Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Lenovo ima odlicne dual SIM telefone
WP je pre 10 godina imao brz dialer. Neverovatno je da sad fabrički to nema.
Dapače, imali su dialer u rangu trenutno najboljih. Pričam o WM 2002 i 2003. Kako ljudi upropaste nešto dobro što imaju, to je neverovatno. Telefoni su bili metak i čudo za ono vreme.
Tapatalk Pro
Dapače, imali su dialer u rangu trenutno najboljih. Pričam o WM 2002 i 2003. Kako ljudi upropaste nešto dobro što imaju, to je neverovatno. Telefoni su bili metak i čudo za ono vreme.
Tapatalk Pro
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Prvo ovde da pitam pre nego sto se zadubim u trazenje jer mozda vec neko jeste u tim vodama: treba mi jevtin SIP gateway provajder. Dakle neko ko ce mi ponuditi pozive po celoj evropi i USA za neku prihvatljivu cenu. Ovi iz Beltelekoma deru a imam IP PBX, pa sto da ne. Neki predlog?
Voipcheap.com npr. Imaju dobru desktop app sa dialerom i raznim statistikama o preostalom kreditu i sl.
Sent from my RM-994_eu_poland_1155 using Tapatalk
Sent from my RM-994_eu_poland_1155 using Tapatalk
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ok, treba da instaliram navigaciju na mobilni telefon. U pitanju je Samsung Galaxy Grand Neo,rezolucija je 480 x 800 piksela. Da skidam neku narodnu verziju IGO PRIMO navigacije, na torrentu, ili kako???
Ako neko ima link za download i uputstvo kako se instalira, bio bih mu jako zahvalan. Pretpostavljam da apk. treba samo da se raspakuje na SD karticu, i kasnije se pokrene instalacija i to je manje vise to???
Ako neko ima link za download i uputstvo kako se instalira, bio bih mu jako zahvalan. Pretpostavljam da apk. treba samo da se raspakuje na SD karticu, i kasnije se pokrene instalacija i to je manje vise to???
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Ukratko objasnjeno skines torent verziju za svoju rezoluciju ekrana i skines posebno mape koje su univerzalne, isto preko torenta. Prikacis telefon na komp, prebacis folder instalacije gde ce biti i apk fajl i onda u taj folder u maps ubacis mape koje si skinuo i ostale sitnice ako zelis. Onda u teelfonu u browseru nadjes apk fajl i instaliras ga. Ako budes imao problema mogu ti pomoci, mada lako je naci uputstvo sa slikama na netu, samo kucaj u google. Ja prvi put kad sam radio nisam znao i uspeo sam za par minuta sve da sredim nakon sto sam poskidao fajlove.
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Hvala Aco!!!

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema na cemu 
Nemam sada nekih obaveza, ajde sacekaj par minuta i naci cu ti i torente koje bih ja skinuo
edit:
evo nasao sam na srpskom jeziku: http://serbianforum.org/threads/igo-pri ... ay.409913/
Mislim da nije torent, nisam kliknuo na linkove...

Nemam sada nekih obaveza, ajde sacekaj par minuta i naci cu ti i torente koje bih ja skinuo

edit:
evo nasao sam na srpskom jeziku: http://serbianforum.org/threads/igo-pri ... ay.409913/
Mislim da nije torent, nisam kliknuo na linkove...
@dzoni_m
voipdiscount.com daju valjda nekoliko meseci besplatno ka popularnim zemljama kad uplatis kredit.
voipdiscount.com daju valjda nekoliko meseci besplatno ka popularnim zemljama kad uplatis kredit.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Sve mi se vise ljudi zali kako im stizu duple poruke od mene. Jel je to vip uzeo da kraducka na smartovima ili je do telefona ili neceg treceg?
Niko mi to nije rekao jos
Inace, update uradjen, telefon radi odlicno, nisam primetio da su nesto mnogo usrali, sem jedne stvari zbog koje mi dodje da prodam telefon sad, ili da ga nekako vratim na WP8.
Kada kucam poruku vise nemam taster za zarez, vec moram u simbole, pa onda da kucam zarez. TO je nedopustivo.
Sad iz potpuno nepoznatog razloga imam da biram jezik (WTF???), ali nemam zarez

Inace, update uradjen, telefon radi odlicno, nisam primetio da su nesto mnogo usrali, sem jedne stvari zbog koje mi dodje da prodam telefon sad, ili da ga nekako vratim na WP8.
Kada kucam poruku vise nemam taster za zarez, vec moram u simbole, pa onda da kucam zarez. TO je nedopustivo.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ovo je jos gore 

Ja sam primetio da i na Samsungu isto tako moras da drzis tacku, pa da biras zarez...NexT napisao:Niko mi to nije rekao jos![]()
Iskreno, izneverovao sam, kao da je poenta da se ergonomija pogorsava...
Slazem se sa tobom potpuno, tacka i zarez moraju biti tu, da se odmah otkucaju.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ne. Android ponudi znake iznad tastature. Note me je prvo iznenadio tastaturom, jer sam do sad na svim droidima koristio kupljenu SKP.
Međutim, dao sam par dana šansu konceptu koji ima Samsung (na Note jelte) i ovo je najbolja tastatura koju sam do sad koristio na bilo kom uređaju.
Stariji Samsunzi nemaju dobru tastaturu, tj barem se meni ne sviđa. Na tabletu je i dalje SKP.
Tapatalk Pro
Međutim, dao sam par dana šansu konceptu koji ima Samsung (na Note jelte) i ovo je najbolja tastatura koju sam do sad koristio na bilo kom uređaju.
Stariji Samsunzi nemaju dobru tastaturu, tj barem se meni ne sviđa. Na tabletu je i dalje SKP.
Tapatalk Pro