Ma uostalom, Alfa bez 150ks nije Alfa i tacka.

Ne mogu veceras nikako. Cucemo se sutra, mislim da zavrsavam vec oko 5-6...Uroš S. napisao:Princeza se naspavalaAj svrati do Kaldija na kafu?
Ni ja ne verujem šta sve ima za 2.5k
Nonstop putujem , viđam takvih budala koliko hoćeš. Mrzi me da iz Alfe prebacim kameru u službeni auto , svašta bi snimila.Milos_kg napisao:Danas je vozilo AMSS-a (neki belo-zuti pick-up) ludovalo na magistralnom putu kroz Kragujevac prema Kraljevu. Bio je iza mene, prelazio iz trake u traku, bas kao neki motociklista, umalo da pokosi pesake kod Plaze, gde je i prosao na crveno... Telefon mi je bio u jakni, zao mi je sto nisam mogao da usnimim ono i okacim na YT.TheWickerMan napisao:Panduri su počeli na duploj punoj da pretiču , oduzeo bi vozaču dozvolu VEČNO! on, koji bi trebao da bude primer drugima, krši zakon.
A što se tiče punih linija na neprimerenim mestima, jbg, šta da radimo, kad treba da preteknem, gledam preglednost i koja je linija. ako neki uslov nije ispunjen, ne krećem u preticanje
Normalno kad vozi bahato i divljaivancho napisao:Soko-vuckic zna da komentarise druge, a sto zamalo da napravi sudar to nikom nista