Dobro veče
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Dobro veče
@Bane
Dokle god nisi strani posmatrač, dobro je. Siguran sam da sa Getzom nije ništa ozbiljno. Javi ishod.
@Stefan
Gde se slupao? Dobro je ako nema povređenih, auto se popravi ili zameni.
Dokle god nisi strani posmatrač, dobro je. Siguran sam da sa Getzom nije ništa ozbiljno. Javi ishod.
@Stefan
Posetite www.garaza.rs !
Sinoć sam ja sipao na MOL u Braće Jerković i igrao se u okolini sa ASR. Mnogo je gore nego na NBG. Da li je u pitanju kvalitet asfalta ili prljaviji put, nemam pojma, ali evidentno razlika postoji.ADrei napisao:dobro vece
ja sad dosao iz grada, neverovatno koliko je klizavo...
trecom ne smem da dam ni pola gasa jer bukvalno ne gasi kontrolu proklizavanja :trljamoci:
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Okolina Vojislava Ilića, kao da je sve zaleđeno, a jedno 8-9 stepeni je bilo.
Misterija rešena što se ne klizam naročito na ovim mojim uobičajenim relacijama. Uslovi nisu isti, očigledno.
Tapatalk 4
ti si na winterama ti klizas i kad je suvo
ja sam na contiju TS830p i ne pamtim da mi je nekad toliko proklizavao 

Veći problem je što to isto po čemu se klizamo i udišemo. Nije ovo obična vlaga, deluje kao da je masno.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Stavite filter klime od 12000 dinara i resen problem.
To je otprilike neka NASA tehnologija za dimnjake fabrika, koje puno zagadjuju.
To je otprilike neka NASA tehnologija za dimnjake fabrika, koje puno zagadjuju.

Nije taj filter 12,vec 14.400 dinara
Novi Mercedesi imaju filtriranje stetnih cestica i jonizaciju vazduha recimo...
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Gde da stavim taj Mercedes filter, na lice? Nisam ja 24/7 u kolima niti spavam u njima.

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Na to sam i ja mislio. Mozda dobijes i Benz gas masku za van auta. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Od rakovice (okretnica trojke) pa kad se ide prema resniku. E pa pre onog tunela sto tamo imas, svi kazu da je tamo stalno zaledjeno i da se cesto desavaju nesrece.trojanac napisao:@Bane
@Stefan
On je ok kako je moglo da bude, jer je bio sa jugom koji mu sluzi da se vozika po kraju i kojem ne rade pojasevi uopste. Poslace mi danas slike,ali mislim da ide u staro gvozdje
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Dobro jutro.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
"Mekdonalds" savetuje svoje zaposlene: Nemojte da jedete naše burgere i pomfrit
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti ... -i-pomfrit
Lanac američkih restorana brze hrane "Mekdonalds" izneo je čudnu preporuku svojim radnicima na internet-stranici, a to je da ne jedu burgere i pomfrit, jer nisu zdravi.
Na internoj-internet stranici "Mekrisors", namenjenoj za zaposlene u "Mekdonaldsu", koja je i ranije davala čudne savete - kao, na primer, kako sastaviti kraj sa krajem ako radite za satnicu od 7,25 dolara, sada se preporučuje radnicima da izbegavaju da jedu svoje proizvode zbog opasnosti po zdravlje.
Kako bi ilustrovali razliku između "nezdravog" i "zdravijeg" na internet-stranici je postavljena slika tipičnog "Mekdonaldsovog" obroka i obroka jednog od njihovih konkurenata - firme "Sabvej" - sendviča sa salatom i čašom vode.
"Brza hrana je brza, razumne cene i nudi alternativu domaćoj kuhinji. Pogodna je i ekonomski je prihvatljiva za brz ritam života, ima veoma mnogo kalorija, masnoće, šećera i soli, čime su ljudi izloženi riziku od gojaznosti", ističe se na stranici.
Na stranici se savetuje da, umjesto konzumacije burgera sa sirom i pomfritom, treba da se jede na mjestima sa ponudom "raznih salata, supa i povrća da bi se zadržalo dobro zdravlje".
http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Vesti ... -i-pomfrit
Lanac američkih restorana brze hrane "Mekdonalds" izneo je čudnu preporuku svojim radnicima na internet-stranici, a to je da ne jedu burgere i pomfrit, jer nisu zdravi.
Na internoj-internet stranici "Mekrisors", namenjenoj za zaposlene u "Mekdonaldsu", koja je i ranije davala čudne savete - kao, na primer, kako sastaviti kraj sa krajem ako radite za satnicu od 7,25 dolara, sada se preporučuje radnicima da izbegavaju da jedu svoje proizvode zbog opasnosti po zdravlje.
Kako bi ilustrovali razliku između "nezdravog" i "zdravijeg" na internet-stranici je postavljena slika tipičnog "Mekdonaldsovog" obroka i obroka jednog od njihovih konkurenata - firme "Sabvej" - sendviča sa salatom i čašom vode.
"Brza hrana je brza, razumne cene i nudi alternativu domaćoj kuhinji. Pogodna je i ekonomski je prihvatljiva za brz ritam života, ima veoma mnogo kalorija, masnoće, šećera i soli, čime su ljudi izloženi riziku od gojaznosti", ističe se na stranici.
Na stranici se savetuje da, umjesto konzumacije burgera sa sirom i pomfritom, treba da se jede na mjestima sa ponudom "raznih salata, supa i povrća da bi se zadržalo dobro zdravlje".
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Praznicna atmosfera.BAJKER napisao:Sta ste Vi, Crnogorci kada ustajete u podne

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.