Dobro veče
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Re: Dobro veče
Od kada sam stavio folije (pozadi je 65% zatamnjenja) ... taj problem nemam, bar ne na unutrašnjem retrovizoru, a čak ni spoljni ne prenose bljesak mnogo jer je i na bočnim staklima folija koja to dosta ublažava.
Bukvalno taj problem više nemam, mogu koliko god žele da koriste duge farove ... bar ovi iza mene a ovima koji dolaze spreda - pa dobiju šta su tražili, Focus ima prilično moćna duga svetla - za čas ih opameti.
Bukvalno taj problem više nemam, mogu koliko god žele da koriste duge farove ... bar ovi iza mene a ovima koji dolaze spreda - pa dobiju šta su tražili, Focus ima prilično moćna duga svetla - za čas ih opameti.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Kad mi to rade ja palim sva cetiri, maglenku.. ako to ne pomogne pustim da me obidje pa roknem dugacka... kao jarci na brvnu 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Dobro jutro. Aj vi što ste čuvali garažu u toku noći možete na spavanje, stigla nova smena
Probudio sam se u pola pet jer su trebali da stignu prijatelji iz Beča (busom), međutim javljaju da su proveli 3.5 sata na granici. Gastarbajterske radosti

Probudio sam se u pola pet jer su trebali da stignu prijatelji iz Beča (busom), međutim javljaju da su proveli 3.5 sata na granici. Gastarbajterske radosti

Ja sam sinoc cekao na Batrovcima oko 40 min., a juce ujutru je guzva bila duplo veca...
Dolaze evrići 

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
Upravo smo prošli pored bicikliste na autoputu iz pravca NS-a prema BG, par kilometara pre naplatne rampe, he, he. A šta su se ono Nemci čudili, pešacima? 
Tapatalk

Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ja to lagano resavam. Stanem. Propustim. Onda se svetimsuperboss napisao:Meni manje smetaju ovi sto dolaze u susret, od onih sto izbiju oci sa dugim odpozadi.dragvorl napisao:Ne znam o cemu su mislili, ali sigurno nisu mislili o ovima sto idu u susret.
Pre neki dan, prav put, nema kuca nema skretanja, majmun mi se nabio u gepek, sa dugim svetlima naravno. Znaci nije me debil obisao dok mlate ne nisam stao.
Austija table.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Meni ne smetaju ti sto me sustizu, zatmnjena stakla i retrovizor se zatamni sam, ali ovi koji idu ka meni me bas nerviraju kad sijaju ko debili
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Zavisi kako mi uleti - imam i ja zatamnjeno zadnje staklo i jos podeljeno na dva dela, ali zato imam velike bocne retrovizore 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Zatamni i njih 

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
+1McGruja napisao:Meni ne smetaju ti sto me sustizu, zatmnjena stakla i retrovizor se zatamni sam, ali ovi koji idu ka meni me bas nerviraju kad sijaju ko debili
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Da, ne kapiraju... Ja sam probao da palim i gasim prednje maglenke, ali ne kapiraju ni to...dag81 napisao:Sto kaze Gruja ja se ne secam da je neko skontao kad mu roknem dugacka na zadnju maglenku. Debili.
Ђенерал Јанковић
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Dooobra ti je ovagrujicd napisao:Dobro jutro. Aj vi što ste čuvali garažu u toku noći možete na spavanje, stigla nova smena![]()

P.S.
Ovde stiglo proleće: 13C

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jeste da odgovaram posle 100 god al jbgpaja napisao:Postoji to odavno, ali je primenjivo samo kod najblažih krivičnih dela pa se ne priča mnogo o tome jer nije medijski atraktivno.

Istina, sećam se da je Pantić, tada golman Partizana dobio neke sate rada u zavodu za transfuziju.
Vratih se iz Italije. Isli smo preko Brckog i Bijeljine, posto se na Batrovcima ceka 7-8 sati.
Magla me ubila, 18 sati sam proveo u kolima. Aj sad laku noc
Magla me ubila, 18 sati sam proveo u kolima. Aj sad laku noc