Dobro veče
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Dobro veče
Veceras mi je palo na pamet nesto da te pitam. Posto ne dozvoljavas da se u kolima pusi, jede, pije, smeje, prica, dise... sta se dogadja kad stranka pita da zapali npr.? 

next pusti goluba, cisto da pokaze da je auto premala sredina za jake mirise 

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Re: AW: Dobro veče
Šid je bolja opcijaNexT napisao:Vratih se iz Italije. Isli smo preko Brckog i Bijeljine, posto se na Batrovcima ceka 7-8 sati.

Gesendet von meinem GT-I9505
Pazi, neka vaspitna mora da padne, prospi mu posoljenu vodicu na zadnji rub 

Pa da nikad ne ode!

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sacekaj ga pa nalupaj par samara da se rasplace u kolima, dezintegrisace se do kuce 

Nikome ne padaju tako glupe ideje na pametGaginh0 napisao:Veceras mi je palo na pamet nesto da te pitam. Posto ne dozvoljavas da se u kolima pusi, jede, pije, smeje, prica, dise... sta se dogadja kad stranka pita da zapali npr.?

Ne bas.Floyd napisao:Šid je bolja opcijaNexT napisao:Vratih se iz Italije. Isli smo preko Brckog i Bijeljine, posto se na Batrovcima ceka 7-8 sati.
Policija je kod Zupanje zatvorila auto-put i preusmeravali su pola na Vinkovce - Tovarnik, a pola su propustali, tj ko je hteo na Batrovce uz obavestenje da se samo za prolazak Hrvata ceka 7 sati (pa onda jos da prodju i nase).
Mi smo u sustini odlicno prosli jer smo od Zupanje sa cekanjem na granici za 2.5 sata bili u Beogradu.
Ali smo zato 1500 metara do iskljucenja za Zupanju prelazili sat i 10 minuta

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
De si Spamelice, nema te sto godina! Eno pola foruma nabilo preko 6000 poruka dok te nije bilo, ukljuci se malo.
P.S. I dalje te mrzim zbog Fiorana i Maranela...
P.S. I dalje te mrzim zbog Fiorana i Maranela...
Re: AW: Dobro veče
ZanimljivoNexT napisao:Ne bas.
Policija je kod Zupanje zatvorila auto-put i preusmeravali su pola na Vinkovce - Tovarnik, a pola su propustali, tj ko je hteo na Batrovce uz obavestenje da se samo za prolazak Hrvata ceka 7 sati (pa onda jos da prodju i nase).
Mi smo u sustini odlicno prosli jer smo od Zupanje sa cekanjem na granici za 2.5 sata bili u Beogradu.
Ali smo zato 1500 metara do iskljucenja za Zupanju prelazili sat i 10 minuta

Ja sam letos tamo presao za 5 minuta a i na Batrovcima je bila velika guzva...ne kao u spicu ali opet velika.
Tebe razumem zbog posla ali mi gastosi koji svi krenu u isto vreme nikad nisu bili jasni.