sa mnogo manje iskustva ali i fizičke snage za ovakve duele...
Meni je Baloteli ipak logično rešenje.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Nisam kladionicar ali ova kvota na Portugal i ne deluje tako lose a nije nemoguce da budu prviTexonja napisao:Kvote ti idu na ruku, posto su ovakve:Floyd napisao:Spanija mi je drugi favorit posle Nemacke.
Portugalce i Zabare ne bih voleo u finalu.
Spanija @2.74
Nemacka @2.78
Portugal @7.00
Italija @7.20
Nakon danasnje dominantne igre, poseda lopte, suteva (nazalost bez golova), meni je skroz nelogicno da najveca kvota bude na Italiju.

Da imam kladionicu ovde, opicio bi po 50chf na Ita i Portugal (ne volim ih ali biznis je biznis) pa sta bude

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...