Jeste bila je 1988 - i secam se da nisu bili "slobodni" tj "demokratski" izbori ili me secanje slabo sluzi - u bre kako se seti godine - ja sam tada imao 20 godina i vratio se iz JNA i gde mene iskopase da budem kontrola na izborima. Secam se da je bilo 3, 4 kandidata i skoro svi su bili za Slobu...
Moram da priznam da tada 1988 nisam imao nikakvo misljenje o Milosevicu, cak mi je bilo simpaticno koliko ga favorizuju pa sam pomislio da je mozda zaista neki pozitivac koji se bori za Srpske interese. Ja sam tek sa studenskim protestima (bio sam tada na 2 ili 3 godini) shvatio sta se desava u potpunosti i imao sam okrsaje sa policijom

i mnogo neprospavanih noci
Mislim da rad i ozbiljne studije ne idu zajedno... Nesto bi trpelo, ili posao ili obrazovanje. Potrebno je posvetiti se i jednom i drugom. Moguce je raditi i studirati onako ofrlje, ili na nekim laksim fakultetima ili visim skolama. Za devojke su moguci neki honorarni poslovi ali ne stalno.
E pa u NL to je vise pravilo nego izuzetak, naravno ne podrazumevam bas 5x8h nego nesto manje ali kod njih je posao dok studiras podjednako vazan a se nauci odnos sa ljudima i funkcionisanje firmi. Ovde pocinju da rade sa 14 godina a sa 16 masovno

imaju cak posebne poreske klauzule za njih...