Mobilne telekomunikacije
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Mobilne telekomunikacije
Koliko vam traju baterije na Lumiama?
Ja jedva sklapam dan. Doduse, mnogo koristim telefon, i konstantno je upaljen net.
Ja jedva sklapam dan. Doduse, mnogo koristim telefon, i konstantno je upaljen net.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
ja sam zadovoljan, moja Lumia 920 izgura recimo 10 sati muzike preko TuneIn-a, You Tube može da gura i duže
bateriju jede kada npr. igram igrice, tada stvarno brzo ode baterija...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Pa ako ga baš akaš, to ti je to. Meni je na kraju dana obično na 20-40% zavisi koliko sam koristito telefon.NexT napisao:Koliko vam traju baterije na Lumiama?
Širim haos!
Mislim da je to ok ako ti je dosta upaljen ekran, tako i meni traje odprilike, nekad i duze (tj ostane mi 40ak %) ali mi se onda isprazni sutra do podneva pa skoro stalno stavljam pred spavanje na punjac.
Isto nikad ne gasim net. Jel gasis wifi ? Mislim da trosi bateriju kad on stalno trazi mrezu...
Isto nikad ne gasim net. Jel gasis wifi ? Mislim da trosi bateriju kad on stalno trazi mrezu...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Dva dana lagano, jer ga ne podnosim pa ga koristim sto manje mogu 

Gasim WiFi kad se setim.
Mail azurira na pola sata. WhatsApp je stalno aktivan u pozadini i cesto kuckam. I dosta pricam. Kamera ponekad, muzika uopste, navigacija nekad...
Mail azurira na pola sata. WhatsApp je stalno aktivan u pozadini i cesto kuckam. I dosta pricam. Kamera ponekad, muzika uopste, navigacija nekad...
Stigao 8.1 i na 1320
Cackao sam Lumiu 930, i mogu reci da mi se bas svidja, tako da ga sigurno uzimam, ukoliko moj ne mogu da poprave.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- sasa lbg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
- Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
- Kontakt:
Re: Одг: Mobilne telekomunikacije
Nema na wp aplikacije koja sama gasi wifi kao na androidu?NexT napisao:Gasim WiFi kad se setim.
d...
Posle apdejta neradi mi Onedrive treba da se azurira a kd krene izbacuje gresku 8103010d. Zna li ko kako da resim problem ?

Kazu po forumima da jedino hard reset pomaze. I meni zabolo par stvari posle apdejta, doduse ne s tom greskom ...
Uf ala mi se neradi hard reset, jesi ti radio
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Što, odradi backup i posle pola sata restore-a sve bude kao što je bilo. Jedino cimanje je uneti podatke svih naloga 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Na WP8.1 imasasa lbg napisao:Nema na wp aplikacije koja sama gasi wifi kao na androidu?NexT napisao:Gasim WiFi kad se setim.
d...