Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Dobio sam neki info da su sazvali sve odbore stranaka da se razmatra o posledicama ovoga na lokalu.
Uzevsi u obzir da oni trose neverovatne kolicine energije na pljuvanje po recimo Radulovicu, koji je realno minoran igrac, kapiram da im je zbog Shekija sad u sedistu stranke apokalipsa.
Uzevsi u obzir da oni trose neverovatne kolicine energije na pljuvanje po recimo Radulovicu, koji je realno minoran igrac, kapiram da im je zbog Shekija sad u sedistu stranke apokalipsa.
Ako mene pitaš s razlgom se plaše.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja se iskreno nadam da je Seki dovoljno zdrav da moze da napravi picvajz 
p.s. Da mi je neko rekao pre par godina da cu ovo reci rekao bih mu "Ala laaaazesss"

p.s. Da mi je neko rekao pre par godina da cu ovo reci rekao bih mu "Ala laaaazesss"

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Mnogo zna.Paja napisao:Ako mene pitaš s razlgom se plaše.

Sent using Tapatalk
Poslednja izmena od methane.master u 12 Nov 2014, 20:19, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
- Rakhil
Taj deo njih najvise i zulja, da ovom ne dogori do noktiju pa resi da isprica sve sto zna o svakome.
Meni zao sto nije u skupstini , tu bi tek haos nastao
To šta zna je jedan problem i to manji. Takve stvari uvek mogu da se spinuju.
Mnogo veći problem je koliko glasača će im uzeti, a mislim da broj neće biti mali. Izgubiće i deo glasača koji su im prišli iz beznađa. Oni naročito nisu dobili ništa i okrenuće se nekom novom ko bude najlepše obećavao.
Realno su u ozbiljnom problemu.
Mnogo veći problem je koliko glasača će im uzeti, a mislim da broj neće biti mali. Izgubiće i deo glasača koji su im prišli iz beznađa. Oni naročito nisu dobili ništa i okrenuće se nekom novom ko bude najlepše obećavao.
Realno su u ozbiljnom problemu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Rakhil
Dobice one sa dva zuba koji daju izjave tipa "smanjili mi penziju ne razumem glasao sam za Vucica" i neku sitniju kolicinu "srednjih" radikala - dovoljno da ih baci preko cenzusa, nedovoljno da ozbiljno zaljujaju tron. Vise je psiholoska frka u pitanju.
Zaista mislite da je danas ovaj covek u tolikoj meri uticajna licnost u Srbiji?
Izbori su svakako daleko...
Osim pljuvanja, neće biti ništa velikog.
Osim pljuvanja, neće biti ništa velikog.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Drzava nam je u tolikom q da je verovatno dovoljno samo malo zatalasati...McGruja napisao:Zaista mislite da je danas ovaj covek u tolikoj meri uticajna licnost u Srbiji?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Rakhil
Mislim da u Srbiji i nije neki problem biti uticajan, tako da to i ne govori toliko o njemu koliko o nama
Neće SRS dobiti mnogo glasača, ali će napraviti veliku štetu SNS-u. SNS će morati da bude jako pažljiv u svemu što rade, svim izjavama... jer će ih ovaj čekati na penalu, a SNS-ovci su pokazali da su majstori da lupe glupost. Najbolji primerak te škole je Selaković.
@ Mc
Zato što je provereno dobar u pravljenju štete onome na koga se nameri, a sada ima i jak lični motiv.
@ Mc
Zato što je provereno dobar u pravljenju štete onome na koga se nameri, a sada ima i jak lični motiv.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Nije bitno za koga se glasa, već protiv kogaMcGruja napisao:Zaista mislite da je danas ovaj covek u tolikoj meri uticajna licnost u Srbiji?