Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od sebekkg »

Mada opusteno ce biti ta cena prvih mesec dva, nakon toga ce morati da spadne. To je neko moje misljenje.
Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Ma neće, cena će da ostane uporediva sa prethodnim modelima kad su izlazili. Ako konkurencija ne krene da klepa neće ni oni.

Tapatalk Pro
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Dakle, slazes se da ce biti 800e :)
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Nemam pojma koliko je trojka koštala regularno. Pretpostavljam da će isto toliko da košta.

Tapatalk Pro
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Regularno, svi flahshipovi kostaji oko 800e kada izadju.
Htc one u ComTrade-u kosta neverovatnih 98.000 dinara.
Note 3 i dalje 89.000, S5 85.000. Xperia Z1 87.000...
Ako pogledas u drugim prodavnicama, Note 3 i dalje kosta 700e.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

Neverovatno je da ljudi daju tolike pare na telefon.

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
carov2
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
Garaža: Audi A4
Kontakt:

Post od carov2 »

Meni je sajt Kupujem-Prodajem uvek izvor informacija koliko neki telefon kosta.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Trojku sam kupio prvi dan prodaje za 610e. U Srbiji je mozda nesto vise ali pomenuta cena je mnogo indikativnija.

Toliko ce kostati i 4, pada im prodaja pa ce pucati iz svih oruzja, nisu ludi da smanje prodaju visom cenom.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

@nidza :plusone:

Ja nikada ne bih uzeo iPhone ili bilo sta u slicnom cenovnom rangu, da nemam kontrakt. Jednostavno ima milion boljih nacina na koje bi potrosio taj novac.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:

Post od nidza »

I 610e je mnogo za telefon ako nisi baš bogat, ili ti baš treba da zaradiš taj novac.

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Secam se jedne ture onda... brat doneo 3 nova HTC One-a, medju prvima sam ih imao na KP.
Decko koji radi kod jednog od operatera u Svici ih je od musterija uzimao za po 200e komad, brat od njega za po 350e komad, ja ih prodao servisu u NS za po 500e, a on ih je prodao za po 580e sa garancijom... miCki put! :kezo:
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Mobilne telekomunikacije

Post od Floyd »

Dusan napisao:@nidza :plusone:

Ja nikada ne bih uzeo iPhone ili bilo sta u slicnom cenovnom rangu, da nemam kontrakt. Jednostavno ima milion boljih nacina na koje bi potrosio taj novac.
Tako većina telefona kupuje na zapadu. S druge strane, moj provajder je od skoro ukinuo prodaju telefona na ugovor po "subvencionisanim" cenama ali je zato ukinuo i bilo kakve ugovore a pritom i smanjio cenu paketa.
Telefone sad prodaju na 12-24 rate bez kamate. Kad malo bolje pogledaš, rata je taman tolika za koliko su ranije bili veći računi... drugim rečima, on ti i taj telefon od 1e itekako naplati ;)
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Drugarica planira da sklopi ugovor u MTSu, pa rekoh da joj pogledam neki telefon do 5k dinara uz MixNet paket od 1.140 dinara mesecno.
Nisam mogao da verujem kada sam video kako se krecu cene telefona uz ugovor, ono nije normalno.

Galaxy Core Plus koji se uzima nov za 110e, uz taj paket kosta 13.800 dinara!
Na kraju je odustala od toga, uzima 50% popusta na pretplatu, i neki telefoncic do 100e.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Floyd napisao:
Dusan napisao:@nidza :plusone:

Tako većina telefona kupuje na zapadu. S druge strane, moj provajder je od skoro ukinuo prodaju telefona na ugovor po "subvencionisanim" cenama ali je zato ukinuo i bilo kakve ugovore a pritom i smanjio cenu paketa.
Telefone sad prodaju na 12-24 rate bez kamate. Kad malo bolje pogledaš, rata je taman tolika za koliko su ranije bili veći računi... drugim rečima, on ti i taj telefon od 1e itekako naplati ;)
Po nekom mom proracunu mesecno bih potrosio oko 15-20e na mobilni u svakom slucaju. Onda sam gledao pakete sa iPhone 5 i sad placam 30e mesecno, tj 35 jer sam tu jos dodao neki glupi MobileTV sa 50ak HD kanala koje nikada ne ukljucujem. Inace to je oko 2000 poruka, 2000 minuta i 16GB interneta. U startu sam dao 100e, tako da me mobilni kosta 100e + 240e.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Milos_kg napisao:Drugarica planira da sklopi ugovor u MTSu, pa rekoh da joj pogledam neki telefon do 5k dinara uz MixNet paket od 1.140 dinara mesecno.
Nisam mogao da verujem kada sam video kako se krecu cene telefona uz ugovor, ono nije normalno.

Galaxy Core Plus koji se uzima nov za 110e, uz taj paket kosta 13.800 dinara!
Na kraju je odustala od toga, uzima 50% popusta na pretplatu, i neki telefoncic do 100e.
Prošla su vremena kada su operateri davali aparate debelo ispod švercerskih cena.
Odgovori