Koliko troši?
Re: Koliko troši?
pre neko vece mi pokazuje kolega, b klasa 2012., 180cdi sa 110ks, od kuce blizu autoputa do aerodroma, prosecna brzina 71kmh ( kaze da je bas kilavio, nije presao 90, sve vreme u 6., potrosnja okruglo 4l...
posle smo gledali, b klasa ima jako mali Cx, ima dve verzije, njegova je ona eco friendly, sa ispod 0,25...
svaka cast...
posle smo gledali, b klasa ima jako mali Cx, ima dve verzije, njegova je ona eco friendly, sa ispod 0,25...
svaka cast...
Bolje da on trosi manje nego da je matematika meni dobra....verovatno sam se zeznuo sto nisam za trgovca ucionixa napisao:Nije ti matematika jaca strana...
Auto to trosi cca. 3l manje nego sto si sracunao...
TT2

A to je kod ovakvih ljudi kao sto sam ja, gde dominira kreativna, nad logickom stranom...ja cesto npr skrecem desno, a vicem levo...
A mozda sa samo blaze pglu

What i do for the livin'? I live for the livin'.
B klasa sa ispod 0.25 cd? Jesi siguran Dragane u to? Neverovatno da je tako dobra aerodinamika...
To nova B klasa? Znam da ona ima tako nesto...
A potrosnja nista cudno,moj auto moze da trosi ispod 4l...
To nova B klasa? Znam da ona ima tako nesto...
A potrosnja nista cudno,moj auto moze da trosi ispod 4l...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
LinkXepoj87 napisao:B klasa sa ispod 0.25 cd? Jesi siguran Dragane u to?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- mezzano
- Pridružio se: 23 Feb 2013, 17:58
- Garaža: Ford Fiesta MK7 - 1.25 Duratec
Ford Fiesta 1.25 benzinac, 2012, prvih 1400km, prosecna potrosnja, po board computeru, ravno 6.0l/100km.
Ja danas po gradu sa C 200 CDI ,~130km,potrosnja 7.4l...
odgovori ti dragvorl, i ja sam bio iznenadjen...poslednja b klasa...
pa ne znam sta ti je tu cudno...toliko trosi i a3 2.0tdi ako se vozi 80kmh na autoputu..
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
cudan mi je taj Cx 0d 0,24...
potrosnja je malo manje, sad kad znam prethodni podatak, mada je opet ekstra mala s obzirom na ukupne gabarite...
potrosnja je malo manje, sad kad znam prethodni podatak, mada je opet ekstra mala s obzirom na ukupne gabarite...
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Odlicna potrosnja,meni je na SX4 prosecna potrosnja za ovih 10.000km 7,7 lit.mezzano napisao:Ford Fiesta 1.25 benzinac, 2012, prvih 1400km, prosecna potrosnja, po board computeru, ravno 6.0l/100km.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Dodji mezzano u BG, pa da vidimo potrosnju
Svakako, dobra je stvar da ti novi mali benzinci imaju sasvim pristojne potrosnje i performanse.

Svakako, dobra je stvar da ti novi mali benzinci imaju sasvim pristojne potrosnje i performanse.
Da,da,poslednja B klasa sam citao da ima kao C klasa moja,0.26 cd,mislio sam da se radi o starom modelu,jer su i dalje retki novi kod nas...dragan napisao:odgovori ti dragvorl, i ja sam bio iznenadjen...poslednja b klasa...
0.24 sa aero paketom,to nisam znao,svaka im cast,prosto neverovatno za jednu,manje,vise kutiju od automobila

Inace,ja sam siguran da ta B klasa sa tim motorom,ako nije automatik,moze da se natera da trosi 3l,ne usudjujem se da kazem i manje,jer sam gledao C 200 CDI kao moj koji meni srce do besvesti,kako trosi manje od 3.5l na 400km,sa prosecnom brzinom od 93 km/h

Naravno,u nekoj turi,ne generalno u proseku da trosi toliko malo...
Ja kada sam video ovaj snimak,shvatio sam koliko vise para ja bacam kada negde putujem,samo da bih dosao sat vremena ranije...
Recimo,kada sam isao do Nisa,prosecna potrosnja mi je bila 9.6l,jer mi je tempomat varirao od 160-200 km/h,a najcesce na 180...
Na 500km,da kazes da sam mogao 5l manje da mi trosi,mogao sam ustedeti 25l goriva,sto znaci okruglo 4.000 dinara...(posto je cena 1l ED na autoputu,na Molu 160 dinara)
http://www.youtube.com/watch?v=eWX0GhHwdMQ
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ma koji crni mali motori...pedja napisao:Dodji mezzano u BG, pa da vidimo potrosnju![]()
Kada sam video da onaj CLS 63 AMG sa 5.5 bi-turbo motorom koji ima 525ks i 700Nm, trosi 13l po NBG-u u osrednjoj guzvi,ostao sam

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pedja verujem da si bio u Niš, meni je tamo saobracaj horor, mnogo se sporo ide i auto mi trosi dosta vise nego u Beogradu, doduse sa dosta Novog Beograda u racunici. Neretko sam dole tako da nije slucajni uzorak.
TT post.
TT post.