Dobro veče
Re: Dobro veče
nego, kad vec pricamo o tome, sta mislite ( ili iz iskustva, mare? ) koliko se na autu od 1200kg oseti 100-150kg? recimo na atmo benzincu kao mom? 

Imas na forumu pojedince koji mogu da ti pomognu da saznas iz iskustva
(nisam mislio ni na koga licno, sala)

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Sad sam u Osijeku video VW Tuarega R50
kakva zveeeer, jos boje kao moj Polo. Mislim da su bile D tablice...

mogu, ali nesto nece. a ja jos na letnjim, ne bi li se nakanili...NexT napisao:Imas na forumu pojedince koji mogu da ti pomognu da saznas iz iskustva![]()

Ja tih 100kg tereta ne osetim nesto , ali se svakako oseti kada se uporedjuje ubrzanje. Mozda ce nam to Mika bolje objasniti kolika je razlika kod potezanja. Sto se tice R50 ima jedan i u Beogradu.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Gaginh0
Sad sam dosao iz HR. Od Osijeka, preko Erduta, Odzaka, do Backog Petrovca magla, ne moze da se vozi preko 50km/h. Smorio sam se!
Posle Backog Petrovca kao da si usao u drugu dimenziju, samo sam cekao sunce da vidim...

@uros -
viewtopic.php?f=2&t=947&p=224097#p224097

viewtopic.php?f=2&t=947&p=224097#p224097
ja sam sinoc imao njih 3 pored mene u autu ( 200+kg ), i upravo nasut rezervoar ( u klija staje 60l, tako da gledajuci kilazu razlika pun-prazan nije mala ), i lepo se osetila razlika. posle, kad sam smanjio "teret" za 150kg, opet sam osetio razliku, u odnosu na to kad sam sam i na pola rezervoara ili manje, tako da sto se tice subjektivnog osecaja 100 i vise kg osetim ( najvise zato sto se u principu cesce vozim ispod 4k rpm kad imam nekog sa sobom, a tu sam motor ima manje snage i nm )...jedino je pitanje koliko je to u praksi, da li je to 1-2 duzine do kraja 2., do stotke, 2 metra, ili koliko...Markoni napisao:Ja tih 100kg tereta ne osetim nesto , ali se svakako oseti kada se uporedjuje ubrzanje. Mozda ce nam to Mika bolje objasniti kolika je razlika kod potezanja. Sto se tice R50 ima jedan i u Beogradu.
Tapatalk Post
Evo Dragane ja se javljam da budem "handicap weight"
Samo moramo da reagujemo brzo, počela sezona slava, bojim se preguraću ciljanu težinu 

Hehe, tako je meni svaki dan do posla i nazad, preko jeseni. Sinoc magla ko testi, jutros magla ko testo. I onda naidjes na godisnjaka koji vozi 40Gaginh0 napisao:Sad sam dosao iz HR. Od Osijeka, preko Erduta, Odzaka, do Backog Petrovca magla, ne moze da se vozi preko 50km/h. Smorio sam se!Posle Backog Petrovca kao da si usao u drugu dimenziju, samo sam cekao sunce da vidim...

I jutros magla meni od Dobanovacke petlje do Subotice, i nazad do NS...
Dragane tako nesto sam i mislio. U principu jednog coveka ne osetim u kolima, dok kad ih je dvoje vec je druga situacija...
Tapatalk Post
Dragane tako nesto sam i mislio. U principu jednog coveka ne osetim u kolima, dok kad ih je dvoje vec je druga situacija...
Tapatalk Post
- Gaginh0
Jos sam putovao sa caletom smaracem koji je popovao ceo put, a nije hteo da vozi jer je pio i spavalo mu se.
Jos tamo oko onih sela kod granice vadili repu, bukvalo ides po kremu od blata. Sat vremena sam skidao danas blato sa Skode Karcher-om...
Na kraju sam kod Silbasa popizdeo i "poceo da vozim", a cale je morao da cuti jer nije bilo vise svrhe...
Jos tamo oko onih sela kod granice vadili repu, bukvalo ides po kremu od blata. Sat vremena sam skidao danas blato sa Skode Karcher-om...
Na kraju sam kod Silbasa popizdeo i "poceo da vozim", a cale je morao da cuti jer nije bilo vise svrhe...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Pozdrav iz Brčkog
Pada kiša ubi, daleko je Banjaluka...
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2

sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2